POGODA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: POGODA
Wspaniale! Jutro rower. Nie chce mi się do roboty wstawać to też planuje wyczickę na 75-80 km rowerem.
-
Pięknie. Ja dzis przeleże dzień bo wczoraj za mocno się integrowałem firmowo. Jutro o 10 odpalam rower i mam trasę na te 75 km minimum. Pogoda jest po prostu kapitalna:)
-
- rasowy masterfulowicz
-
Przepraszam za brak odzweu ale kurwa miałem straszny tydzień w robocie. Jutro się odezwę. Jak najbardziej działamy w temacie:)
-
- rasowy masterfulowicz
Bez problemu, jutro Ci zdam raport. Na tą chwilę mogę powiedzieć, że ma 3 z 4 tylko idą dopiero do niego i musi sprawdzić ich stan faktyczny itp , ale jest skory do negocjacji, więc może być miło
X
-
Tak swoją drogą siedzę na tarasie, piję piwko i twierdziłem ,że kocham Polską złota jesień.Przy tej pogodzie mam tyle refleksji nad sobą. Ciąglę myślę i analizuję. Ale tak sentymentalnie. To nie sprawka kaca, że wczoraj balowałem do rana, po prostu jest jakoś tak sentymentalnie.
Myślę nad kwestią rozwodu mojego nieudanego małżeństwa gdzie sam dałem dupy,, tego w jaki sposób potoczyło się moje życie, nad życiem biznesowym, jak bardzo dużo radości daje mi kotka i pieseł, że nie ma nic lepszego jak chodzenie na grzyby i jazda na rowerze - jesień tak na mnie wpływa.Poważnie.
Siedzę se z piwkiem, patrze na te czerwono- złociste liscie i myślę.
Myślę nad kwestią rozwodu mojego nieudanego małżeństwa gdzie sam dałem dupy,, tego w jaki sposób potoczyło się moje życie, nad życiem biznesowym, jak bardzo dużo radości daje mi kotka i pieseł, że nie ma nic lepszego jak chodzenie na grzyby i jazda na rowerze - jesień tak na mnie wpływa.Poważnie.
-
- rasowy masterfulowicz
Zwierzaki to akurat najlepsze co może być przygarnąłem oststnio żółwia i kotka. Żółw jest zajebisty, a kotek słodziak franklin i Becky. A jesień jest zajebista bo zbiera mi się wtedy na nostalgiętomaszm pisze: ↑16-10-2022, 16:12Tak swoją drogą siedzę na tarasie, piję piwko i twierdziłem ,że kocham Polską złota jesień.Przy tej pogodzie mam tyle refleksji nad sobą. Ciąglę myślę i analizuję. Ale tak sentymentalnie. To nie sprawka kaca, że wczoraj balowałem do rana, po prostu jest jakoś tak sentymentalnie.
X
-
Alez kapitalny ten październik. Słoneczko, złoto - czerwone liście, grzybów masa. Taka jesień może być przez całą zimę.
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jest wspaniale. Końcówka października, a jeszcze nie wszedłem w sezon grzewczy, natomiast lżejsze ciuchy i rower dalej w robocie. Nie pamiętam kiedy tak było ostatnio.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- postuje jak opętany!
Jak widać u Was panuje inny mikroklimat.tomaszm pisze:Alez kapitalny ten październik. Słoneczko, złoto - czerwone liście, grzybów masa. Taka jesień może być przez całą zimę.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
-
Pieknie jest. Polska złota jesień. Byłem chwilę na grzybach - u nas już po sezonie. Ale sam las jak z bajki- tona kolorowych liści.. Teraz siedzę sobie z kicia popijając piwko na tarasie w krótkim rękawku.
Piękny, mglisty jesienny poranek, szczególnie las wygląda mistycznie... mystic places of dawn...
-
- rasowy masterfulowicz
-
Idę na spacerek z 10 km w głab lasu,. Jest zajebiscie mrocznie. BM wejdzie jak złoto. Uwielbiam taką zawiesinę w powietrzu.
Kurwa, ale ciepło, dziś rano było 10C! Ale idzie już słoneczny, suchy mróz. Liczę na czysty lód na jeziorach, oby nie wiało.
-
Pogoda w tym roku rozpieszcza. Nie pamiętam tylu słonecznych dni w roku. W sumie dziś u nas to pierwszy od bardzo dawna kiedy słońce jest zza chmurami.
Nie tylko nas proszę pana, w weekend padł rekord ciepła w Helsinkach dla listopada - 14,3C: