- Maléfices (Can) " Muloup – Lupus ", 7"EP 2o17, Final Agony Records, limit 400 szt.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Stoigniew pisze:
Dauþuz
debiut i druga płyta
debiut w limicie 500 sztuk (44o jewel i 60 digi) wydane przez jakieś Stunde des ideals prod
a dwójka w srogim limicie 300 sztuk wydanym przez Naturmacht
angażowałem kumpla żeby mi to kupił na ebayu, bo ja nie mam tam konta. no i udało się. miesiąc temu przyszedł debiut, a kilka dni temu dwójka.... cudowne płyty...
obesrałem pantalony z radości że mam to na cedekach.
Nie Dziadek Mrus, ani Dziadek Est, ale a мой цветок :Dest pisze:Czyli w tym roku prezentu nie przyniesie Mikołaj, czy Gwiazdor, tylko stary poczciwy Dziadek Mróz ;)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
to chyba był, jakiś tryb przyspieszony:)Sybir pisze:Pan najpierw przedstawi kwitek z USC, proszą Pana :D
No nie było jeszcze, ale nie planuje zmieniać planów, myśle, ze Żonka tez nie ;)SODOMOUSE pisze:to chyba był, jakiś tryb przyspieszony:)Sybir pisze:Pan najpierw przedstawi kwitek z USC, proszą Pana :D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz