Księża

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Medard
mistrz forumowej ceremonii

Re: Księża

17-09-2019, 12:49

[V] pisze:
535 pisze:To prawda. Katolicyzm jest nie do udźwignięcia. Przede wszystkim dla jego wyznawców.
przeciez o tym pisze:)
Pierdolenie takie, nawet jak taca jest ciężka, to podobno w wielu kościołach już można robić wpłaty kartą.
Die Welt ist meine Vorstellung.
535

17-09-2019, 12:51

[V] pisze:
535 pisze:To prawda. Katolicyzm jest nie do udźwignięcia. Przede wszystkim dla jego wyznawców.
Bądźmy precyzyjni. Pisałeś o "gatunku ludzkim". Ja tu cały czas mieszam, ale ekran mam czysty.
[V]

17-09-2019, 12:53

Medard pisze:
[V] pisze:
Pierdolenie takie, nawet jak taca jest ciężka, to podobno w wielu kościołach już można robić wpłaty kartą.
Chciałbym to zobaczyć jak duch ulatuje za jednym muśnięciem karty zbiżeniowej.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
535

17-09-2019, 12:54

Bloodcult pisze:
Mistyka chrześcijanska np. to jest dopiero przepaść i otchłań. Albo spoglądasz za kurtynę albo dziargasz na drzewie jebać kler.
Amen.

Dla takich komentarzy wiem że warto było wszczynać gównoburzę.

Wygląda w sumie że przeciwnicy Kościoła są równie zapatrzeni na pieniądze co najgorsze patologie wśród kleru :)
Napisał kolo potrzebujący kilkaset tysięcy, żeby się wprowadzić i wykończyć. Życzę, żebyś miał blisko do kościółka. Tam na tym polu za drogą jest idealne miejsce. Pewnie będziesz szczęśliwy.
Awatar użytkownika
Wacław
rasowy masterfulowicz

17-09-2019, 12:59

Drone pisze:Kolega ma mieszkanie w tych blokach po prawej - widok z wewnątrz jest ciekawy. Mieszkanie prawie 200m, a przy tym molochu na zewnątrz wydaje się niezbyt przestronne :)
mam to szczęście, że wysoki a nie niski, wiec widoki mam eleganckie. poza tym aktualnie bardziej wsioch wikendowy ze mnie, wiec podwójnie mam wywalone na lemingowo -:) to tak w kwestii wątpliwej jakości łatek

ps. planujecie skończyć to smutne pierdolenie o zbokachhh w sukienkach, czy niekoniecznie ?
Awatar użytkownika
Drone

17-09-2019, 13:16

[V] pisze:Wiele religijnych zagadnień jest wartych większej uwagi i wtedy znika z pola widzenia ten cały blichtr i jarmarczna swiętobliwość. Mistyka chrześcijanska np. to jest dopiero przepaść i otchłań. Albo spoglądasz za kurtynę albo dziargasz na drzewie jebać kler.
Mistyka chrześcijańska nie różni się zasadniczo od innych mistyk, obecnych i wcześniej, i równoległych do chrześcijaństwa. Owszem, Kościół chciałby niejako zawłaszczyć rzeczywistość ducha i mówić, że w jego obrębie to jest ta prawdziwa mistyka, ale to niestety tak nie działa.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Awatar użytkownika
Bloodcult

17-09-2019, 13:29

Demonizujesz.
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
Awatar użytkownika
Drone

17-09-2019, 13:32

Mówię, jak jest. Wystarczy poczytać Eliadego.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Awatar użytkownika
Prodi
postuje jak opętany!

17-09-2019, 14:01

Drone pisze:
[V] pisze:Wiele religijnych zagadnień jest wartych większej uwagi i wtedy znika z pola widzenia ten cały blichtr i jarmarczna swiętobliwość. Mistyka chrześcijanska np. to jest dopiero przepaść i otchłań. Albo spoglądasz za kurtynę albo dziargasz na drzewie jebać kler.
Mistyka chrześcijańska nie różni się zasadniczo od innych mistyk, obecnych i wcześniej, i równoległych do chrześcijaństwa. Owszem, Kościół chciałby niejako zawłaszczyć rzeczywistość ducha i mówić, że w jego obrębie to jest ta prawdziwa mistyka, ale to niestety tak nie działa.
Dokładnie. To jest ta sama jebiąca wyższością i pychą mantra jakoby ludzie niewierzący w Bozię wynoszoną na piedestały w KRK byli amoralni, wyzuci ze wszelkich uczuć wyższych, a to ich życie poza "wspólnotą" jakieś takie puste jest.

Na marginesie - ten cały B-kult jest żywym przykładem tegoż zadufania. No cóż, osobnicy z 'syndromem trydenckim' tak mają.
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
Awatar użytkownika
Bloodcult

17-09-2019, 14:08

:D

Awatar użytkownika
Prodi
postuje jak opętany!

17-09-2019, 14:14

O kurwa, emotikony wjechały - czas się zbierać.
Awatar użytkownika
Bloodcult

17-09-2019, 14:17

A jak inaczej skomentować przesycony wulgaryzmami i lekceważeniem rozmówcy wpis imputujący poczucie wyższości innym?

Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

17-09-2019, 14:29

Bloodcult pisze:A jak inaczej skomentować przesycony wulgaryzmami i lekceważeniem rozmówcy wpis imputujący poczucie wyższości innym?
ojoj
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Prodi
postuje jak opętany!

17-09-2019, 14:44

Bloodcult pisze:A jak inaczej skomentować przesycony wulgaryzmami i lekceważeniem rozmówcy wpis imputujący poczucie wyższości innym?
Nie ma brzydkich słów, są tylko brzydkie myśli hehe

Gościu, jak Cię rażą tego typu wulgaryzmy (raptem jeden, i to nie ad personam, więc nie bądź taki delikates), to idź na jakieś forum dla szydełkujących nastolatek czy innych filatelistów i nie zawracaj dupy swoimi przemyśleniami bo się tylko utwierdzam w przekonaniu, że jesteś pyszałkowatym neofitą co to wszystkie rozumy pozjadał i nijak się to ma to pokory, która jako jedna z cnót w chrześcijaństwie powinna zajmować w Twoim życiu poczesne miejsce.
Awatar użytkownika
Bloodcult

17-09-2019, 15:00

Gdzie ta pyszałkowatość i po jadanie rozumów ?

Pokora to jedno (i tego mi akurat nie brak) a pozwalanie aby mi bez powodów ubliżać to drugie. Ja nikomu nie ubliżałem i nikogo nie obrażałem (ale wobec ataków na mnie dłużny nie będę).

[V]

17-09-2019, 15:00

Forum muzyki satanistycznej. Jebac kler. Czaszkę lizać. Więcej piwa. Hailsa nic. Zły bóg którego nie widać.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
535

17-09-2019, 15:03

Bloodcult pisze:Gdzie ta pyszałkowatość i po jadanie rozumów ?

Pokora to jedno (i tego mi akurat nie brak) a pozwalanie aby mi bez powodów ubliżać to drugie. Ja nikomu nie ubliżałem i nikogo nie obrażałem (ale wobec ataków na mnie dłużny nie będę).
Czyli nadstawiania drugiego policzka nie będzie?
Awatar użytkownika
Bloodcult

17-09-2019, 15:11

Nie tu. Nie na Masterfulu.

Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

17-09-2019, 15:17

535 pisze:

Czyli nadstawiania drugiego policzka nie będzie?
Z doniesień prasowych i innych denuncjacji wynika, że kato-lubimisie we współczesnych czasach nam zastanych i obecnych co innego z lubością swoją nadstawiają

- to tak na marginesie -
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Prodi
postuje jak opętany!

17-09-2019, 15:24

Naprawdę mam wiele innych ciekawszych rzeczy do roboty niż kolekcjonowanie Twoich zajebistych wypowiedzi i "dowodzenie" Ci Twojej buty i braku pokory poprzez wklejanie cytatów, które wyszły z Twojej łepetyny, a za pomocą klawiatury i internetu objawiły się na forume. Nie tylko w tym temacie, i nie tylko w dyskusjach z Dronem wali od Ciebie na kilometr zarozumialstwem i bucostwem. I nie piszę tego tylko dlatego, że mi kiedyś napisałeś, w którymś z tematów "siedź cicho bo jesteś tu nowy" co samo w sobie było niezłym kabaretem, a co nie jest w stanie mnie w żaden sposób dotknąć, ale ogólnie - jawisz mi się jako jednostka wysoce zadufana w sobie i przekonana o własnej nieomylności. Takiego siebie stworzyłeś - nie możesz mieć do mnie o to pretensji hyhy.
[V] pisze:Forum muzyki satanistycznej. Jebac kler. Czaszkę lizać. Więcej piwa. Hailsa nic. Zły bóg którego nie widać.
Podejrzewam, że chciałeś w telegraficznym skrócie coś mądrego napisać. Nie wyszło. Zdarza się.
ODPOWIEDZ