Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Na nową muzykę KAEVUM oczywiście czekam, ale ostatnia EP jest słaba. Posłuchaj Natur, a posłuchaj Fedrelandets alter - gdzie jedno, a gdzie drugie. Ale nie napiszecie tego, bo to kultowy zespół i przypałowo czekać 10 lat, a potem napisać, że cienko wyszło.
The withered bones of those who failed
But more so of those who didn't even try
Na nową muzykę KAEVUM oczywiście czekam, ale ostatnia EP jest słaba. Posłuchaj Natur, a posłuchaj Fedrelandets alter - gdzie jedno, a gdzie drugie. Ale nie napiszecie tego, bo to kultowy zespół i przypałowo czekać 10 lat, a potem napisać, że cienko wyszło.
to fakt, nawet gdyby jazza pograli, byłbym bezkrytyczny....
DTBRex pisze:
The second Kaevum album was recorded and is being mixed and mastered right now. If all goes well, again will it be available in May or sooner. Expect nothing but AOTY contender!
Represses of Nordvrede’s “Hammerprofeti”, “Legion Nordvrede”, “Confrontation” will be ready along with the vinyls of both “State of the Art” and “Monument Viktoria” in March or April at the latest.
jeśli to babka Maryjusza to ja stawiam na to że jej miły uśmiech spowodowany jest tym że właśnie patrzy jak kończą jej instalować rurę do srania z której za chwilę skorzysta
jeśli to babka Maryjusza to ja stawiam na to że jej miły uśmiech spowodowany jest tym że właśnie patrzy jak kończą jej instalować rurę do srania z której za chwilę skorzysta
tak, to unikanalne zdjęcia z tego montażu czynu....
Wszyscy błądzicie.... Babka Mariusza patrzy w kierunku lasu w nadzieji że wybiegnie z niego dawno zaginiony pies. Niestety nie pamiętam jak się zwała ta pokraka.
Babka wrzucała fusy z KAVY. obierki i stare rapstopy i zapchała...
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)