POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Re: POlitykowanie
Dobra rada kup ogródek na słabych piaskowych glebach, można więcej nawozu bez podejrzeń kupić. W "Rozrywce" nr 7/2019 jak będziesz bystry znajdziesz wskazówki dalszego postępowania.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
jebłem ;-) Ty chyba rzeczywiście jesteś hodowcą marchwi i pietruszki ;-)Hatefire pisze:Dobra rada kup ogródek na słabych piaskowych glebach, można więcej nawozu bez podejrzeń kupić. W "Rozrywce" nr 7/2019 jak będziesz bystry znajdziesz wskazówki dalszego postępowania.
ps. jak się zacznie. ta, wiesz, rewolucja. nie zapomnij tutaj napisać. żeby wiedzieć po której stronie się ustawić ;-)
Poro
- SODOMOUSE
^Nawozy się przydają :) zaraz zgłaszam do najbliższego patrolu, zwiększony zakup nawozów w Katowicach.Hatefire pisze:Dobra rada kup ogródek na słabych piaskowych glebach, można więcej nawozu bez podejrzeń kupić. W "Rozrywce" nr 7/2019 jak będziesz bystry znajdziesz wskazówki dalszego postępowania.
Breivik posiadał zarejestrowaną firmę rolniczą, co dawało mu dostęp do nawozów i innych materiałów zawierających substancje potrzebne do budowy bomb (część tych materiałów zakupił w Polsce) :::)))
https://www.polskieradio.pl/5/3/Artykul ... y-sztuczne" onclick="window.open(this.href);return false;
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
- Hatefire
Śmieszki, śmieszkami. Niemniej na serio mam ogródek działkowy, więc pozwolę sobie na serio udzielić 2 zasadniczych rad. Po pierwsze zastanów się czy jesteś ogródkowi poświęcić jeden dzień w tygodniu. Sam nie uprawiam roślin użytkowych, czysta rekreacja, basen z Intexu, grill itp. Mimo to ten jeden dzień w tygodniu w sezonie trzeba pi razy oko policzyć, bo tu dociąć żywopłot, tu kosiarką przejechać po chwastach itp. i to jest absolutne minimum. Druga rada nie dać się wciągnąć w subkulturę działkową. Naprawdę nieważne, że sąsiad ma lepszy trawnik ważne, że miło rozłożyć sobie koc na nim i poczytać książkę :-)Ascetic pisze:swoją drogą też szukam ogródka. fajna sprawa ....
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Hatefire
Hehe jestem z K-ce, ale ogródek mam w Sosnowcu ...Shit. Przykro mi musimy cię zabić teraz zabić, zlecenie już poszło do Kominternu ;-)SODOMOUSE pisze:^Nawozy się przydają :) zaraz zgłaszam do najbliższego patrolu, zwiększony zakup nawozów w Katowicach.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Świetna sprawa. Cuda się jednak zdarzają. Kumpel został wójtem. Miałem mu wysłać gratulacje, parafrazując popularne " to my teraz już możemy wszystko", ale jak pomyślałem o kelnerach, służbach, permanentnej inwigilacji, oblężonej twierdzy i skrzydlatej husarii z pościeli w barwach narodowych, to stwierdziłem, że nie będę robił gnoju. Chuj wie kto mu tam siedzi na linii.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- uglak
http://serwisy.gazetaprawna.pl/praca-i- ... rmach.html" onclick="window.open(this.href);return false;
bedziemy mieli bonusowy dzien wolny w tym roku.
wybitnie mnie smieszy to ze od rana jest wielki lament antyPiSowej czesci naszego dzialu, bo beda mieli dzien wolny za cene "zdezorganizowania firmy i calej gospodarki". jednoczesnie te same osoby co roku jebia pracodawce z gory na dol, bo kilka lat temu zrezygnowali z akcji "2 godziny dla rodziny" i juz nie puszczaja ludzi wczesniej do domu :D
wybitnie mnie smieszy to ze od rana jest wielki lament antyPiSowej czesci naszego dzialu, bo beda mieli dzien wolny za cene "zdezorganizowania firmy i calej gospodarki". jednoczesnie te same osoby co roku jebia pracodawce z gory na dol, bo kilka lat temu zrezygnowali z akcji "2 godziny dla rodziny" i juz nie puszczaja ludzi wczesniej do domu :D
Guilty of being right
- trup

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- trup
Ta relatywizacja Cię kiedyś zgubi...uglak pisze:http://serwisy.gazetaprawna.pl/praca-i- ... rmach.html
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
- Hatefire
Typowy brak świadomości klasowej, zastąpionej świadomością partyjną ;-)uglak pisze:http://serwisy.gazetaprawna.pl/praca-i- ... rmach.html
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
uglak pisze:http://serwisy.gazetaprawna.pl/praca-i- ... rmach.html
Tak czy inaczej cała sytuacja jest idiotyczna i niepoważna szczególnie, że jak zwykle pewne grupy będą uprzywilejowane a dla reszty to będzie problem i zbędne komplikacje, o których dowiadują się dosłownie kilkutygodniowym wyprzedniem. Ale grunt, że "lewactwo" boli dupa.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Drone
Wygląda to na formę kary dla tych, którzy głosowali przeciwko PiS. Cóż, kolejny absurd przypominający czasy PRL. Jak ktoś się zastanawiał oglądając stare kroniki filmowe, jak było możliwe wprowadzanie takich absurdów, to ma odpowiedź, bo to samo dzieje się tu i teraz. Rzadko się wypowiadam na tematy polityczne, ale to jest najbardziej mongoloidalna władza w całej niepodległej RP. Nie licząc czasów PRL, to tylko ekipa sanacyjna (na którą zresztą pisiory się powołują), była równie szkodliwa dla kraju i równie zjebana.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- uglak
grupy uprzywilejowane? chodzi Ci o handel? dostana wolne w innym terminie - standard dla ludzi, ktorzy normalnie tez pracuja w weekendy.Nerwowy pisze:Tak czy inaczej cała sytuacja jest idiotyczna i niepoważna szczególnie, że jak zwykle pewne grupy będą uprzywilejowane a dla reszty to będzie problem i zbędne komplikacje, o których dowiadują się dosłownie kilkutygodniowym wyprzedniem. Ale grunt, że "lewactwo" boli dupa.
tryb wprowadzania jest oczywiscie parodia, ale dodatkowe wolne zawsze sie przyda (jakbym nie mial do odebrania jeszcze 4 dni za nadgodziny ;-) )
Guilty of being right
-
Pierwsze zdanie jest absurdalne, zwłaszcza że projekt był przygotowany przed wyborami, a nie "wyskoczył" by nie wprowadzać dodatkowego tematu do kampanii. Z resztą poniekąd się zgadzam, choć za apogeum g... uważam rząd PO-PSL, za co - mam nadzieję - nie obrazisz się, zwłaszcza że deklarowałeś się jako zwolennik ugrupowania Rysia Petru :)Drone pisze:Wygląda to na formę kary dla tych, którzy głosowali przeciwko PiS. Cóż, kolejny absurd przypominający czasy PRL. Jak ktoś się zastanawiał oglądając stare kroniki filmowe, jak było możliwe wprowadzanie takich absurdów, to ma odpowiedź, bo to samo dzieje się tu i teraz. Rzadko się wypowiadam na tematy polityczne, ale to jest najbardziej mongoloidalna władza w całej niepodległej RP. Nie licząc czasów PRL, to tylko ekipa sanacyjna (na którą zresztą pisiory się powołują), była równie szkodliwa dla kraju i równie zjebana.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Drone
Ja? Chyba kol. oszalał. Na Petru bym w życiu głosu nie oddał i nie oddałem.
Co do rządu PO-PSL się nie zgodzę - był niedobry, ale niedobry w sensie technicznym, bo niewiele robili. Natomiast ten rząd jest szkodliwy z powodów ideologicznych.
Co do rządu PO-PSL się nie zgodzę - był niedobry, ale niedobry w sensie technicznym, bo niewiele robili. Natomiast ten rząd jest szkodliwy z powodów ideologicznych.
-
Co do Petru to może kolegę z kimś pomyliłem, więc przepraszam. Co do rządu PO. Takie same g... tylko proniemieckie, więc ideologicznie (pedaliada, uchodźcy, gender, feminizm, bzdury klimatyczne itp.) gorsze od PiS. Zresztą teraz proponują koncepcje, które jeszcze bardziej zrujnują budżet RP od PiS-u jak 500+ na każde dziecko czy 13 emerytura.Drone pisze:Ja? Chyba kol. oszalał. Na Petru bym w życiu głosu nie oddał i nie oddałem.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
no tak, tylko jak widzę te tabuny matołów (u mnie w pracy na przykład) rzucające sie do urn i głosujące na platformę, która przecież to wszystko zmieni i uratuje to ręce opadają po prostuDrone pisze:Wygląda to na formę kary dla tych, którzy głosowali przeciwko PiS. Cóż, kolejny absurd przypominający czasy PRL. Jak ktoś się zastanawiał oglądając stare kroniki filmowe, jak było możliwe wprowadzanie takich absurdów, to ma odpowiedź, bo to samo dzieje się tu i teraz. Rzadko się wypowiadam na tematy polityczne, ale to jest najbardziej mongoloidalna władza w całej niepodległej RP. Nie licząc czasów PRL, to tylko ekipa sanacyjna (na którą zresztą pisiory się powołują), była równie szkodliwa dla kraju i równie zjebana.
- Drone
Oczywiście można uważać, że nic się nie dzieje i stawiać znak równości między PIS a PO, ale to trochę przypomina niektórych pożytecznych idiotów z Europy Zach. z lat 60, którzy stawiali znak równości USA = ZSRR. Wiem, że proporcja jest mocno przesadzona, ale koniec końców do tego się to sprowadza: czy chcemy żyć w kraju, w którym panuje tylko jedyna słuszna, polsko-katolicko-narodowa ideologia czy w kraju, w którym jest jako tako (a jest jako tako niezależnie od władzy), ale nie ma ideologicznego zaczadzenia?
PS. Nie nazywajmy ideologią tego, że ktoś chodzi w obcisłych spodniach czy tego, że dwóch gości prowadza się za rękę po ulicy.
PS. Nie nazywajmy ideologią tego, że ktoś chodzi w obcisłych spodniach czy tego, że dwóch gości prowadza się za rękę po ulicy.
Ostatnio zmieniony 24-10-2018, 16:32 przez Drone, łącznie zmieniany 1 raz.
-
ja bym po prostu chciał odbetonowania sceny politycznej i żeby ludzie zrozumieli, że obie te partie są skrajnie chujowe. wybieranie "mniejszego zła" mnie nie interesuje od wielu lat
Metalowcy chcą żyć ideami podziemia i z tego punktu widzenia głosowanie na opcję inną niż Prawo i Sprawiedliwość jest szaleństwem, by nie powiedzieć, że zdradą.