Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Sekcja policyjna, ArHIVum "X", poszukuje świadków, jakoby Per Yngve Ohlin, aka Dead, w roku 1991 roku, strzelił se w łeb, przez
wpływ muzyki Megadeth. Żułek, tesz bendziesz siedział
eeeetam słabe te dowody, jakieś niewyraźne
już się nie migaj, każdy tak zaciera ślady...Dowody niewyraźne , a pacjent zmar
Sekcja policyjna, ArHIVum "X", poszukuje świadków, jakoby Per Yngve Ohlin, aka Dead, w roku 1991 roku, strzelił se w łeb, przez
eeeetam słabe te dowody, jakieś niewyraźne
już się nie migaj, każdy tak zaciera ślady...Dowody niewyraźne , a pacjent zmar
buk tak chciał
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
Nowa piosenka - są to kwadraty w chuj, Ice coś tam mówi, riffy brzmią jakby były nagrane raz i ctrl + v. Produkcja tzw "potężna, dobra, soczysta i sprężysta " czyli nowoczesny posmak prawie syntezatorowy. Powinni do prac społecznych wysyłać wszystkich którzy przyjmują takie brzmienie jako wysoki standard w muzie cięższej. Rak. Jedynym plusem są trochie niemegadethowe melodie wokalu w zwrotkach.
Oprócz brzmienia to mierzi mnie trochę to riffowanie w stylu Testament na ostatnich płytach. To brzmienie to już standard u zespołów, które poruszają się po szerszych wodach.
Zdecydowanie lepiej wyszło kolaborowanie ze Slayerem na soundtracku "Judgement Night".
Dla mnie ten kawałek średni, a produkcja? Kiedy ja usłyszę thrashową płytę z taką zajebistą produkcją jaka była na "Low" Testament...To se ne vrati niestety...
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.