Po prostu są skurwielami (płci obojga), którym "się należy". Nieważne, że kosztem innych.
Czy zaszczepisz się przeciwko SARS-CoV-2?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- weteran forumowych bitew
-
- rasowy masterfulowicz
Re: Czy zaszczepisz się przeciwko SARS-CoV-2?
Ja się nie zdziwie jak do lutego wypłynie news w stylu "zaginęło 200tys szczepionek, PO kieruję sprawę do prokuratury". Do lata będzie jeszcze taka szopka ze ten rok może przebić poprzedni
-
Wałków wychodzi coraz więcej.
https://www.facebook.com/ZUM-na-WUM-108585804223289
https://www.facebook.com/ZUM-na-WUM-108585804223289
Ok, ale w takim razie ci, którzy przy nich skaczą to też tacy sami skurwiele.RippingHeadache pisze: ↑02-01-2021, 14:45Po prostu są skurwielami (płci obojga), którym "się należy". Nieważne, że kosztem innych.
-
- w mackach Zła
a Ty masz wehikuł czasu i już wszystko wiesz jak będzie się układało. Teoria to jesdo a praktyka to czas pokażeSybir pisze: ↑02-01-2021, 14:13Człowieku, nawet nie wiesz, o czym piszesz, mimo że nawet tutaj, na forume, wklejane były materiały świadczące o tym, że ta szczepionka jest wystarczająco sprawdzona i skuteczna - zapoznałeś się z nimi? Znasz ChPL? Wiesz, jak skonstruowana jest szczepionka i jak ma działać na poszczególnych etapach?ursus pisze:szczepionka została warunkowo dopuszczona
zbyt krótko została testowana
producent zwolniony z odpowiedzialności za skutki uboczne
nie wiadomo jak szczepionka wpływa na inne leki
to są fakty!!!!!!!
U mnie w oddziale szczepią się wszyscy, nawet mimo tego, że większość przerobiła Covid-19.
"producent zwolniony z odpowiedzialności za skutki uboczne"-DLACZEGO??
-
- mistrz forumowej ceremonii
Gdzieś to już pisałem. Z taką kurwa bezczelna banda chuja jak obecna władza za mojego życia się jeszcze nie spotkałem. Dzielenie społeczeństwa na lepszych i gorszych. Gastronomia zdycha a te chuje na Slasku robią sobie imprezę w knajpie która prowadzi brat posła i w chuju mają resztę. Kurwa wszyscy mają dosyć tych kretynow. Na imprezie rodzinnej - rodzina tak podzielona, że każdy każdemu chce dać po ryju. Meh
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
- uglak
Adam “Nergal” Darski poinformował, że w ciągu kilku dni przyjmie pierwszą dawkę szczepionki przeciwko COVID-19
https://www.metalnews.pl/newsy/nergal-p ... -covid-19/
Następna celebrycka kurwa wpycha się przed szereg - ciekawe ile mamy takich programów szczepień dla celebrytów jak ten z WUM.
https://www.metalnews.pl/newsy/nergal-p ... -covid-19/
Następna celebrycka kurwa wpycha się przed szereg - ciekawe ile mamy takich programów szczepień dla celebrytów jak ten z WUM.
Guilty of being right
-
Ja jebie. Nie ogarniam tego świata. Tu pluje w ryj a teraz jest jakimś człowiekiem lepszego sortu.
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
-
Dokładnie tak.bartwa pisze: ↑02-01-2021, 14:51Ok, ale w takim razie ci, którzy przy nich skaczą to też tacy sami skurwiele.RippingHeadache pisze: ↑02-01-2021, 14:45Po prostu są skurwielami (płci obojga), którym "się należy". Nieważne, że kosztem innych.
-
- rasowy masterfulowicz
No coś w ten deseń.bartwa pisze: ↑02-01-2021, 14:51Ok, ale w takim razie ci, którzy przy nich skaczą to też tacy sami skurwiele.RippingHeadache pisze: ↑02-01-2021, 14:45Po prostu są skurwielami (płci obojga), którym "się należy". Nieważne, że kosztem innych.
Celem życia nie jest przeżycie.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Cały czas ta sama śpiewka, choć już było wklejane, tłumaczone. Nie dociera.Sybir pisze: ↑02-01-2021, 14:13Człowieku, nawet nie wiesz, o czym piszesz, mimo że nawet tutaj, na forume, wklejane były materiały świadczące o tym, że ta szczepionka jest wystarczająco sprawdzona i skuteczna - zapoznałeś się z nimi? Znasz ChPL? Wiesz, jak skonstruowana jest szczepionka i jak ma działać na poszczególnych etapach?ursus pisze:szczepionka została warunkowo dopuszczona
zbyt krótko została testowana
producent zwolniony z odpowiedzialności za skutki uboczne
nie wiadomo jak szczepionka wpływa na inne leki
to są fakty!!!!!!!
U mnie w oddziale szczepią się wszyscy, nawet mimo tego, że większość przerobiła Covid-19.

all the monsters will break your heart
- uglak
Kwalifikacja do szczepienia na WUM to w ogóle hit:
https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2021-01-02/szczepienia-na-wum-wiktor-zborowski-i-krzysztof-materna-na-liscie/ pisze:Krystyna Janda dzwoniła do aktorów seniorów przed świętami z propozycją szczepień w WUM
Guilty of being right
-
- rasowy masterfulowicz
Elyta panie...uglak pisze: ↑02-01-2021, 15:35Kwalifikacja do szczepienia na WUM to w ogóle hit:https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2021-01-02/szczepienia-na-wum-wiktor-zborowski-i-krzysztof-materna-na-liscie/ pisze:Krystyna Janda dzwoniła do aktorów seniorów przed świętami z propozycją szczepień w WUM
Celem życia nie jest przeżycie.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Szur lepiej wie jakie bolączki ma służba zdrowia od lekarza aktywnie w niej uczestniczącego. Szur wie lepiej jakie chujowe są szczepionki od naukowca zajmującego się immunologią i oddziaływaniem wirusa SARS-CoV-2 z komórkami układu immunologicznego. Typowe.Sybir pisze: ↑02-01-2021, 11:32To chyba Tobie umknęło to, co pisałem kilka postów wyżej, a co uzupełniłem w kolejnym wpisie. Rozumiem, że wg Ciebie SOR nie mają wyznaczonych stref Covid i non-Covid? Aż tak ogarniasz temat organizacji systemu ochrony zdrowia, czy jednak jest "jak zwykle"? Ponadto proszę wziąć do ręki kalkulator i mi tu wszystko ładnie wyliczyć, żeby nie być gołosłownym![]()

all the monsters will break your heart
- uglak
A tutaj jeden z osiemnastu wspaniałych kompleksowo dezynfekuje się ledwie dzień po szczepieniu:
Guilty of being right
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Ci antyszczepionkowcy teraz podnoszą larum, że bez kolejki aktorzy się szczepią. Mają do tego prawo. To państwo puściło wszystko na żywioł jeśli chodzi no covida. Tak skandalicznie małej liczby testów chyba nikt nie robi oprócz nas w europie. Przez to w chuj zgonów covidowych jest po ukrywanych i nie dolicznych. Bydlaki! A co do szurów to typowe polskie, sam nie weźmie jest przeciwnikiem, ale innemu nie da. Odpierdolić się i wara od ludzi, którzy chcą się szczepić. Sam nie chcesz, to siedź na dupie, nacieraj się amolem i jedz czosnek z cebulą.
Ostatnio zmieniony 02-01-2021, 15:58 przez Mariusz Wędliniarz, łącznie zmieniany 2 razy.
Raz się zje, raz się nie zje.
- Sybir
To wszystko? Tak, wiem, per analogiam (nie mylić z analem). Poproszę o źródło świadczące o tym zwolnieniu producenta z odpowiedzialności za skutki uboczne (pomijam już, że skoro aparat państwa "zmusza", to na nim spoczywa obowiązek utworzenia jakiegoś funduszu reperacyjnego, tak jak u nas) oraz o warunkowym dopuszczeniu szczepionki do obrotu.ursus pisze:a Ty masz wehikuł czasu i już wszystko wiesz jak będzie się układało. Teoria to jesdo a praktyka to czas pokaże
"producent zwolniony z odpowiedzialności za skutki uboczne"-DLACZEGO??
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Sybir
Typowe. Niczego innego się nie spodziewałem. Oczywiście, niczego nie sprawdzą, nie przedstawią dowodów.nicram pisze:Typowe.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Bloodcult
Jaki procent (szacunkowo) populacji musi się zaszczepić aby szczepionką miała sens ?
- ozob
- zahartowany metalizator
W UK nasi rządzący powiedzieli, że jak do lutego zaszczepią 15 mln (personel medyczny, starcy, grupy ryzyka) to zjadą w dół z obostrzeniami.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.