Nowa wersja Masterful (UPDATE)

info o masterfulu / wasze propozycje i uwagi

Moderator: Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
Olo
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

Re: Nowa wersja Masterful (UPDATE)

15-06-2020, 12:33

Zamknięty. Może faktycznie wywalę. Może cokolwiek pomoże.

Wysłane z mojego X20 PRO przy użyciu Tapatalka

Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

15-06-2020, 12:35

Nic nie pomoze, przestancie z tymi mrzonkami. Sa na niektorych forach 15 letnie watki NP i tam nie zamula. To nie jest na pewno przyczyna, co udowodnilo wykastrowanie forum z wiekszosci tematow a i tak nie rozwiazalo problemu
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Ascetic

15-06-2020, 14:59

obawiam się, że forum już nie wyrabia z tych wojen ideologicznych i dywagacji kto jest bolszewikiem i faszytą. kto człowiek a kto podczłowiekiem.

wnioskuję o danie mi lejcy i lejców. szybciutku tutaj zagości "law & order", że zacytują trumpka.
Poro
Awatar użytkownika
Bloodcult
mistrz forumowej ceremonii

15-06-2020, 15:08

Chomąto dostaniesz jedynie
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
Awatar użytkownika
Ascetic

15-06-2020, 15:22

Bloodcult pisze:
żartowałem wcześniej z tym zboczeniem. ale ty w rzeczywistości jakiś taki zwichrowany jesteś. poszukaj gdzie indziej chłopaka. zacznij tam gdzie zawsze zaczynasz swoją rundę. parafia, czy jak wy to tam nazywacie. to się chyba tak nazywa.
Poro
Awatar użytkownika
Medard

15-06-2020, 15:31

Ascetic pisze:
15-06-2020, 15:22
Bloodcult pisze:
żartowałem wcześniej z tym zboczeniem. ale ty w rzeczywistości jakiś taki zwichrowany jesteś. poszukaj gdzie indziej chłopaka. zacznij tam gdzie zawsze zaczynasz swoją rundę. parafia, czy jak wy to tam nazywacie. to się chyba tak nazywa.
Ma jeszcze inne możliwości, choćby poszukać dziewczyny na portalu katolickim
przeznaczeni.pl

Tylko nie wiem, czy tam mają cenzurę, czy admin przepuści jak wpisze, że lubi black metal.
Die Welt ist meine Vorstellung.
Awatar użytkownika
Ascetic

15-06-2020, 15:33

przecież on nie lubi metalu. zresztą pacjent też gardzi blek metalem.

krzyż mu na drogę. a taram mu w taram*.

* taram 1 to słowo na h albo ch. drugie taram to dla odmiany na d. d jak witaminaD.
Poro
tomaszm

15-06-2020, 16:16

Tacy użytkownicy jak ja głównie wchodzą do działu "co teraz słuchacie". Mało mnie interesują rozterki polityczne, religijne czy jakiekolwiek inne od większości użytkowników . To forum muzyczne gdzie został usunięty dział, który pozwalał mi na zapoznawanie się z wydawnictwami, których nie znam albo które przeoczyłem. Z muzycznego forum wyjebuje się dział, który w głównej mierze traktował o muzyce, bo większość obecnie poruszanych tamów z takową nie ma nic wspólnego. Bez sensu.
Doom the dark ages. Sesja trwa.
Awatar użytkownika
Ascetic

15-06-2020, 16:23

spoko. możesz sobie pisać do woli. pacjent zaraz i tak wbije z przekazem dnia z nsrasz, czy innego w srealu i tyle. opcjonalnie wrzuci jakiegoś nieśmiesznego ksenofobicznego mema i będzie radość na pokładzie tej tonącej łajby.

Obrazek

poza tym czego oczekiwać jak jeden wyprzedał płyty, co jest jego zresztą jedynym sukcesem życiowym, drugi gardzi blek metalem a trzeci sprzedał dywan, papierośnicę i regał na płyty aby sobie kupić rowerek na który niekoniecznie się zmieści. ehhh.

do zaorania.
Ostatnio zmieniony 15-06-2020, 16:26 przez Ascetic, łącznie zmieniany 2 razy.
Poro
Awatar użytkownika
uglak

15-06-2020, 16:24

tomaszm pisze:
15-06-2020, 16:16
Tacy użytkownicy jak ja głównie wchodzą do działu "co teraz słuchacie". Mało mnie interesują rozterki polityczne, religijne czy jakiekolwiek inne od większości użytkowników . To forum muzyczne gdzie został usunięty dział, który pozwalał mi na zapoznawanie się z wydawnictwami, których nie znam albo które przeoczyłem. Z muzycznego forum wyjebuje się dział, który w głównej mierze traktował o muzyce, bo większość obecnie poruszanych tamów z takową nie ma nic wspólnego. Bez sensu.
Serio planowałeś przez te 22500+ postów, jeśli do tego pory tego nie zrobiłeś? W v4 jest już 1367, a zaraz dorzucę jeszcze jeden z okładką tego co mi tam leci w tle ;-)
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Ascetic

15-06-2020, 16:34

Ascetic pisze:
15-06-2020, 16:23
spoko. możesz sobie pisać do woli. pacjent zaraz i tak wbije z przekazem dnia z nsrasz, czy innego w srealu i tyle*. opcjonalnie wrzuci jakiegoś nieśmiesznego ksenofobicznego mema i będzie radość na pokładzie tej tonącej łajby.

Obrazek

poza tym czego oczekiwać jak jeden wyprzedał płyty, co jest jego zresztą jedynym sukcesem życiowym, drugi gardzi blek metalem a trzeci sprzedał dywan, papierośnicę i regał na płyty aby sobie kupić rowerek na który niekoniecznie się zmieści. ehhh.

do zaorania.

* dodam co już pisałem wielokrotnie. jakby kogokolwiek interesowały jego loty. ciekawym to można być np. osób nowych tutaj. jakieś ewolucji poglądów. albo przynajmniej jakiejś oceny nie z podręcznika niezbyt młodego faszysty. pruje te bzdety od lat. tylko się zmnienia konstelacja. jak nie pedofilia wśród murarzy, to smrodek z prolifowymi wyskrobkami a zaraz przeplata to wolnością dla swoich w kontrze do jakiś urojeń neobolszewizmu zalewającego wszytsko i wszystkich. no kurwa litości. czy to jest wiec polityczny?

a te aktualne zasyfienie forum to jest nic innego jak odpowiedź na jego.... zresztą. tak jest. wycinać notorycznie "czego słuchacie" na rzecz polityki. gratulacje. haha.

o takich rzeczach, że moglibyśmy się pięknie różnić na bazie muzyki to już nie będę się pruć. wiadomo trywialna sprawa. lepiej pierdolić kocopoły, że partia x jest lepsza od y. na forum metalowym. haha po raz drugi.

właściwie to finito. ale jeszcze coś. człowiek wyłączy tv, na konwencje, czy inne gówna nie chodzi. coś tam ogrania, żeby wiedzieć co mu tam szykują. na luzaku włazi tutaj dla rozrywki a tu kurwa kombo: tv/ wiec i kanał yt konfy w jednym. bo się komuś pofyrały miejsca i okoliczności. tak na moje oko to jest brak szacunku do innych. już nie haha.
Poro
Awatar użytkownika
uglak

15-06-2020, 17:12

Ascetic pisze:
a te aktualne zasyfienie forum to jest nic innego jak odpowiedź na jego.... zresztą. tak jest. wycinać notorycznie "czego słuchacie" na rzecz polityki. gratulacje. haha.
Ja już kiedyś proponowałem, żeby we wszystkich pogadankowych tematach (czy to "czego słuchacie" czy "politykowanie" czy "dowcipy") ustawić automatycznie czas długości życia posta - forum czyściłoby się samo. Co prawda tomaszm zasiał teraz we mnie wątpliwość, bo wcześniej nie wierzyłem, żeby ktoś przeglądał stare posty w tematach, które mają grube tysiące postów bez bardziej sprecyzowanej idei przewodniej, ale tacy użytkownicy są na pewno w mniejszości.
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Ascetic

15-06-2020, 17:16

uglak pisze:
15-06-2020, 17:12
Ascetic pisze:
Ja już kiedyś proponowałem, żeby we wszystkich pogadankowych tematach (czy to "czego słuchacie" czy "politykowanie" czy "dowcipy") ustawić automatycznie czas długości życia posta - forum czyściłoby się samo. Co prawda tomaszm zasiał teraz we mnie wątpliwość, bo wcześniej nie wierzyłem, żeby ktoś przeglądał stare posty w tematach, które mają po kilkadziesiąt tysięcy postów, ale tacy użytkownicy są na pewno w mniejszości.
ja mam inną propozycję*. można zacząć od tego, aby nie traktować tego miejsca jak szmate. to nie jest tuba polityczna. tylko forum muzyczne.

* zdecydowanie bardziej radykalną.
Poro
Awatar użytkownika
Rumburak
weteran forumowych bitew

15-06-2020, 18:49

Ascetic pisze:

o takich rzeczach, że moglibyśmy się pięknie różnić na bazie muzyki to już nie będę się pruć. wiadomo trywialna sprawa. lepiej pierdolić kocopoły, że partia x jest lepsza od y. na forum metalowym. haha po raz drugi

Nigga, litości. Sam nasrałeś 400 postów w dziale politykowanie vol 45. Jakby na te wysrywy nie było odzewu to i temat by zdechł. Koledzy Pacjenta z piaskownicy, znajdujący się po drugiej stronie barykady też niczego sobie. Pierdoleniem o czerwonych sztandarach jest równie rakotwórcze jak kucowanie. Temat do wklejenia okładek to gówno do wyjebania,99% wkleja te okładki bez żadnego komentarza, nawet nazwy płyty i kapeli kurwiom się wpisać nie chce. Trza po Googlach grafiki szukać. W innych wypadkach na chuj komu wklejona tysieczny raz okładka Hell Awaits? W zamian jakiś temat zbiorczy z nowościami, żeby każdej paździeży osobnego tematu nie zakładać. Tak to widzę. Kompromis dla maniaków copy/paste i poszukiwaczy nowośći.
hcpig pisze:
07-11-2024, 18:51
Wśród największych jak Morbid Angel to nie ale Vader? Azarath niszczy Vadera.
Awatar użytkownika
hcpig

15-06-2020, 19:10

Rumburak pisze:
W innych wypadkach na chuj komu wklejona tysieczny raz okładka Hell Awaits?
Po to żeby użyszkodnicy mogli sobie nawzajem kadzić, brać okładki w cytat z dopiskiem '+1 ' lub tekstami 'Doskonały strzał milordzie!'.
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
Ascetic

15-06-2020, 19:10

Rumburak pisze:
Ascetic pisze:

o takich rzeczach, że moglibyśmy się pięknie różnić na bazie muzyki to już nie będę się pruć. wiadomo trywialna sprawa. lepiej pierdolić kocopoły, że partia x jest lepsza od y. na forum metalowym. haha po raz drugi

Nigga, litości. Sam nasrałeś 400 postów w dziale politykowanie vol 45. Jakby na te wysrywy nie było odzewu to i temat by zdechł. Koledzy Pacjenta z piaskownicy, znajdujący się po drugiej stronie barykady też niczego sobie. Pierdoleniem o czerwonych sztandarach jest równie rakotwórcze jak kucowanie. Temat do wklejenia okładek to gówno do wyjebania,99% wkleja te okładki bez żadnego komentarza, nawet nazwy płyty i kapeli kurwiom się wpisać nie chce. Trza po Googlach grafiki szukać. W innych wypadkach na chuj komu wklejona tysieczny raz okładka Hell Awaits? W zamian jakiś temat zbiorczy z nowościami, żeby każdej paździeży osobnego tematu nie zakładać. Tak to widzę. Kompromis dla maniaków copy/paste i poszukiwaczy nowośći.
tu sie mylisz. w dziale polityka i onkologia przez b.długi czas byłem nieaktywny i niejednokrotnie apelowałem aby zasypać go wapnem. to raz. obiecałem tylko pacjencikowi, że nawet dla zasady teraz będzie reakcja. to tak co do aktywności na przekroju 5 lat. jak Tobie wygodnie wyrwać wąs,ki przedział czasowy - ok. nie pierwszy co wbija w manipulacje. jak widzę stało się to zresztą szerszą reakcją. ta kontreakcja na kolesi pokroju pacjencika.

mówisz czerwony sztandar? do niedawna byłem faszystą, później lemingiem z warszawy, teraz neobolszewikiem. to jakiś tam sukces. mój. obiecalm bolcowi blodkultowi, że się stanę katolem. nie można wykluczyć, że taka bedzie kolejna kreacja. a tak po cichu Tobie napiszę, że nawet ten katolski ćwok złapał i pisał coś o kreacji. a i jeszcze jedno. jak Tobie coś się tam składa w jedną całość to niekoniecznie tym musi być. avatar? znaczy zupełnie co innego niż tutaj kminiący widzą. anarcho prymitywizm? lewactwo? czy aby na pewno? książka ostatnio ortegi? tak? czytałeś?bo chyba niekoniecznie. dodam, że regularine czytam fronde. poszukaj w czego czytacie.
itd. itp. brzydzenie się ksenofobicznym językiem. no może mi się nie podobac. co tam jeszcze. tak z ostatnich spraw? płyty z anarchopankiem?no dobra muzyka z nienajgorszym kontekstowo przekazem wpisującym się w lata 80' te. tak jak hc/ pank z lat 80. przynajmiej była jakiś przekaz a nie gówno z nsrasz, czy wsrealu.
pasażer? no wychowałem się min. na hc/ panku to i poczytam. itd. itp. a i jak się to ma do z 30 książek o III rzeszy tutaj? i zupełnie totalniackich poglądach w pewnych zakresach? nie zlepisz. no nie zlepisz. bo nie wiesz jakie mam poglądy. pan kimono coś tam pośrednio złapał w jednym poście. więc z tymi sztandarami, brunatnymi, czy czerwonymi to mi tutaj nie wyjeżdżaj bo nie łapiesz o co'kaman.

poza tym bardzo nie podoba mi się wypaczanie mojego postu. to jest forum muzyczne a nie o pierdoleniu o polityce. a reakcja będzie jak dalej kilku przygłupów będzie się tu dalej pruć. dzisiaj po lewacku, jutro po innemu. żeby pokazać ich beznamięne "nie myślenie samodzielne".

a dział czego słuchacie dla mnie jest sednem tego forume.

ps. takie posty jak Twój utwierdzają mnie w przekonaniu, że jednak tutaj jest mocno słabo. tak na poziomie poziomu. co i tak nie zmienia postaci, że to nie miejsce do tubowania. faszystowskiego, neobolszewickiego*, czy jakiegokolwiek innego.

* kurwać jak ja lubię to słowo.
Ostatnio zmieniony 15-06-2020, 19:19 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
Awatar użytkownika
Bloodcult

15-06-2020, 19:17

Internetowa kreacja to twój deklarowany radykalizm xD

Human Extermination LOL xD
Anarcho-prymitywizm LOL xD
Zadymy takie fajne ale jak są daleko LOL xD
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
Awatar użytkownika
Ascetic

15-06-2020, 19:24

Bloodcult pisze:
15-06-2020, 19:17
Internetowa kreacja to twój deklarowany radykalizm xD

Human Extermination LOL xD
Anarcho-prymitywizm LOL xD
Zadymy takie fajne ale jak są daleko LOL xD
ok. wyjaśnię. wiesz skąd jest pin z którego jest zrobiony avatar? gdzie kupiony? nie nie w lewackiej oficynie. w zupełnie metalowym lejbelu. poszukaj.

tak. anarcho prymitywizm. że lewacki? poczytaj co pisał/ mówi na ten temat ted kacz. lewakiem to on raczej misu nie był. oczywiście można wejść głębiej i podac tobie kolejne wskazówki, tyle, że zostanie to sprowadzone do LOL. szkoda czasu. tak. ciekawe zjawisko socjologiczne dla mnie. widzisz je a nie widzisz wszędzie. nawet tutaj. "materializm jako nałog" ect. itd. ale co tam tłumaczyć. nie ma co się rozpisywać.

zadymy. jasne. zawsze. no ja tam nie wiem czy jak tylko daleko. ty pewnie wiesz lepiej. poza tym one się jakoś tam wpisują w obecny stan i moje oczekiwania polityczne. jakbyś debilu czytał dokłądnie i coś rozumiał w kolejnych wartstwach to byś zrozumiał. a tak kurwa przedszkole. wszystkim trzeba wszytsko tłumaczyć.

kreacja to niezgorsza rozrywka na przerabianie takich frajerów jak ty. co widać po tym wpisie. kompletnie pogubiony jesteś. tropu ti ty nie znajdziesz. choćby dla tego, że internet to nie jets miejsce na pisanie jakie ma się poglądy. chyba jeszcze normalnego człowieka nie pojebało. choć ciebie owszem. bo srasz tymi swoimi ekshibicjonizmami.
Poro
Awatar użytkownika
Rumburak
weteran forumowych bitew

15-06-2020, 19:30

A daj pan spokój. Ten czerwony sztandar to taka przeciwwaga dla kucowania, metafora, przenośnia. Nie chcę mi się wynikać, nie mam ochoty i koło chuja mi lata jake poglądy polityczne ma anonimowy ziutek w internecie. Manipulacja? Miejże litość. Napisałem to co widzę a widzę, że jesteś jednym z pierwszych do dyskutowania z Pacjentem przy jednoczesnych żalach, że forum muzyczne zasyfione polityką. To mniej więcej tak jakby Lucek ubolewał nad wulgaryzacją forumowego języka.
Ale ok, widzę do czego to zmierza, lalkarz i jego kukiełki, skąd ja to znam...
hcpig pisze:
07-11-2024, 18:51
Wśród największych jak Morbid Angel to nie ale Vader? Azarath niszczy Vadera.
Awatar użytkownika
Ascetic

15-06-2020, 19:36

Rumburak pisze:
15-06-2020, 19:30
A daj pan spokój. Ten czerwony sztandar to taka przeciwwaga dla kucowania, metafora, przenośnia. Nie chcę mi się wynikać, nie mam ochoty i koło chuja mi lata jake poglądy polityczne ma anonimowy ziutek w internecie. Manipulacja? Miejże litość. Napisałem to co widzę a widzę, że jesteś jednym z pierwszych do dyskutowania z Pacjentem przy jednoczesnych żalach, że forum muzyczne zasyfione polityką. To mniej więcej tak jakby Lucek ubolewał nad wulgaryzacją forumowego języka.
Ale ok, widzę do czego to zmierza, lalkarz i jego kukiełki, skąd ja to znam...
jasne. dam spokój. a wcześniej. co następuje.

ok. na pierwszy rzut oka tak jest. na drugi inaczej. no przecież mu nawet literalnie napisałem, że jak nie stuli pyska to będzie huragan lewicowej ideologii. napisałem? napisałem? jak nie ma innej metody to trzeba te same metody zastosować co ma taki pacjenciki. jak dehumanizacja. to dehumanizacja. jak bezczelność to bezczelność. jak chamski to ... jak napierdalaniem politycznym gównem to napierdalanie.

pośrednio uchwyciłeś sens, że ci lata koło huja co anonimowy ziutek ma do powiedzenia na temat polityki. sedno. mi latają poglądy kryptofaszysty, choć wolałbym faszysty, ale wkurwia mnie jak stara sie to miejsce traktować jak tube polityczną. ja nie wklejam z linków ze stron politycznych po których chodze. nie wpierdalam się o 7rano jak normalni ludzie śpią z politycznym przekazem dnia. jestem tylko reaktywny. w tym rzecz. jak debil sie ukatywnia to ja i nie tylko ja też. tak to działa od kilku miesięcy.
Poro
ODPOWIEDZ