ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II

09-12-2020, 19:30

iGrinder pisze:
09-12-2020, 19:14
Po rumuńsku czarnuch to cioară (trzy sekundy sprawdzania w internetach). Jedyną osobą która non stop pierdoli o czarnuchu jesteś ty.
xD, czyli teraz wychodzi jeszcze na to, że nie było rasistowskich odzywek a całą sytuację sobie wymyśliłem. nawet mecz cymbale pewnie też na dziś przełożyłem LOL ty normalny jesteś? nie. nie jesteś. weź idź się jebnij w pusty łeb xD

naturalnie i przypadkowo wyglądało to tak:

Obrazek

po tym jak się jebniesz w ten pusty dzban, napisz coś o tym, że klęczeli. bo było klękanko, a to jak zauważyłem twój, stoigniewa i uglaka ulubiony topic :lol:
Ostatnio zmieniony 09-12-2020, 19:33 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
Pacjent

09-12-2020, 19:33

iGrinder pisze:
Po rumuńsku czarnuch to cioară (trzy sekundy sprawdzania w internetach). Jedyną osobą która non stop pierdoli o czarnuchu jesteś ty.
Doszedł nowy element. Z ekipy tureckiej miał lecieć w stronę sędziów termin "Cyganie". Co to za zjawisko gdy Murzyn krzyczy tak do Rumuna? Chamstwo? Rasizm? Życzenia świąteczne?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Ascetic

09-12-2020, 19:34

Pacjent pisze:
iGrinder pisze:
Doszedł nowy element. Z ekipy tureckiej miał lecieć w stronę sędziów termin "Cyganie". Co to za zjawisko gdy Murzyn krzyczy tak do Rumuna? Chamstwo? Rasizm? Życzenia świąteczne?
takie samo chamstwo jak to z tym czarnym. czego nie rozumiesz faszolu?

w kontekście tej informacji, którą teraz potwierdź, bo jakoś jej nie widać w internetach, to podwójnie dobrze, że mecz został przełożony.
Poro
Awatar użytkownika
iGrinder
postuje jak opętany!

09-12-2020, 19:38

Ascetic pisze:
09-12-2020, 19:30
iGrinder pisze:
xD, czyli teraz wychodzi jeszcze na to, że nie było rasistowskich odzywek a całą sytuację sobie wymyśliłem. nawet mecz cymbale pewnie też na dziś przełożyłem LOL ty normalny jesteś? nie. nie jesteś. weź idź się jebnij w pusty łeb xD

naturalnie i przypadkowo wyglądało to tak:

Obrazek

po tym jak się jebniesz w ten pusty dzban, napisz coś o tym, że klęczeli. bo było klękanko, a to jak zauważyłem twój, stoigniewa i uglaka ulubiony topic :lol:
:D
Those who don't wear the Devil's Mark shall burn in Crematories of Eternal Hell
Awatar użytkownika
uglak
mistrz forumowej ceremonii

09-12-2020, 19:53

Ascetic pisze:
Pacjent pisze:
iGrinder pisze:

w kontekście tej informacji, którą teraz potwierdź, bo jakoś jej nie widać w internetach, to podwójnie dobrze, że mecz został przełożony.
Czarnym czy czarnuchem? Bo coś się gubisz w zeznaniach.
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Ascetic

09-12-2020, 20:02

uglak pisze:
09-12-2020, 19:53
Ascetic pisze:
Pacjent pisze:

Czarnym czy czarnuchem? Bo coś się gubisz w zeznaniach.
przecież czytać potrafię. co nie? wiem co, kto i kiedy. przynajmniej z tego co jest podane (poza tym, że ktoś do kogoś o cyganie - ale to jak zawsze sobie zapewne konfiarze dopowiedzieli). no. i jak potrafię, to ...

.... z czarnego zrobiłem czarnucha. lubię dramaty.

a ma to jakieś znaczenie? dla kolesi dla których są to przypadkowe i neutralne wypowiedzi zapewne. dla uefa, jak widać niekoniecznie. czyli jak zawsze xD i LOL prawaki. sobie tam relatywizować możecie. pisać o jakiejś neutralności a nawet zbiegu okoliczności, przypadkach i wypadkach przy pracy. tyle, że ten incydent został uznany za rasistowski. mecz przełożony. dzisiaj klękanko w bonusie się odbyło. prawda? że boli?
Ostatnio zmieniony 09-12-2020, 20:05 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
Awatar użytkownika
iGrinder
postuje jak opętany!

09-12-2020, 20:05

Awatar użytkownika
Ascetic

09-12-2020, 20:07

iGrinder pisze:
https://weszlo.com/2015/07/13/uefa-walc ... cznika-88/ - zobacz, ten też uznali :D
no i w związku z tym neutralnym i przypadkowym zwracaniem na meczach powinno być do czarnoskórych per czarny/ czarnuch ;-) ?

tak to sobie połączyłeś? :facepalm: że gdzieś absurd i debilizm, to dlatego to powinno rzutować na inny werdykt uefa ?

jak znajdziesz np. obcięty paznokieć w kaszance, to oznacza, że wszystkie produkty mięsne z zawierają "ciała obce"? wiesz. na tej zasadzie można wszytko wszystkim wyjaśnić. przytaczasz absurd chcąc w sposób absurdalny zdyskredytować działania uefa, choć sam w tym samym dniu piszesz, że takie działania, jak takie odzywki rasistowskie są niedopuszczalne i marginalizowane. dość absurdalne zachowanie.
Ostatnio zmieniony 09-12-2020, 20:12 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
Awatar użytkownika
iGrinder
postuje jak opętany!

09-12-2020, 20:10

No tacy eksperci jak widać, na wszystkim się znają. Nawet w rumuński umieją. Ja pyerdolę...
Awatar użytkownika
Ascetic

09-12-2020, 20:15

iGrinder pisze:
09-12-2020, 20:10
No tacy eksperci jak widać, na wszystkim się znają. Nawet w rumuński umieją. Ja pyerdolę...
już zrozumiałem, że dopiero jakby powiedział, "ty jebany czarnuchu wypierdalaj po banana na drzewo skąd przylazłeś" to byłby pretekst do przerwania meczu xD dużo wam prawakom potrzeba LOL

weź daj na luz, bo teraz w tym zapętleniu, tylko się na pocisz na tej salce gimnastycznej. wystarczy tych fikołków na dziś.
Poro
Awatar użytkownika
Hatefire
mistrz forumowej ceremonii

09-12-2020, 20:18

iGrinder pisze:
https://weszlo.com/2015/07/13/uefa-walc ... cznika-88/ - zobacz, ten też uznali :D
Akurat jakbyś znał historię stosunków węgiersko serbskich i samej prowincji Vojvodiny to byś wiedział że to motywowana politycznie akcja Serbów, którzy mają akurat powody żeby Węgrów dojeżdżać. W tej sytuacji zarzewiem nie była poprawność polityczna tylko konflikt związany z lokalnymi nacjonalizmami. Sprytnie wykorzystano po prostu pewne mechanizmy po złości.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Pacjent

09-12-2020, 20:27

Pomijam komentarze aSScetica/naziWacka, bo to ciężki rak mózgu. Gada się z nim jak z wyszukiwarką haseł do słownika politycznej poprawności. Do rzeczy: UEFA jest całkowicie skompromitowana. Absurdalne jest przerywanie meczu, bo ktoś kogoś przezwał, podczas gdy na boisku lecą takie bluzgi, że czasami uszy więdną. Tymczasem tu nikt nikogo nie obraził. Murzyn jest czarny, a UEFA popiera akcję Black Lives Matter.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Ascetic

09-12-2020, 20:30

Pacjent pisze:
09-12-2020, 20:27
Pomijam komentarze aSScetica/naziWacka, bo to ciężki rak mózgu. Gada się z nim jak z wyszukiwarką haseł do słownika politycznej poprawności. Do rzeczy: UEFA jest całkowicie skompromitowana. Absurdalne jest przerywanie meczu, bo ktoś kogoś przezwał, podczas gdy na boisku lecą takie bluzgi, że czasami uszy więdną. Tymczasem tu nikt nikogo nie obraził. Murzyn jest czarny, a UEFA popiera akcję Black Lives Matter.
odezwał się koleś dla którego who, uefa, związek filatelistów i działkowców są skompromitowane. wiadomix. nie ma organizacji nie skompromitowanej, skorumpowanej i będącej w spisku. jak na wariata przystało. tylko rn i straż kościelna jest legitna xD. a i kaja płodek. bym zapomniał.

do rzeczy: teraz ja ciebie zjebie nie obraże, nazywając ciebie zjebem xD. co nie? bo przecież jesteś zjebem. ta jak tamten jest przecież czarny. mógłbym nazwać zjeba robercikiem, ale będzie zjeb, bo przecież to opisuje stan faktyczny LOL. zasadniczo powinno się nie po chorobie lecieć, albo kolorze skóry, ale przeciez unikamy "poprawności politycznej", więc luz LOL. specjalnie dla ciebie będę niepoprawny politycznie. tak jak lubisz.

do rzeczy II; właściwie to juz tutaj było. to jest organizacja, która choćby w reklamach piętnuje rasizm. no tak mają. beczenie faszoli jak ty tutaj nic nie zmieni. mają i pewnie tak będą mieć. no i według tego klucza jak im się spodoba będą przerywać mecze. a jak się tobie nie podoba to nikt nie karze tobie tego oglądać. tak jak nikt nie karze korzystać z fejsa bo zbanowali niedorozwoja co opowiada o sprzedazy dzieci.

no ale tak to jest jak kolesiowi brak kultury, mamusia nie nauczyła, że nie ocenia się ludzi po kolorze skóry, preferencjach. co nie? później taki lata po internetach i nawet chyba zadowolony jest ze swojego rasizmu :facepalm: tak jak z tego, że jak ekopak to wskazane jego zajumanie, lub zakup ruskiego pirata, bo przecież kradzież dóbr intelektuanych w przypadku ekopaka to nie kradzież :facepalm:
Ostatnio zmieniony 09-12-2020, 20:51 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
Pacjent

09-12-2020, 20:49

Niemiecki rasista porównał przed chwilą terminy "zjeb" i "czarny". Wyszło mu, że oba są pejoratywne. :D
Awatar użytkownika
Ascetic

09-12-2020, 20:53

Pacjent pisze:
09-12-2020, 20:49
Niemiecki rasista porównał przed chwilą terminy "zjeb" i "czarny". Wyszło mu, że oba są pejoratywne. :D
chłopcze, nie jestem i nie byłem rasistą.

teraz proponuję pogadać o tym jak to jest nie wstydzić się być złodziejem. temat rasizmu chyba na dziś wyczerpany.

jaką płytę ostatnio ukradłeś <bo to ekopak, albo inne "bo", bo np. się nie przelewa i trzeba znaleźć wymówkę do kradzieży czyjejś własności, w tym przypadku intelektualnej> ?
Poro
Pacjent

09-12-2020, 21:09

Ascetic pisze:
Pewnie zawsze nim byłeś, a teraz jesteś na pewno.
Napisałeś: teraz ja ciebie zjebie nie obraże, nazywając ciebie zjebem xD. co nie? bo przecież jesteś zjebem. ta jak tamten jest przecież czarny
Zestawiłeś tak w jednym zdaniu termin "zjeb", którym określa się w sposób wulgarny i złośliwy człowieka uważanego za idiotę lub kretyna z "czarnym" czyli neutralnym określeniem czyjegoś koloru skóry. Jesteś rasistą, a zgodnie z objawionymi tu przez siebie lewackimi zapędami cenzorskimi powinieneś się zbanować.
Awatar użytkownika
Ascetic

09-12-2020, 21:16

Pacjent pisze:
09-12-2020, 21:09
Ascetic pisze:
Pewnie zawsze nim byłeś, a teraz jesteś na pewno.
Napisałeś: teraz ja ciebie zjebie nie obraże, nazywając ciebie zjebem xD. co nie? bo przecież jesteś zjebem. ta jak tamten jest przecież czarny
Zestawiłeś tak w jednym zdaniu termin "zjeb", którym określa się w sposób wulgarny i złośliwy człowieka uważanego za idiotę lub kretyna z "czarnym" czyli neutralnym określeniem czyjegoś koloru skóry. Jesteś rasistą, a zgodnie z głoszonymi tu przez siebie lewackimi zapędami cenzorskimi powinieneś się zbanować.
nie. to nie są zapędy cenzorskie. z normalnego miejsca rasiści, którzy twierdzą, że zachowanie sędziego było poprawne, kolesie, którzy śmieją się z gwałtów, relatywizują kwestie pedofilii w kościele, a jak od weekendu się objawili jawnie okradają muzyków, z kżdego "normalnego" miejsca powinni wylecieć. to jest kwestia odrobiny przyzwoitości. o aspektach szurowsko konfiarskich nie będę wspominał, bo ruskie trollowanie jeszcze można zrozumieć. jest wszędzie w internecie. ale przyznawanie się do złodziejstwa albo czucie mięty do czarnych sukienkowych pedofilów? na forum metalowym? zgoła dziwne.

dodam, że przez takich kolesi, którym się wydaje, że to kolejne miejsce do naganiania konfoarzom elektoratu, jak twoja nędzna postać, to miejsce umiera. wiatr hula i jak ciebie nie wyjebią to lepiej tutaj nie będzie. co doskonale widać po ostatniej akcji, ataku trolli pokroju bostona.
Ostatnio zmieniony 09-12-2020, 21:19 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
Pacjent

09-12-2020, 21:17

Nie pogrążaj się rasisto. Doszukujesz się rasizmu w niewinnym Rumunie, a nie widzisz go w sobie.
Awatar użytkownika
Ascetic

09-12-2020, 21:20

Pacjent pisze:
09-12-2020, 21:17
Nie pogrążaj się rasisto. Doszukujesz się rasizmu w niewinnym Rumunie, a nie widzisz go w sobie.
złodzieju, nie jestem i nie byłem rasistą. bez względu co sobie tam uroisz.

będę coś mi się wydaje, że to poniżej wklejał, pod każdym twoim postem. aż dotrze i wytrze ciebie z tego miejsca.

"
nie. to nie są zapędy cenzorskie. z normalnego miejsca rasiści, którzy twierdzą, że zachowanie sędziego było poprawne, kolesie, którzy śmieją się z gwałtów, relatywizują kwestie pedofilii w kościele, a jak od weekendu się objawili jawnie okradają muzyków, z każdego "normalnego" miejsca powinni wylecieć. to jest kwestia odrobiny przyzwoitości. o aspektach szurowsko konfiarskich nie będę wspominał, bo ruskie trollowanie jeszcze można zrozumieć. jest wszędzie w internecie. ale przyznawanie się do złodziejstwa albo czucie mięty do czarnych sukienkowych pedofilów? na forum metalowym? zgoła dziwne.

dodam, że przez takich kolesi, którym się wydaje, że to kolejne miejsce do naganiania konfiarzom elektoratu, jak twoja nędzna postać, to miejsce umiera. wiatr hula i jak ciebie nie wyjebią to lepiej tutaj nie będzie. co doskonale widać po ostatniej akcji, ataku trolli pokroju bostona.

"
Poro
zodiac
postuje jak opętany!

09-12-2020, 21:42

Źródło takie sobie ale warto przeczytać i wyciągnąć wnioski.
https://pl.wikipedia.org/wiki/Rasizm
ODPOWIEDZ