Nie inaczej. Lockdown działa. (:
Czy zaszczepisz się przeciwko SARS-CoV-2?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- ozob
- zahartowany metalizator
Re: Czy zaszczepisz się przeciwko SARS-CoV-2?
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Myślę, że takich danych jeszcze nie ma i może być o nie trudno z różnych względów, ale lepiej niech się specjaliści wypowiadają (rzecz w tym, że dużo przypadków grypy pozostało poza normalnym obiegiem diagnostycznym).
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Rumburak
- weteran forumowych bitew
Należy pamiętać, że jakby ni lokdałn to zamiast 50 tys. byłoby 150 tys a może i milion. Zapytajcie mariusza kiełbasiarza jak nie wierzycieozob pisze: ↑02-01-2021, 22:37

- Lukass
Za rok 2020 pewnie jeszcze trzeba poczekać. Średnio w ciągu roku grypie przypisywano, jeśli dobrze pamiętam, góra kilkaset przypadków śmiertelnych. I to raczej bliżej 100-200, niż 800-900. Zapewne nieco zaniżona liczba, bo diagnostyka grypy była u nas zawsze raczej objawowa, nikt się testami nie przejmował, jeśli pacjent nie trafiał w stanie ciężkim do szpitala. Zapewne pewną liczbę powikłań się zatem gubi w tych statystykach. Ale i tak widać, że nie bardzo jest co porównywać.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
https://www.medexpress.pl/na-grype-umie ... nych/77710Lukass pisze: ↑02-01-2021, 22:53Za rok 2020 pewnie jeszcze trzeba poczekać. Średnio w ciągu roku grypie przypisywano, jeśli dobrze pamiętam, góra kilkaset przypadków śmiertelnych. I to raczej bliżej 100-200, niż 800-900. Zapewne nieco zaniżona liczba, bo diagnostyka grypy była u nas zawsze raczej objawowa, nikt się testami nie przejmował, jeśli pacjent nie trafiał w stanie ciężkim do szpitala. Zapewne pewną liczbę powikłań się zatem gubi w tych statystykach. Ale i tak widać, że nie bardzo jest co porównywać.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Lukass
Nadal nie ma co porównywać, a te estymacje są dość odważne. Nie twierdzę, że całkowicie pozbawione podstaw, ale odważne.Pacjent pisze: ↑02-01-2021, 23:37https://www.medexpress.pl/na-grype-umie ... nych/77710Lukass pisze: ↑02-01-2021, 22:53Za rok 2020 pewnie jeszcze trzeba poczekać. Średnio w ciągu roku grypie przypisywano, jeśli dobrze pamiętam, góra kilkaset przypadków śmiertelnych. I to raczej bliżej 100-200, niż 800-900. Zapewne nieco zaniżona liczba, bo diagnostyka grypy była u nas zawsze raczej objawowa, nikt się testami nie przejmował, jeśli pacjent nie trafiał w stanie ciężkim do szpitala. Zapewne pewną liczbę powikłań się zatem gubi w tych statystykach. Ale i tak widać, że nie bardzo jest co porównywać.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
- w mackach Zła
A jeśli ta cała szopka z tymi szczepieniami pod stołem celebrytóf,chowającymi się igłami i pustymi strzykawkami to celowe działanie.
Może im zależy aby siać jak największy ferment itp. Może za rogiem czai się coś o wiele bardziej groźnego.
Może im zależy aby siać jak największy ferment itp. Może za rogiem czai się coś o wiele bardziej groźnego.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA

If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- uglak
Na pewno Miszczak, Miller i Janda dogadali się z Kaczyńskim... z memów to bardziej adekwatny będzie ten:

Guilty of being right
-
- w mackach Zła
od 0:25 po co ta amatorka na beszczela?mogli się wysilić i nacisnąć tłok tej strzykawki podając mu jakieś witaminki
- nicram
Było mu już tłumaczone. Tak jak różnica pomiędzy grypą a powikłaniami po grypie. Szur jednak dalej swoje, próbuje zrównać Covid19 z grypką.Lukass pisze: ↑02-01-2021, 23:57Nadal nie ma co porównywać, a te estymacje są dość odważne. Nie twierdzę, że całkowicie pozbawione podstaw, ale odważne.Pacjent pisze: ↑02-01-2021, 23:37https://www.medexpress.pl/na-grype-umie ... nych/77710Lukass pisze: ↑02-01-2021, 22:53
Za rok 2020 pewnie jeszcze trzeba poczekać. Średnio w ciągu roku grypie przypisywano, jeśli dobrze pamiętam, góra kilkaset przypadków śmiertelnych. I to raczej bliżej 100-200, niż 800-900. Zapewne nieco zaniżona liczba, bo diagnostyka grypy była u nas zawsze raczej objawowa, nikt się testami nie przejmował, jeśli pacjent nie trafiał w stanie ciężkim do szpitala. Zapewne pewną liczbę powikłań się zatem gubi w tych statystykach. Ale i tak widać, że nie bardzo jest co porównywać.
all the monsters will break your heart
-
O wiele łatwiej okłamać kogoś niż przekonać go, że został okłamany.
- maciek z klanu
Wtf?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
Jak to co?! Jak zareklamować coś o wątpliwej jakości, a jednocześnie tego nie przyjąć?
- Drone
Węglarczyk bardzo słusznie o wczorajszej akcji z udziałem Krystyny i przyjaciół:
https://wiadomosci.onet.pl/opinie/moja- ... ja/v5gglm7
Jako naród tkwimy dalej w mentalności postradzieckiej, gdzie dezynwoltura miesza się z przekonaniem o własnej wyjątkowości na tle innych, a brakuje podstawowych wspólnotowych wartości. Słucham teraz tłumaczeń w internecie, radiu czy TV i ogarnia mnie pusty śmiech, do jakich jeszcze wygibasów się posuną, by usprawiedliwić swój mały czyn. Ale czego się spodziewać, skoro jedni przebierają nogami, by dostać się bez kolejki, a drudzy wierzą w spisek BigPharmy czy żywienie się energią słoneczną.
Ale nie ma co wpadać w nadmierny bulwers, tylko trzeba nazywać rzeczy po imieniu bez względu na konsekwencje.
Jako naród tkwimy dalej w mentalności postradzieckiej, gdzie dezynwoltura miesza się z przekonaniem o własnej wyjątkowości na tle innych, a brakuje podstawowych wspólnotowych wartości. Słucham teraz tłumaczeń w internecie, radiu czy TV i ogarnia mnie pusty śmiech, do jakich jeszcze wygibasów się posuną, by usprawiedliwić swój mały czyn. Ale czego się spodziewać, skoro jedni przebierają nogami, by dostać się bez kolejki, a drudzy wierzą w spisek BigPharmy czy żywienie się energią słoneczną.
Ale nie ma co wpadać w nadmierny bulwers, tylko trzeba nazywać rzeczy po imieniu bez względu na konsekwencje.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- sveneld
- zaczyna szaleć
Zaszczepiłem się 31.12, na razie nie zrobiłem się zielony i nie porosłem sierścią, ale nie pojawiły się też supermoce, na które liczyłem. Niewielki obrzęk i zaczerwienienie w miejscu szczepienia. Zobaczymy co dalej.
Only dead fish flows with the stream...
- Fanatyk
- weteran forumowych bitew
-
- w mackach Zła
Proszę nam raportować jak się kolega czuje. Oczywiście kibicuję i życzę zdrowia
- uglak
Jeden rabin powie tak, drugi rabin...Drone pisze: ↑03-01-2021, 12:17Węglarczyk bardzo słusznie o wczorajszej akcji z udziałem Krystyny i przyjaciół:

Guilty of being right