Gry online. Czasoupłynniacze, inne marnotrawniki v.2

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
vicek
zahartowany metalizator

Re: Gry online. Czasoupłynniacze, inne marnotrawniki v.2

24-04-2019, 14:28

[youtube][/youtube]

Ja ostatnio pykalem w to . Jebac Red Dead Redemption.
Awatar użytkownika
uglak
mistrz forumowej ceremonii

24-04-2019, 14:41

nawet nie tak tragicznie jak na SNES to wyglada, ale automatowy oryginal jest zdecydowanie ladniejszy.
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Żułek
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

24-04-2019, 15:13

jeśli chodzi o dziki zachód to tylko to ;)

[youtube][/youtube]
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
Headcrab
weteran forumowych bitew
Kontakt:

24-04-2019, 15:14

Obrazek

HAHAHAHA Tak się nakręcaliście na nowe MK, a wyszło gówno.
Mortal Kombat 11: Gracze wystawili tylko 3,3 pkt grze na Metacritic

Nowemu dziełu od NetherRealm Studios dostało się przede wszystkim za system monetyzacji, który ma psuć całą zabawę oraz za wlekący się zaraz za nim frustrujący grind, za którym także nie przepadamy, i który to z kolei często prowadzi właśnie do potrzeby skorzystania z miktrotransakcji. Twórcom dostało się również za niezrealizowane obietnice ("będziemy słuchać fanów, wszystkie postaci w grze będą grywalne") i za niewprowadzenie do produkcji kilku kluczowych dla serii bohaterów (patrz Mileena). Gracze narzekają także na zupełnie nieporywającą, przeciętną i niezaskakującą fabułę.
https://www.purepc.pl/rozrywka/mortal_k ... metacritic
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
Awatar użytkownika
bullet
zaczyna szaleć

24-04-2019, 15:41

Bień pisze:Mam plan skonczyc gre ktorej nie udalo mi sie przejsc jak bylem mlodziakiem xD
Obrazek
LOL, miałem tak samo, przeszedłem ją dopiero 12 lat temu na emulatorze :D
EH PANOWIE CORAZ WIĘCEJ AMATORÓW SIĘ PCHA DO ZABAWY HEHE
Awatar użytkownika
Bień
postuje jak opętany!

24-04-2019, 15:52

bullet pisze:
Bień pisze:Mam plan skonczyc gre ktorej nie udalo mi sie przejsc jak bylem mlodziakiem xD
Obrazek
Ja to ogrywalem mocno na ,,zlotej 5 ,, i nigdy nie potrafilem tego skonczyc bo musialem ja oddac ;]

Edit: A kurwa bylem chyba daleko..jakis statek mi sie przypomina i miasto xD
Awatar użytkownika
vicek
zahartowany metalizator

Re: Gry online. Czasoupłynbyniacze, inne marnotrawniki v.2

24-04-2019, 16:06

byl tam jeszcze zajebisty bumerang kid
Awatar użytkownika
bullet
zaczyna szaleć

24-04-2019, 16:22

Bień pisze: Ja to ogrywalem mocno na ,,zlotej 5 ,, i nigdy nie potrafilem tego skonczyc bo musialem ja oddac ;]

Ja dostawałem kurwicy podczas jazdy kolejką w kopalni, nawet mapa z Top Secretu mi średnio pomagała.
EH PANOWIE CORAZ WIĘCEJ AMATORÓW SIĘ PCHA DO ZABAWY HEHE
Awatar użytkownika
maciek z klanu

24-04-2019, 16:35

Headcrab pisze:Obrazek

HAHAHAHA Tak się nakręcaliście na nowe MK, a wyszło gówno.
Mortal Kombat 11: Gracze wystawili tylko 3,3 pkt grze na Metacritic

Nowemu dziełu od NetherRealm Studios dostało się przede wszystkim za system monetyzacji, który ma psuć całą zabawę oraz za wlekący się zaraz za nim frustrujący grind, za którym także nie przepadamy, i który to z kolei często prowadzi właśnie do potrzeby skorzystania z miktrotransakcji. Twórcom dostało się również za niezrealizowane obietnice ("będziemy słuchać fanów, wszystkie postaci w grze będą grywalne") i za niewprowadzenie do produkcji kilku kluczowych dla serii bohaterów (patrz Mileena). Gracze narzekają także na zupełnie nieporywającą, przeciętną i niezaskakującą fabułę.
https://www.purepc.pl/rozrywka/mortal_k ... metacritic
Serio się kierujesz opiniami graczy? Fajnie call of duty i RPG typu tomb rider?? Haha płatności tylko do odblokowywania skórek i innych ciulstw, więc nie wiem o co chodzi
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
maciek z klanu

24-04-2019, 16:36

bullet pisze:
Bień pisze: Ja to ogrywalem mocno na ,,zlotej 5 ,, i nigdy nie potrafilem tego skonczyc bo musialem ja oddac ;]

Ja dostawałem kurwicy podczas jazdy kolejką w kopalni, nawet mapa z Top Secretu mi średnio pomagała.
Kopalnia to było przegięcie :))
byrgh
zahartowany metalizator

Re: Gry online. Czasoupłynbyniacze, inne marnotrawniki v.2

24-04-2019, 16:37

vicek pisze:byl tam jeszcze zajebisty bumerang kid
To nie ten kartridż: ten Dizzy, o którym myślisz, był bonbermanem i dzielił miejsce z jakąś piłką nożną, Robin Hoodem i Boomerang Kidem właśnie ;)
Awatar użytkownika
hcpig

24-04-2019, 16:42

bullet pisze:
Obrazek
Również ze względu na brak sejwów ukończyłem na emulatorze ale 17 lat temu.

Bardzo się kurwa cieszę że nie na konsoli bo gdybym bo kilku godzinach przygodówki - zagadek, zbierania przedmiotów itp. miał zginąć na finalnej sekwencji na śliskich schodach, unikając zrzucanych czasek to by mnie chyba jasny ch... strzelił. Najśmieszniejsze, że ta wybitna pozycja, o jakości audio-wizualnej godnej Amigi, jest totalnie nieznana w USA/Japonii gdzie królowały jakieś Zeldy i inny szajs.
Headcrab pisze: HAHAHAHA Tak się nakręcaliście na nowe MK, a wyszło gówno.
Przecież to tylko nagonka na mikropłatności a nie prawdziwa opinia o grze.

MKX było (jest) najlepiej sprzedającym się mordobiciem w historii a dla mnie ta gra to abominacja więć opinie graczy mam w d...
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
Only_True_Believers
zahartowany metalizator

25-04-2019, 08:53

w necie jest info, że odblokowanie wszystkich rzeczy dla 1 postaci w mk11 kosztuje ..... 2300 zł :)
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
byrgh
zahartowany metalizator

25-04-2019, 09:05

Toście się doczekali ćwierćproduktu :D

Oczywiście macie poniekąd rację, bo za mikropłatności został zgnojony Battlefront 2, ale gdy zaczyna przekładać się to na roz(g)rywkę, rzutuje na ocenę. Twórcy SW poszli po rozum i po wielu łatkach wyszli na prostą, proponując świetny produkt i to jest myślę jedyna sensowna konkluzja całej współczesnej polityki. Oczywiście pod warunkiem, że nie staniecie się właśnie tymi graczami, którzy odejdą, zapomną i nie wrócą do gry.
byrgh
zahartowany metalizator

25-04-2019, 09:10

Bień pisze:
bullet pisze:
Obrazek
Ja to ogrywalem mocno na ,,zlotej 5 ,, i nigdy nie potrafilem tego skonczyc bo musialem ja oddac ;]

O co biega? Moja pierwsza Złota Czwórka też należała do kogoś i musiałem ja oddać ;] Pewnie jeszcze pozyczalismy od tej samej osoby ;)
Awatar użytkownika
maciek z klanu

25-04-2019, 10:36

Nie kumam o co chodzi z tymi mikroplatnosciami. Kurwa to bijatyka. Wszystko działa, zajebiście się gra. A ze skórki zdobędę później? Jebie mnie to czy mam złoty kask czy nie
byrgh
zahartowany metalizator

25-04-2019, 11:01

Nie wiem, czego dotyczy tutaj, ale w grach sieciowych p2p, jak nazwa wskazuje, przekłada się na przewagę jednego gracza nad drugim. We wspomnianym BF2 szło o lootboxy, które generowały profity, a czego nie mógł osiągnąć zwykły gracz grając za darmo. Jak tam ideę lootboxow zawieszono i zsunięto na dalszy plan, czyniąc je niemal nieprzydatnymi (choć dla chcących zastosowano system daily), tak, jeśli podobnie sprawa się ma MK, przez najbliższe miesiące gra może być niemal niegrywalna.

Ale no nie wiem, jak to w przypadku Mortal Kombat wygląda w surowej wersji. Może faktycznie jest to kwestia głupich skórek, a oceny - bądź co bądź słuszne - swoją drogą, bo chyba najwyższa pora, by skończyć z tą krwiopojczą praktyką i zmuszaniem innych do maksowania gier drogą pieniężną.
Awatar użytkownika
Bień
postuje jak opętany!

25-04-2019, 11:41

system lootboxow i mikroplatnosci nie padnie bo to sami gracze(w wiekszosci mlodzi ale..) od dluzszego czasu go napedzaja..skrzyneczki,skorki itp jebane pierdoly kreci obecne spoleczenstwo graczy i z przyjemnoscia zaplaca 10 zl za rozowy kask czy inna pierdole...takie czasy xD
Awatar użytkownika
Hatefire

25-04-2019, 12:04

Prawda jest taka, że rynek gier nigdy się nie miał lepiej niż obecnie, jeśli chodzi o wyniki finansowe. Narzekania jakiś sierot po oldschoolu, można mieć w dupie, bo 3 000 000 miliony casuali, co ściągną sobie jakąś prostą gierkę na smartfona wygeneruje, ileś tam większą kasę niż 100 000 hardkorowych gamerów, co będą pogrywać godzinami, w jakiegoś mega trudnego FPS czy erpega. Tak samo z tymi lootboxami czy DLC dopóki się opłaca nie ma od tego odwrotu. Kapitalizm po prostu :-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Only_True_Believers
zahartowany metalizator

25-04-2019, 16:08

https://www.gry-online.pl/newsroom/seki ... -3/za1c02d" onclick="window.open(this.href);return false;

jest nadzieja,

Sekiro, gra bez skórek, lootboxów i wyciętego dlc na starcie zrobiła bardzo dobry wynik finansowy.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
ODPOWIEDZ