A o którą konkretnie wypowiedź chodzi, bo jakoś nie jestem w stanie skojarzyć? Znaczy jak nie pamiętasz, to olej. Tylko kurde nie łapię kontekstu w jakim mój alias został wywołany i nie wiem czy jestem chwalony czy ganiony, tym samym czy warto flejmowaćŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑29-08-2023, 15:56Na swój ciekawy sposób wyraził to Hatefire niedawno, mówiąc że logika źle mu się kojarzy z Konfederacją.
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Re: POlitykowanie
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Generalnie nie jestem zwolennikiem odrzucania logiki tylko dlatego ze zwolennicy konfy uzywaja tego slowa by na dziwne antyludzkie sposoby wyjasniac swoje toki rozumowania. Jak odrzucimy logike to nie ma sensu jakakolwiek dyskusja i zostaje tylko wyzywanie sie. Ja tego nie lubie.Hatefire pisze: ↑29-08-2023, 17:17A o którą konkretnie wypowiedź chodzi, bo jakoś nie jestem w stanie skojarzyć? Znaczy jak nie pamiętasz, to olej. Tylko kurde nie łapię kontekstu w jakim mój alias został wywołany i nie wiem czy jestem chwalony czy ganiony, tym samym czy warto flejmowaćŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑29-08-2023, 15:56Na swój ciekawy sposób wyraził to Hatefire niedawno, mówiąc że logika źle mu się kojarzy z Konfederacją.![]()
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- Hatefire
Ja nie odrzucam logiki. Tylko zdaję sobie sprawę z jej ograniczeń. Można przeprowadzić w 100% logiczne rozumowanie wywiedzione z błędnego założenia. Jesteś filologiem po anglistyce, co nie? No to z logiką jest jak z gramatyką w języku. Można złożyć prawidłowe gramatycznie zdanie, które nie ma sensu.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑29-08-2023, 18:04Generalnie nie jestem zwolennikiem odrzucania logiki tylko dlatego ze zwolennicy konfy uzywaja tego slowa by na dziwne antyludzkie sposoby wyjasniac swoje toki rozumowania. Jak odrzucimy logike to nie ma sensu jakakolwiek dyskusja i zostaje tylko wyzywanie sie. Ja tego nie lubie.
Edit: Kurde masz na myśli jakąś moją wypowiedź "Logika zło, bo Memcen się na nią powołał". No serio nie wiem z czym polemizuję.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Słabo, transfery Tuska ciężko przebić 

- wonsz
- rasowy masterfulowicz
niby tak, ale z drugiej strony to nie KO drze ryja o wywracaniu stolika, nowej sile i problemie z duopolem żeby zbierać potem spadochroniarzy.
rzułf
- Ascetic
- uglak
^w tej kadencji chyba tylko Wypij, ale czekamy jeszcze na Gowina, żeby Hatefire wreszcie mógł otworzyć tego szampana

edit: znalazłem aktualną tabelkę transferów:

Guilty of being right
- Ascetic
Przeoczyłem. Błąd, mój. Trochę mi to zepsuło narracje, zaorania tej ruskiej onucy z irokezem, według jednego zorientowanego, alterego innego upośledzonego.
Wracając do narracji. Ci co się wyjebali na stolik w trakcie rozpijania z obrzyganym wiplerem i pentzelem młodzieży, to ilu z piss zagarnęli? Tą/tę co z kowalskim szurie odstawiała, tego „że woda gazowana dla zarządu jest”. Ile tego z bandy dwojga chłamu i szlamu nabrali, jak na antysystemowców przystało? Ile tych łączników pod przyszłą koalicje dobrali?
EDIT: tabelka o tyle nieadekwatna, że chodziło mi o listy wyborcze, czego i co, oczywiście nie doprecyzowałem.
lys på slutten av lys
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
nie, wzięli Kołodziejczaka i Giertycha, lewica za to Ikonowicza. sama chujnia.
rzułf
- Ascetic
Liczę na dwóch pierwszych, że pokażą moc. Choć obaj to jakieś takie ruskie twory. Kolodziejczak „pięknie się wpisał” w panikę z benzyną, wklejając foty ze stacji benzynowych, na początku wojny. Ze zbożem też grzał ruską narracje. Drugi to od dziadka zaszczepiony kacapską dmowszczyzną. Elektorat peło jak czytam nie może tematu przegryźć. Dziwne, biorąc pod uwagę, czym jest polityka i logika z nią związana, a właściwie pragmatyzm.
lys på slutten av lys
- trup
Biznes i Zarządanie - nowy przedmiot od nowego roku.
W końcu! Idea piękna. Ale oczywiście podręcznik....
Rozdział poświęcony patriotyzmowi ekonomicznemu (Archiwum prywatne, WSiP)

Zobaczymy.
Pytanie, czy nauczyciele są PRZYGOTOWANI do nauki jak robić biznes?
W końcu! Idea piękna. Ale oczywiście podręcznik....
Rozdział poświęcony patriotyzmowi ekonomicznemu (Archiwum prywatne, WSiP)
Zobaczymy.
Pytanie, czy nauczyciele są PRZYGOTOWANI do nauki jak robić biznes?
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Hatefire

To trochę politycznego śmieszkowania
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Spuchlo sie troche temu zandbergu
If you do everything right, there will be no struggle.
- Hatefire
W końcu w Potężny Duńczyk
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- trup

- Hatefire
Mnie tylko ciekawi dlaczego chcą uczyć jak robić biznes, a nie na przykład prawa pracy. Generalnie ludzi na etacie jest znacznie więcej niż przedsiębiorców i może warto by wyłożyć jakie mają prawa pracownicze itp. Byłoby to sensowniejsze z punktu widzenia społeczeństwa.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- trup
Jedno nie wyklucza drugiego.Hatefire pisze: ↑30-08-2023, 18:37Mnie tylko ciekawi dlaczego chcą uczyć jak robić biznes, a nie na przykład prawa pracy. Generalnie ludzi na etacie jest znacznie więcej niż przedsiębiorców i może warto by wyłożyć jakie mają prawa pracownicze itp. Byłoby to sensowniejsze z punktu widzenia społeczeństwa.
- Medard
nie, to dobry krok, ale o 20 lat za późno, aktywny człowiek nie da się łatwo stłamsić w pracy, dowie się co mu przysługuje,Hatefire pisze: ↑30-08-2023, 18:37Mnie tylko ciekawi dlaczego chcą uczyć jak robić biznes, a nie na przykład prawa pracy. Generalnie ludzi na etacie jest znacznie więcej niż przedsiębiorców i może warto by wyłożyć jakie mają prawa pracownicze itp. Byłoby to sensowniejsze z punktu widzenia społeczeństwa.
od tego też są kursy bhp,
problemem naszego społeczeństwa jest właśnie zbyt duża bierność, oczekiwanie pomocy od państwa, zbyt mała aktywność jeśli chodzi o własne zatrudnienie, startupy itp.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Hatefire
Ta mityczne startup. Tylko warto zauważyć, do założenia innowacyjnego startupu wcale nie wystarczy dobry pomysł jak tak się sprzedaje gawiedzi, tylko określone środowisko, na które składają się dostęp do wysoko wykwalifikowanych pracowników i dostęp do finansowania przede wszystkim. Tak może to wydać się dziwne, ale w kapitalizmie istotny jest kapitał. Potrzebne są np fundusze inwestycyjne stawiające na tego typu inicjatywy, bo na każdy startup, który ma miliardowe wyceny na giełdach przypadają setki, w które ktoś zainwestował grube miliony, a które utonęły. Uczenie w szkole nic nie zmieni, bo nie w tym rzecz.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy