jak zwykle nikt nie kuma twojego upośledzonego "poczucia humoru" autystyczna prostytutko, zutylizuj sie w jakiejś najbliższej spalarni śmieci, na chuj sie męczysz ?
Mariusz Jan Gosiński powraca pozerskie ściery! Ściągnijcie raybany i poczujcie klimat Zombirycznego Utter Mensch Black Metalu!
Artist: Mariusz Jan Gosiński (Msyribmoz)
Genre: Zombirystic Black Metal
Buy on bandcamp: https://mariuszjangosinski.bandcamp.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Lyrics:
Hail Gosiński!
Twórca Zombiryzmu
Hail,Hail,Hail
Walcz w imię Gosińskiego
Wprowadź Biblie Zombiryczną
w świat
"Zło czyni mistrza,
dobro czyni głupka"
Hail Gosiński
Hail Gosiński
Hail Gosiński
Hail Gosiński
A ja myślałem, że już po nim a on się pogrąża coraz bardziej...
Walcz w imię Gosińskiego! :D
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
Dobry klip! A sam bohater podrósł trochę jakby. Wolałem jednak, jak ze swastykami po mieście latał i darł ryja o zabijaniu chrześcijan, i Maryi, jeśli dobrze pamiętam. Swoją drogą, tu chyba (?) nie próbował, ale dawno temu na Brutal Landzie regularnie przeprowadzał desant, a moderator to usuwał :D
No a jak! Doskonała wypadkowa Nortt / Xasthur :D Oprócz tego jest także pionierem Dysthymic Doom Metalu* i Paranoic Black Metalu.
* - podgatunek doom metalu wyróżniającym się stylem opartym na mocnych przesterach gitary elektrycznej z pod głosem powolną perkusją oraz nie posiada bassu za to każdy utwór jest urozmaicony choć by pianinem tematyką utworów jest (silna depresja, śmierć, pesymizm, niskie poczucie wartości, niechęć do życia) gatunek jest tematycznie podobny do Funeral Doom Metalu oraz DSBM z tym że jest bardziej dołujący jest to gatunek pionierstwa Mariusza Jana Gosińskiego... (pisownia oryginalna)
+ tagi:
Jakie są podgatunki Black Metalu
Czym się różni Black Metal od Death Metal
Jak nagrać Black Metal
Satanistyczne zespoły Black Metalowe
Najlepszy Black Metal na świecie
Satanizm a Black Metal
Co to jest Gothic Black Metal
Gdzie można kupić płyte Black Metalową
Jak nagrać Black Metalowy teledysk
Najcięższy podgatunek Black Metalowy
Muzyka Black Metal 2019/2018/2017
Koncerty Black Metalowe w polsce
Gdzie dostać Bilety na koncert Black Metalowy
Koncert Cradle of filth w warszawie w klubie progresja
Dokumetalne filmy na temat Black Metalu
Ilu jest wyznawców Szatana Satanistów na świecie
Najlepsze kawałki Black Metalowe TOP
Czy Black Metal jest złym gatunkiem muzyki
Najbrutalniejszy Black Metal/Death Metal
Czym jest Symphonic & Melodic Black Metal
Mayhem / Slayer / Thy Antichrist / Erimha / Dark End / Gorgoroth / Cradle Of Filth / Behemoth / Ghoulchapel / Dimmu Borgir / Carach Angren / Belphegor / First Dawn / Azazel / Metallica / Iperyt / Satanic Warmaster / Armistis...
Szczególnie kombo Azazel / Metallica / Iperyt robi wrażenie :D
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
Pink Floyd można sobie nie lubić, ale znaczenie dla muzyki trzeba uznawać.
Mieszanie się Watersa do polityki ma długą tradycję, ale ja jego wybryki od kilku lat uważam za przesadzone, szczególnie, gdy dotyczą krajów o których pewnie mało wie jak PL. Biorę to na karb starczego zramolenia.