xD
No i powiedz mi jak można z Tobą normalnie rozmawiać jak z uporem maniaka powtarzasz jakieś komunały o mojej rzekomej miłości do PiS ?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
xD
Nie rozumiem odpowiedzi. Możesz wyjaśnić, jak się łączy z moim pytaniem, tak, bym nie zaburzył sensu moją potencjalnie błędną interpretacją?Bloodcult pisze: ↑17-05-2020, 23:24Nie wiem. Ile by to nie było to za dużo jak na tę dodatkowe 1-2 punkty procentowe poparciaŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑17-05-2020, 17:46Czy wiesz, ile pieniędzy dostają z budżetu? Bez sprawdzania w necie.![]()
Nie skupiaj się tak bardzo na sobie. Nie o to chodzi. Chodzi o rozklejenie władzy od Kościoła i jego marginalizację w życiu społecznym, która prędzej czy później nastąpi. Co wtedy zrobisz? Proponuję pomału chować krzyż, sztandar i megafon do szafy albo zanieść do piwniczki trydenckiej: nikogo nie będzie już to obchodziło, tak jak nie obchodzi w cywilizowanym świecie.
Dobra, myślałem że da się bez skakania myślowego, logicznie krok po kroku to rozwalić. Trudno.
O Rydzyka kłóci się czasem tylu świrów, że czasem wstyd do nich podchodzić. Jedni uważają go za katolickiego tradycjonalistę, którym nie jest, bo RM reprezentuje posoborowy kościół ludowy (to właśnie są mohery), a drudzy są gorącymi zwolennikami dotowania przez państwo obszarów na jakie kasę bierze Rydzyk, ale jemu tego odmawiają. To są debile do kwadratu.
Mati u nich to kobieta, chociaż w Belgii to kto ich tam wie.