Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Ledwo co! Widziałem i miałem w ręce w 8 klasie podstawówki. Metalu jeszcze nie słuchałem (wtedy wczesną Szwecje ogarniałem czyli Roxette i Europe i miałem kasetę Alice Coopera!), ale widziałem jak koledzy oglądali takie kasety i było to z jakiegoś powodu ciekawe i dla mnie. Nie pytaj skąd wiem czy pamiętam, ale było to m.in. Scream Bloody Gore.Stary Metal pisze: ↑08-07-2024, 11:53tylko z wersji czarno białej z „Decka" z Dziupli .(pozdro dla kumatych).
Ha¡ Za siódmego syna siódmego syna wpierdoliłem w wojsku kapralowi bo skurwiel nie pozwalał mi tego z radia z trójki posłuchać, a byłem wtedy młodym żołnierzem.masterful pisze: ↑08-07-2024, 14:47Metalu zacząłem słuchać kilka tygodni później, przypadkowo przez kasetę zespołu Poison którą pożyczyłem. Na drugiej stronie jednak znajdowała się perełka, która zmieniła wszystko .... "Seventh Son of a Seventh Son".Stary Metal pisze: ↑08-07-2024, 11:53tylko z wersji czarno białej z „Decka" z Dziupli .(pozdro dla kumatych).
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz