Naprawdę dziwny pomysł z tym afterparty... i chyba trochę za duża sala jak na Chelsea...
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
W sumie nie wiem, do którego artysty teraz pijesz te browary w lasku ;)TheDude pisze:Gdybym mial 17 lat i uciekał z lekcji żeby pić browary w lasku to może bym się wybrał :)
Przecież papa nigdy nie pije, napisał to.hes pisze:W sumie nie wiem, do którego artysty teraz pijesz te browary w lasku ;)TheDude pisze:Gdybym mial 17 lat i uciekał z lekcji żeby pić browary w lasku to może bym się wybrał :)
Chyba mnie z kimś mylisz.Medard pisze:Mam pojęcie, bo słuchałem ze dwa lata temu, nawet dałem szansę przy kolejnych odsłuchach, ale to jest zwyczajnie przeciętne i nie chce mi się już to tego wracać.
Po wielu Twoich wypowiedziach formowych wnioskuję, że znasz głównie młode i aktualnie na topie kapele.
Pewnie płyty Darkher też nie słyszałeś,
chociaż to nie jest jakaś staroć.
"Nie przekonuje mnie, więc dla nastolatek" :DMedard pisze:Chodziło mi raczej o to, że APC to rock z elementami klimatycznymi, gdzieś tam czasami gotyk się plącze.
A Chelsea to na całego klimaty, tylko takie
hmm... dla nastolatek, bo mnie nie przekonuje.
Nie wiem czy serio to napisałeś ;) Jakby zamienić Myrkur i APC miejscami to się zgodzę w 100% :)smooker pisze:Chelsea > Myrkur >>> APC :D
To prawda. I wciąż go nie znam. I jak to udowadnia, że znam głównie młode i aktualnie na topie kapele? :)Medard pisze:Hes nic nie mylę, w temacie o Enslaved pisałeś, że nie znasz tego w sumie klasycznego dla black, a potem viking metalu zespołu.
Słuchacze pytają: Czy to prawda, że na Placu Czerwonym rozdają samochody? Radio Erewań odpowiada: tak, to prawda, ale nie samochody, tylko rowery, nie na Placu Czerwonym, tylko w okolicach Dworca Warszawskiego i nie rozdają, tylko kradnąMedard pisze:Gdzieś indziej też znałeś tylko supporty.
Ja nigdzie nie pisałem ani o higienie ani o stereotypach (to odnośnie tekstu o myciu).Medard pisze:Oczywiście tylko ten kto słucha pop ten się myje i ładnie pachnie. Proste.
Zanurzona emocjonalnie i psychicznie Chelsea Wolfe>>>Czyścioszek>>>facet w rajstopach>>>>> słuchacz popu>miłośnik programu jaka to melodia>>brudas>kloszard>>>>>
zapluty metaluch
Ja nie mówię, że każdy postarzały metaluch to przygłup, tylko, że wolę nastolatki od postarzałych metali-przygłupów :)Medard pisze:Hes ładnie się wkręcasz, a potem nazywasz wszystkich podstarzałych metali przygłupami.
535 pisze:Widziałem wystąpienie pani Chelsea. Oczywiście z Chelsea to przede wszystkim Chelsea Monday i SS to to nie jest, ale byłem bardzo pozytywnie zaskoczony. Chciałem także przypomnieć, że zdecydowanie bliżej mi do skończenia trzeciej "siedemnastki", niż do jej rozpoczęcia. Nieistotne. Wpadłem do tego tematu, bo już dawno miałem zwrócić uwagę na nazwy, które według organizatorów mają wypełnić tauron arenę na tyle, by impreza przynajmniej nie przyniosła strat. Polecam rzucić okiem na listę. To tak a propos rozważań w zupełnie innym wątku.
Chętnie bym dokończył rozmowę przy %%%. Będziesz na Decapitated w Progresji albo na Hatebreed/Dimmu Borgir/Kreator? :)Medard pisze:Ok, Pax romana.
Chociaż ja się nie kłócę, tylko dyskutuję.