SARS-CoV-2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Re: SARS-CoV-2
Co do temu komu UE sprzyja raczej na forum wszyscy się zgadzamy - po prostu niektórym to się podoba, a innym nie 

Guilty of being right
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
emocje są w życiu owszem ważne, ale mało wnoszą w zestawieniu z faktami i czynami.
myślę, że uczciwie wychodząc poza właśnie te emocje, byłoby przyznać, że dojczland iber wiadomo co. przynajmniej w tym niewiadomo którym i kolejnym przypadku.
a stawianie sprawy, że ktoś komuś sprzyja powinno być tylko przyczynkiem do działania, a nie rozstrząsania i stawiania się w pozycji ofiary. coś Twój ulubiony legion żymski wie o tym. ok, jest biadolenia, ale jest też i działanie.
Ostatnio zmieniony 08-01-2021, 21:57 przez Wacław, łącznie zmieniany 2 razy.
- ozob
- zahartowany metalizator
Zamiast pomstować na Niemców, bo w '39, to Polska powinna się z nimi zakumplować. Oni będą rozdawać karty na kontynencie i żadne Trojmorze, rzucone jako wabik przez USA, Polsce nie pomoże.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
zwycięzców się niby nie osądza, ale to chyba jednak mrzonka była. optuję, że jednak, pangermanizm nie dałby przestrzeni dla w ich mniemaniu podludzi. zresztą nie wiem. jeden powie tak, drugi śmak.
ja właściwie nie mam z tym problemu, że dostaliśmy srogo w dupę. bardziej mam problem z tym, że nas "świat" opierdolił ruskim za miskę zupy.
wojna jak wojna. gorsze z mojego punktu widzenia były dziesiątki lat okupacji ruskich i tym co zostało ludziom w baniakach.
ja właściwie nie mam z tym problemu, że dostaliśmy srogo w dupę. bardziej mam problem z tym, że nas "świat" opierdolił ruskim za miskę zupy.
wojna jak wojna. gorsze z mojego punktu widzenia były dziesiątki lat okupacji ruskich i tym co zostało ludziom w baniakach.
Ostatnio zmieniony 08-01-2021, 22:03 przez Wacław, łącznie zmieniany 1 raz.
- ozob
W zasadzie to "świat" był zadowolony z tego co ugrał w Jałcie więc to tylko obrazuje, że nie mieli mocy, ale także i woli własnych społeczeństw, żeby pchać się w konflikt o Polskę.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
poza tym to nie jest kwestia podobania się. bo oczywiście byłbym zachwycony jakby nasza polityka zagraniczna nie kończyła się na napierdalaniu ze wszystkimi w około. złym okiem to widzisz, jednym słowem. tym nieprzychylnym

a i lubię podkurwić cymbałów co na słowo niemiec, wyciągają bagnet dziadka z (spod?) westerplatte. jara mnie jak sobie te puste łby rozbijają o archetyp wroga: żyda/ niemca/ ukra/ pedała/ lewaka. do wyboru. w tym swoim zjebanym genotypie, fenotypie, czy czym tam, czy w wyssanym skisłym mleku matki to mają. nie wiem, ale zawsze cieszy jak im wrzody pękają na dźwięk słowa niemiec.
- immortal69
- postuje jak opętany!
Ale jak Polandia z Hungarią straszyła ze 3 tygodnie temu wetem i grała na siebie to chyba było podobnie?Wacław pisze: ↑08-01-2021, 21:53emocje są w życiu owszem ważne, ale mało wnoszą w zestawieniu z faktami i czynami.
myślę, że uczciwie wychodząc poza właśnie te emocje, byłoby przyznać, że dojczland iber wiadomo co. przynajmniej w tym niewiadomo którym i kolejnym przypadku.
a stawianie sprawy, że ktoś komuś sprzyja powinno być tylko przyczynkiem do działania, a nie rozstrząsania i stawiania się w pozycji ofiary. coś Twój ulubiony legion żymski wie o tym. ok, jest biadolenia, ale jest też i działanie.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
a ugrali coś, poza pisopropagandą i ziobrową straszanką - oddaniem sprawy pod ocenę tk? tak na dziś. bo wiesz, jak jednak powiążą z praworządnością to jakby będzie jak zawsze ... według mojej oceny jak zobaczymy kasę to będzie można wyrokować, czy sukces, czy jednak nie. poczekajmy. ok? wolałbym nie wyciągać wniosków na podstawie tłitów funkcjonariuszy pisu. kasa przemówi, czy szarpanka była kolejnym sukcesem typu "27:1".immortal69 pisze: ↑09-01-2021, 00:50Ale jak Polandia z Hungarią straszyła ze 3 tygodnie temu wetem i grała na siebie to chyba było podobnie?Wacław pisze: ↑08-01-2021, 21:53emocje są w życiu owszem ważne, ale mało wnoszą w zestawieniu z faktami i czynami.
- immortal69
- postuje jak opętany!
Chyba nikt nie wie czy faktycznie coś ugrali bo narracja tvpis mi nie robi ale kwik opozycji był straszny i nieznośny
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
ale się dowiemy. odniosłem wrażenie, że równasz realny i wymierny sukces niemiaszków związany z zawłaszczeniem szczepionek i złamaniem reguł gry z czymś co jest jak na ten moment zawieszone w próżni. w przypadku bolandii. się okaże się, czy ziobro, czy morawiecki przelicytował.immortal69 pisze: ↑09-01-2021, 00:59Chyba nikt nie wie czy faktycznie coś ugrali bo narracja tvpis mi nie robi ale kwik opozycji był straszny i nieznośny
kwik, nie kwik. i tak uważam, że za mało jest szarpania. zresztą nie dogodzisz. raz narracja, że totalniaki, a później, że mięczaki. weźcie się zdecydujcie.
- immortal69
- postuje jak opętany!
Szarpanie władzy jest ok tylko takie logiczne i sensowne nastawione na obnażenie słabości a nie smyranie swojego twardego elektoratu. A to co wyżej napisałem to taka refleksja na gorąco bo skojarzyłem twój wpis o "deutschland uber alles" gdy był płacz że Polska śmie wiosłować w przeciwnym kierunku niż nasza europejska brać. Jestem typowym Mietkiem obserwatorem - zobaczymy co będzie. Hail!
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
no ja też jestem ziutkiem z internetu. luz. nie wiem co będzie. tak sobie swobodnie spekuluje.immortal69 pisze: ↑09-01-2021, 01:18Szarpanie władzy jest ok tylko takie logiczne i sensowne nastawione na obnażenie słabości a nie smyranie swojego twardego elektoratu. A to co wyżej napisałem to taka refleksja na gorąco bo skojarzyłem twój wpis o "deutschland uber alles" gdy był płacz że Polska śmie wiosłować w przeciwnym kierunku niż nasza europejska brać. Jestem typowym Mietkiem obserwatorem - zobaczymy co będzie. Hail!
jak wyszarpią kasę na swoich warunkach to będziemy mieć pierwszy realny sukces "polityki zagranicznej". taki na wzór rosyjski. siłowo, siłowo i do przodu na tanku.
i jakby się tak stało to będzie słodko-gorzko. bo sukces, tylko dlaczego tych kurwi, ale, że kasa jednak potrzebna, to trzeba będzie pochylić łeb i zrobić dobrą minę do takiej se gry. tym samym nie wiadomo, czy trzymać kciuki, czy jednak robić tak:

hail! wiadomo kto.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Pelson jak u Ciebie z covidem i u reszty rodziny? Wszystko ok? Jeśli nie chcesz - nie odpowiadaj.
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
-
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- moonfire
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
-
Badania kliniczne szczepionki będą się toczyć jeszcze przez 2 lata? Niemożliwe.

- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Jak nigdy za pisem nie byłem to teraz jestem z całego serca za tym żeby zwalczali niesubordynację wśród wszechobecnej bezmyślnej tłuszczy (górali, restauratorów, właścicieli siłowni itp.) Ludzie umierają, a te kurwy by chciały na tym kasę zbijać i się dorabiać. Policja ich co godzinę powinna nachodzić i uprzykrzać życie.
Raz się zje, raz się nie zje.