Niezłe kieszonkowe teraz dają. Uzbierała to w Polsce czy na Ukrainie?Triceratops pisze: ↑19-06-2021, 08:35Trzeba spytac Slawka Nowaka o dobre skrytki albo jego latorosl. 20 letnia corka wplacila za tate milion kaucji, ze wzruszenia sie poryczalem, dla niego stlukla swoja swinke skarbonke
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: POlitykowanie
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Przypomnę ci to, gdy będziesz pisał coś o lewackim zaglądaniu do cudzej kieszeni. Może jest dziewczyna zdolna? Może zarobiła sprzedając truskawki przy drodze?Pacjent pisze: ↑19-06-2021, 09:22Niezłe kieszonkowe teraz dają. Uzbierała to w Polsce czy na Ukrainie?Triceratops pisze: ↑19-06-2021, 08:35Trzeba spytac Slawka Nowaka o dobre skrytki albo jego latorosl. 20 letnia corka wplacila za tate milion kaucji, ze wzruszenia sie poryczalem, dla niego stlukla swoja swinke skarbonke
-
Bardzo dobra riposta tylko ja nie chcę nikogo dodatkowo opodatkowywać, ani mu zaglądać w zakamarki. Interesuje mnie tylko czy zbiórka miała miejsce w Polsce czy na Ukrainie, bo to by wskazywało gdzie bardziej umoczony jest oskarżony.535 pisze: ↑19-06-2021, 09:45Przypomnę ci to, gdy będziesz pisał coś o lewackim zaglądaniu do cudzej kieszeni. Może jest dziewczyna zdolna? Moze zarobiła sprzedając truskawki przy drodze?Pacjent pisze: ↑19-06-2021, 09:22Niezłe kieszonkowe teraz dają. Uzbierała to w Polsce czy na Ukrainie?Triceratops pisze: ↑19-06-2021, 08:35Trzeba spytac Slawka Nowaka o dobre skrytki albo jego latorosl. 20 letnia corka wplacila za tate milion kaucji, ze wzruszenia sie poryczalem, dla niego stlukla swoja swinke skarbonke
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Czy ja chcę kogokolwiek DODATKOWO opodatkowywać? Tak pisałem? Uporządkujmy zatem. Ja chciałbym jedynie tego, by kościółek nie pobierał z budżetu państwa żadnych pieniędzy. Niech wierni utrzymują swoje lęki i fanaberie. Natomiast jeżeli kościółek pobiera z publicznej sakwy choć złotówkę, powinien się rozliczać. Ze wszystkiego. I wtedy proszę pana niestety. Pan płaci, pani płaci i kościółek też płaci. Nie może być tak, że firma mająca uczciwość, miłosierdzie i życie w ubóstwie. Firma, która opływa w bogactwa wszelakie, posiada także swoisty parasol od państwa ,wykorzystując tym samym WSZYSTKICH jego obywateli. Tych , którzy chcą i tych, którzy kompletnie nie mają na to ochoty. Gdzie tu widzisz lewackie podejście? Zamień se kościół na Biedronkę, Kastoramę, czy Kokakolę , jeżeli nie możesz znieść moich wypowiedzi w tej sprawie.
-
Co do zasady zgadzam się z Tobą, ale Kościół jest w takiej sytuacji, że przez 50 lat był okradany przez państwo i potem, zamiast rozwiązać to w prosty sposób, utworzono Fundusz Kościelny ze wszystkimi tego wadami, więc KK jest w innej sytuacji niż Biedronka. Co do dotowania to jestem temu w 100% przeciwny, lecz pierwsze słyszę by KK nie rozliczał się z dotacji np. na działalność oświatową czy opiekuńczą. Może mnie oświecisz.
No to ciekawe rzeczy opowiadasz. Jeżeli w 1745 Józek zajebał Władkowi krowę, to ja mam spadkobiercom Władka przez całe życie ją oddawać. I teraz następny punkt. Jeżeli kościółek wpierdolił się do szkół ze swoją jak ją nazywasz , działalnością oświatową to dlaczego każe sobie za nią płacić i dlaczego nie płacą za nią chętni rodzice? Tak jak za zajęcia dodatkowe? No i ostatni punkt. Mój ulubiony. Działalność opiekuńcza kościółka. Jeżeli twój kościółek, wziął sobie na barkj tę słynną "bezinteresowną" działalnosć charytatywną, to dlaczego teraz wymaga od wszystkich wsparcia na ten cel? Być może nie wszyscy mają na to ochptę? Rozumiesz? Czy nie bardzo? Poza tym masz pan, panie sprytny dane ile majątków zostało przepisanych na kościółek za tę bezinteresowną opiekę? Przez setki lat? Weź mnie może nie rozśmieszaj.Pacjent pisze: ↑19-06-2021, 10:27Co do zasady zgadzam się z Tobą, ale Kościół jest w takiej sytuacji, że przez 50 lat był okradany przez państwo i potem, zamiast rozwiązać to w prosty sposób, utworzono Fundusz Kościelny ze wszystkimi tego wadami, więc KK jest w innej sytuacji niż Biedronka. Co do dotowania to jestem temu w 100% przeciwny, lecz pierwsze słyszę by KK nie rozliczał się z dotacji np. na działalność oświatową czy opiekuńczą. Może mnie oświecisz.
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
Przypominam że dla tych co nie chodzą na Religię w szkole są przewidziane zajęcia z Etyki.
Rozumiem że Ci pierwsi mają za zajęcia płacić, a Ci drudzy ?
Rozumiem że Ci pierwsi mają za zajęcia płacić, a Ci drudzy ?
-
Przecież nie napisałem, że to zostało dobrze rozwiązane. Wystarczyło zwrócić ukradzione i tyle. Wszelkie dotacje należy zlikwidować i nie tylko KK jest tu beneficjentem. Nie mam danych dotyczących zwrotu majątków. Podawaj.535 pisze: ↑19-06-2021, 11:32No to ciekawe rzeczy opowiadasz. Jeżeli w 1745 Józek zajebał Władkowi krowę, to ja mam spadkobiercom Władka przez całe życie ją oddawać. I teraz następny punkt. Jeżeli kościółek wpierdolił się do szkół ze swoją jak ją nazywasz , działalnością oświatową to dlaczego każe sobie za nią płacić i dlaczego nie płacą za nią chętni rodzice? Tak jak za zajęcia dodatkowe? No i ostatni punkt. Mój ulubiony. Działalność opiekuńcza kościółka. Jeżeli twój kościółek, wziął sobie na barkj tę słynną "bezinteresowną" działalnosć charytatywną, to dlaczego teraz wymaga od wszystkich wsparcia na ten cel? Być może nie wszyscy mają na to ochptę? Rozumiesz? Czy nie bardzo? Poza tym masz pan, panie sprytny dane ile majątków zostało przepisanych na kościółek za tę bezinteresowną opiekę? Przez setki lat? Weź mnie może nie rozśmieszaj.Pacjent pisze: ↑19-06-2021, 10:27Co do zasady zgadzam się z Tobą, ale Kościół jest w takiej sytuacji, że przez 50 lat był okradany przez państwo i potem, zamiast rozwiązać to w prosty sposób, utworzono Fundusz Kościelny ze wszystkimi tego wadami, więc KK jest w innej sytuacji niż Biedronka. Co do dotowania to jestem temu w 100% przeciwny, lecz pierwsze słyszę by KK nie rozliczał się z dotacji np. na działalność oświatową czy opiekuńczą. Może mnie oświecisz.
Roumiem, że rzymianom też byś chciał zwracać?Pacjent pisze: ↑19-06-2021, 11:40Przecież nie napisałem, że to zostało dobrze rozwiązane. Wystarczyło zwrócić ukradzione i tyle. Wszelkie dotacje należy zlikwidować i nie tylko KK jest tu beneficjentem. Nie mam danych dotyczących zwrotu majątków. Podawaj.535 pisze: ↑19-06-2021, 11:32No to ciekawe rzeczy opowiadasz. Jeżeli w 1745 Józek zajebał Władkowi krowę, to ja mam spadkobiercom Władka przez całe życie ją oddawać. I teraz następny punkt. Jeżeli kościółek wpierdolił się do szkół ze swoją jak ją nazywasz , działalnością oświatową to dlaczego każe sobie za nią płacić i dlaczego nie płacą za nią chętni rodzice? Tak jak za zajęcia dodatkowe? No i ostatni punkt. Mój ulubiony. Działalność opiekuńcza kościółka. Jeżeli twój kościółek, wziął sobie na barkj tę słynną "bezinteresowną" działalnosć charytatywną, to dlaczego teraz wymaga od wszystkich wsparcia na ten cel? Być może nie wszyscy mają na to ochptę? Rozumiesz? Czy nie bardzo? Poza tym masz pan, panie sprytny dane ile majątków zostało przepisanych na kościółek za tę bezinteresowną opiekę? Przez setki lat? Weź mnie może nie rozśmieszaj.Pacjent pisze: ↑19-06-2021, 10:27Co do zasady zgadzam się z Tobą, ale Kościół jest w takiej sytuacji, że przez 50 lat był okradany przez państwo i potem, zamiast rozwiązać to w prosty sposób, utworzono Fundusz Kościelny ze wszystkimi tego wadami, więc KK jest w innej sytuacji niż Biedronka. Co do dotowania to jestem temu w 100% przeciwny, lecz pierwsze słyszę by KK nie rozliczał się z dotacji np. na działalność oświatową czy opiekuńczą. Może mnie oświecisz.

- Hatefire
Komisja majątkowa to nie było zwracanie. Działki rolne przekazywane parafiom przez ANR z ustawy to nie było zwracanie.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
W całej tej jebanej polityce jest dziwka na dziwce. Po czy pis jeden chuj. Prosty przykład z rzedu: moj stary. Gdzie go widzę tam sie klepie z obecnym rządem. Gdzie Panstwu poprowadzić rurociąg gazowy? Kurwa i widzę w telewizji zadowolony ryj starego. Idź pan w chuj. Od 3 lat nie mamy kontaktu. Niech wypierdala. To sa takie kurwy fałszywe. Pierdoli kocopaly jak to nie znosi panującego rządu a z ministrami uśmiecha się na zdjęciach
Dejcie spokoj. Chuj im wszystkim w dupe.
Dejcie spokoj. Chuj im wszystkim w dupe.
- maciek z klanu
-
Nie Marek. Wystarczy wygooglowac moje nazwisko i i imie od starego. Zaraz wyskoczy. To ten co pisu nienawidzi ale rury wszędzie ciagnie i najebany belkocze ze gaz wszystkim zamknie. To mój stary. Z ryja jesteśmy identyczni z tym ze ja bardziej utyty.
- maciek z klanu
Buhaga Migalski? 

Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
Nie Maciek dam znać w wtorek. Zbyt jestem najebany na biwaku. Milego weekendu. Trzym sie
- maciek z klanu
-
Wszystkiego dobrego
wracam do rozpalania grilla:)

- maciek z klanu
Zdrowie. Już znam dane 

Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
Bdbd. Mój stary to taki drugi Obajtek. Mniejsza skala ale wszystko to polityka. Chory klimat. Niestety
-
Chciałbym zajebiscie żeby go jacys dziennikarze przyciśli ile nieruchomości ma za granicą. Ja wiem ze co najmniej 4 na Teneryfie. Nie ze chuj jestem ale takich ludzi trzeba ciąć. Nie zmienia to faktu że to mój ojciec. Życie