POlitykowanie

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
ODPOWIEDZ
BOLEK
weteran forumowych bitew

Re: POlitykowanie

06-11-2018, 14:25

535 pisze:Tak poza konkursem, trzeba być przechujem deklem, żeby wpłacić oszczędności całego życia na tego typu imprezę. Nie wiem co z tym wspólnego ma stanowisko premiera, ale mimo wszystko gratuluję.
posłuchaj towarzyszu
[youtube][/youtube]
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
535

06-11-2018, 15:13

Ta wywłoka jest jakimś autorytetem, bo nie wiem, czy mam marnować transfer?
abstract
postuje jak opętany!

06-11-2018, 17:34

Dla zwolennika pisu każdy kto głosi prawdy zbieżne z jego własnym swiatopogladem jest autorytetem
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

06-11-2018, 17:41

Nebelwerfer pisze:Ładnie PiS dostał po dupie w samorządowej dogrywce.
Wygrali 4:107 jak wtedy gdy wygrali 1:27. :-)
Sybir pisze:Ano, ładnie. A Gosia chyba miała dzisiaj dzień świstaka.
Tusk ją troszkę sponiewierał. Piękny tekst zapodał, że się do niej uśmiecha, żeby podtrzymać ją na duchu. :-)))))
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
uglak
mistrz forumowej ceremonii

06-11-2018, 17:48

abstract pisze:Dla zwolennika pisu każdy kto głosi prawdy zbieżne z jego własnym swiatopogladem jest autorytetem
mylisz zwolennika z fanatykiem i PiS z... tak naprawde kazda partia
Guilty of being right
Raf
w mackach Zła

06-11-2018, 18:05

BOLEK pisze:
535 pisze:Tak poza konkursem, trzeba być przechujem deklem, żeby wpłacić oszczędności całego życia na tego typu imprezę. Nie wiem co z tym wspólnego ma stanowisko premiera, ale mimo wszystko gratuluję.
posłuchaj towarzyszu
[youtube][/youtube]
Jak dla mnie obwinianie premiera niemal 40 milionowego państwa, że nie przejął osobistego nadzoru nad śledztwem i nie ostrzegł osobiście opinii publicznej, że jedna z setek instytucji finansowych jest potencjalną piramidą finansową, jest strasznie słabe.
535

06-11-2018, 18:09

Ja państwu tylko chciałem przypomnieć, że kurwy dzielimy na cztery podstawowe grupy: panie lekkich obyczajów, księży, polityków oraz dziennikarzy. Z tego trzy zarabiają na mieszaniu w głowach, a jedna na mieszaniu w gaciach.
Awatar użytkownika
nicram

06-11-2018, 18:09

Raf pisze:
Jak dla mnie obwinianie premiera niemal 40 milionowego państwa, że nie przejął osobistego nadzoru nad śledztwem i nie ostrzegł osobiście opinii publicznej, że jedna z setek instytucji finansowych jest potencjalną piramidą finansową, jest strasznie słabe.
Oczywistość. Ciekaw jestem jak kolega Bolek zapatruje się na Pisowkie afery ze skokami i ostatnią GetBack. No Boluś czekamy na wyjaśnienia.
535

06-11-2018, 18:12

Pierdolicie panowie. Premier powinien przeprowadzać staruszki przez ulicę.
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

06-11-2018, 18:21

Agony pisze:Ten artykulik przetłumaczony z https://www.strategic-culture.org powinien zostać przeczytany i przemyślany:

https://wolna-polska.pl/wiadomosci/zycz ... ac-2018-11
Byłoby ciekawe, gdyby nie było naiwne. Ten układ nie obowiązuje w praktyce, od kiedy Rosja trzyma w Obwodzie Kaliningradzkim Iskandery, które są - wbrew narracji Rosji - klasycznymi pociskami krótkiego/średniego zasięgu, zdolnymi przenosić głowice jądrowe. A że je tam trzyma, to nawet niespecjalnie ukrywa. Faktem jest, że to posunięcie Trumpa jest Rosji na rękę, ale też w istocie jedynie sankcjonuje rzeczywistość. Czego prorosyjskie/antyamerykańskie środowiska zdają się nie zauważać.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
BOLEK
weteran forumowych bitew

07-11-2018, 10:16

nicram pisze:
Raf pisze:
Oczywistość. Ciekaw jestem jak kolega Bolek zapatruje się na Pisowkie afery ze skokami i ostatnią GetBack. No Boluś czekamy na wyjaśnienia.
typowe spłycanie i odwracanie kota ogonem poczytaj obiektywne opracowania o aferze FOZZ
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
Awatar użytkownika
nicram

07-11-2018, 10:52

Widzę, że Boluś jesteś oderwany od rzeczywistości jak każdy pisor. Nie wiem skąd nagle afera FOZZ, ale skoro już przytoczyłeś, to znowu strzelasz sobie w kolano. :-) To jak tam z tym GetBackiem i Skokami?
BOLEK
weteran forumowych bitew

07-11-2018, 11:03

nicram pisze:Widzę, że Boluś jesteś oderwany od rzeczywistości jak każdy pisor. Nie wiem skąd nagle afera FOZZ, ale skoro już przytoczyłeś, to znowu strzelasz sobie w kolano. :-) To jak tam z tym GetBackiem i Skokami?
ZBĘDNA dyskusja Kol tyle mam wspólnego z pisem jak Ty z sikaniem na stojąco
Awatar użytkownika
Rumburak
weteran forumowych bitew

07-11-2018, 11:39

BOLEK pisze:
nicram pisze:Widzę, że Boluś jesteś oderwany od rzeczywistości jak każdy pisor. Nie wiem skąd nagle afera FOZZ, ale skoro już przytoczyłeś, to znowu strzelasz sobie w kolano. :-) To jak tam z tym GetBackiem i Skokami?
ZBĘDNA dyskusja Kol tyle mam wspólnego z pisem jak Ty z sikaniem na stojąco
Kłamiesz. Każdy kto nie zrzuca się na Stypendium Wolnościowe dla Kijowskiego i nie walczy za świnie przy korycie zastąpione innymi świniami według nomenklatury obowiązującej w ostatnich latach jest PISIOREM.
hcpig pisze:
07-11-2024, 18:51
Wśród największych jak Morbid Angel to nie ale Vader? Azarath niszczy Vadera.
Awatar użytkownika
Sybir

07-11-2018, 14:48

Pani Hajka ostro dorzuciła do pieca :)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
uglak

07-11-2018, 14:54

tak sie broni konstytucji :D
Guilty of being right
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

07-11-2018, 14:56

Sybir pisze:Pani Hajka ostro dorzuciła do pieca :)
Juz dawano powinna to zrobic. Przeciez ten marsz byk tlem dla tych faszystowskich grup z ONR i MW. Dosc tego.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Awatar użytkownika
Sybir

07-11-2018, 15:06

Haha :D
A już na poważnie, gdyby zrobiła to dawno, to również dawno byłoby po odwołaniu.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
uglak

07-11-2018, 15:09

dlatego zrobila to teraz. swoja droga to zabawne, ze taka obronczyni praworzadnosci odwoluje marsz w ostaniom momencie, zeby skorzystac ze slabosci prawa i braku czasu na odwolanie
ozob pisze:Juz dawano powinna to zrobic. Przeciez ten marsz byk tlem dla tych faszystowskich grup z ONR i MW. Dosc tego.
MW faszystowska?
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Hatefire

07-11-2018, 15:16

A tam nie ma jakiegoś przyspieszonego trybu na odwołanie zdajsie? Pewnie będzie tak, że sąd to uwali i tyle. Natomiast postukanie kijem w pręty klatki, żeby podrażnić te kibolsko-patriotyczno-naziołkowe małpy zawsze na propsie :-D
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
ODPOWIEDZ