KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Karol i fan pierwsza klasa
czego fan nie załatwił pojawiło się u Karola ;)
grzebali sie 2 miechy ale dzięki temu zdążyłem na premiere składaka Napalm Death ;)
czego fan nie załatwił pojawiło się u Karola ;)
grzebali sie 2 miechy ale dzięki temu zdążyłem na premiere składaka Napalm Death ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
- postuje jak opętany!
Ponawiam apel.mj. pisze:Mam ogromną prośbę - gdyby ktoś planował w najbliższym czasie jakieś zamówienie z SMG, a jednocześnie chciałby połączyć możliwość udzielenia mi drobnej pomocy w sprawie związanej z moją młodą, to bardzo proszę o kontakt na priv. Wówczas wszystko wyjaśnię.
Dziękuję!
Już raz się udało, może jeszcze ktoś coś?
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
- Ascetic
Devil_Machine
szybki i bezproblemowy kontakt, dobra cena a i rozmowa o muzyce bardzo OK.
jednym słowem, polecam zakupy u ww. kolegi.
Poro
-
- postuje jak opętany!
Sprawa nieaktualna! Dziękuje wszystkim za pomoc (i chęć pomocy)!!mj. pisze:Ponawiam apel.mj. pisze:Mam ogromną prośbę - gdyby ktoś planował w najbliższym czasie jakieś zamówienie z SMG, a jednocześnie chciałby połączyć możliwość udzielenia mi drobnej pomocy w sprawie związanej z moją młodą, to bardzo proszę o kontakt na priv. Wówczas wszystko wyjaśnię.
Dziękuję!
Już raz się udało, może jeszcze ktoś coś?
Udało się :)
- Devil_Machine
- zaczyna szaleć
Dziękuje również! Bezproblemowo, dobry kontakt z Ascetic, w-ko bdb jak to mówią:) Do zobaczenia na jakimś gigu.Ascetic pisze:Devil_Machine
- Ascetic
jak Flugzeug się nie rozbije to Ja na Antiversum się stawię, a Ty na Abysmal Grief z tego co pamiętam;-) dokończymy pogaduchy.Devil_Machine pisze:Dziękuje również! Bezproblemowo, dobry kontakt z Ascetic, w-ko bdb jak to mówią:) Do zobaczenia na jakimś gigu.Ascetic pisze:Devil_Machine
Poro
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
GODZ OV WAR - bez zarzutu. Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Do tego jako wyściółkę paczki oprócz flyerów dostałem część poligrafii ostatniego KINGDOM, a także książeczki do ROTTING KINGDOM, kompilacji STILLBORN oraz splitu WARFIST/EXCIDIUM. : )
Moje pierwsze zamówienie i będą kolejne.
Metalshop - jak opinie?
29.07.2015 o 22:18 pytał Necropunk, 04.08.2017 o 11:54 pytał December i nikt nie raczył się uzewnętrznić. Do trzech razy sztuka?
Niby o LSS jest sporo, a jest to jakoś bezpośrednio powiązane (?), ale wolałbym, żeby ktoś napisał konkretniej. Dużo rzeczy mają za pół darmo. Czy to pełnowartościowy towar?
Metalshop - jak opinie?
29.07.2015 o 22:18 pytał Necropunk, 04.08.2017 o 11:54 pytał December i nikt nie raczył się uzewnętrznić. Do trzech razy sztuka?
Niby o LSS jest sporo, a jest to jakoś bezpośrednio powiązane (?), ale wolałbym, żeby ktoś napisał konkretniej. Dużo rzeczy mają za pół darmo. Czy to pełnowartościowy towar?
Only SŁUCHANIE płyt is real!
-
- zaczyna szaleć
FALLEN TEMPLE rewelacyjnie . Dziekuję i pozdrawiam
-
- zaczyna szaleć
Polecam również zakupy u Leszka z HOLY DEATH.
- December
- postuje jak opętany!
Nie podzielę się swoją opinią co do zakupów w Metalshopie (tym z Wrocławia) bo ich ostatecznie nie dokonałem,wszystko przez znajomego który powiedział,że cd są w różnym stanie i nie zawsze jest to stan zadawalający :P Więc wolałem nie sprawdzać :PGore_Obsessed pisze:GODZ OV WAR - bez zarzutu. Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Do tego jako wyściółkę paczki oprócz flyerów dostałem część poligrafii ostatniego KINGDOM, a także książeczki do ROTTING KINGDOM, kompilacji STILLBORN oraz splitu WARFIST/EXCIDIUM. : )
Metalshop - jak opinie?
Natomiast Metalshop w Krakowie często odwiedzam i jestem zadowolony z zakupów,nie wiem jak jest z wysyłką bo w ten sposób nie zamawiałem.
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Z Metalshop (LSS) można brać śmiało. Kupowałem tam setki płyt i nie pamiętam żadnych problemów.
- WaszJudasz
Potwierdzam, megasolidność. Raz jeden trafiła się taśma źle nagrana - szybko i bezproblemowo została wymieniona.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- von Leers
- zaczyna szaleć
Potwierdzam również. Kupywałem/kupuję tam dość często i nigdy się nie zawiodłem. Solidnie i bardzo szybko. Zresztą nawet dzisiaj rano byłem na ich stronie i zaraz po "majówce" pójdzie kolejne zamówienie bo widzę, że pojawił się jeden tytuł, który mnie interesuje :)knaar pisze:Z Metalshop (LSS) można brać śmiało. Kupowałem tam setki płyt i nie pamiętam żadnych problemów.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Kolega Morbid bardzo szybko i profesjonalnie. Polecam
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- wlood
- postuje jak opętany!
Garazel perfekcyjnie jak zawsze.
Arachnophobia do dupy jak nigdy, ponad tydzień od płatności, zamówienie ciągle w realizacji, na mail nie odpisuje, na pw z fb też nie.
Arachnophobia do dupy jak nigdy, ponad tydzień od płatności, zamówienie ciągle w realizacji, na mail nie odpisuje, na pw z fb też nie.
- Ubzdur
- w mackach Zła
Również przyłączę się do narzekań na Arachnofobię. 21.04 złożone spore zamówienie opłacone od razu i przekazane do realizacji. Brak info o przesyłce jak dotąd. Słabo. Zdycha toto totalnie.
Nie ma co narzekać na inne distro póki co, mogę pochwalić zwłaszcza Putrid Cult, chyba moje ulubione distro na ten moment
Nie ma co narzekać na inne distro póki co, mogę pochwalić zwłaszcza Putrid Cult, chyba moje ulubione distro na ten moment
- von Leers
- zaczyna szaleć
Właśnie co się dzieje z Arachnofobią? Może mieli za dużo zamówień z "Record Store Day" i nie ogarniają? Też czekam, nie będę ciskał gromów bo wcześniej zawsze wszystko było ok.Ubzdur pisze:Również przyłączę się do narzekań na Arachnofobię. 21.04 złożone spore zamówienie opłacone od razu i przekazane do realizacji. Brak info o przesyłce jak dotąd. Słabo. Zdycha toto totalnie.
- wlood
- postuje jak opętany!
Dokładnie to się dzieje, dostałem informację. Do poniedziałku ma być wszystko wysłane.von Leers pisze:Właśnie co się dzieje z Arachnofobią? Może mieli za dużo zamówień z "Record Store Day" i nie ogarniają? Też czekam, nie będę ciskał gromów bo wcześniej zawsze wszystko było ok.
- dzik
Kupował ktoś w aftermath-music.com ? Jesli tak, to jakie wrażenia?
dobry kościół to kościół spalony