Metal to nie są rurki z kremem.
BEHERIT
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- rasowy masterfulowicz
-
- weteran forumowych bitew
Re: BEHERIT
dokladnie kurwa!
-
- postuje jak opętany!
Ani mizianie się po fiutkach! A nie, poczekaj: jest (jak oglądasz koncert w zapchanym klubie).
- Raagoon
Normalnie bym się nie dziwił, ale to zaprawieni w bojach zawodnicy. Dużo ludzi twierdziło, że sprzedano za dużo biletów. Faktycznie to nie był standard.
-
- mistrz forumowej ceremonii
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Anzhelmoo
Jak komuś było zbyt duszno w Pradze, to może sobie nadrobić z gramofonu :p

Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
- bartwa
"Perkusja" na tym koncertowym wydawnictwie jest tak chujowa, że to trzeba usłyszeć, żeby uwierzyć.
PLASTIK NIE JEST METALEM
- Anzhelmoo
W tle po prostu schowana, ot bootleg. Ma swój urik! Fajnie usłyszeć Beherit na żywo nie z nagrania w telu.
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
- bartwa
- Anzhelmoo
Tak, ale mam wrażenie, że to po prostu ślady zgrane z miksera na surowo i cześć. Oficjalne wydawnictwo, ale na miarę Beherit. Średnia jakość materiału, też trochę wpadek wykonawczych w przypadku tego zespołu akurat dodają uroku, aniżeli są wadą. Odkąd napisałem tamten komentarz przesłuchałem ten album kilkukrotnie i jeszcze bardziej mi się podoba. Nie powiedziałbym, by źle brzmiał, ale rozumiem co masz na myśli pisząc o tej perkusji. Moim zdaniem dobrze oddaje esencję Beherit, ale nie byłem na tym koncercie, więc właściwie nie wiem jak bardzo realne doświadczenie koncertowe w tym przypadku się różni. Ale na pewno narobił mi ochoty. Szkoda, że na Mystic wciśnięto ich w najgorszy dzień.
- bartwa
Fakt, nigdy nie byli perkusyjną kapelą.Anzhelmoo pisze: ↑19-01-2025, 17:17Tak, ale mam wrażenie, że to po prostu ślady zgrane z miksera na surowo i cześć. Oficjalne wydawnictwo, ale na miarę Beherit. Średnia jakość materiału, też trochę wpadek wykonawczych w przypadku tego zespołu akurat dodają uroku, aniżeli są wadą. Odkąd napisałem tamten komentarz przesłuchałem ten album kilkukrotnie i jeszcze bardziej mi się podoba. Nie powiedziałbym, by źle brzmiał, ale rozumiem co masz na myśli pisząc o tej perkusji. Moim zdaniem dobrze oddaje esencję Beherit, ale nie byłem na tym koncercie, więc właściwie nie wiem jak bardzo realne doświadczenie koncertowe w tym przypadku się różni. Ale na pewno narobił mi ochoty. Szkoda, że na Mystic wciśnięto ich w najgorszy dzień.
Nigdy nie byłem na Mystic. Najgorszy dzień to niedziela? To chyba latem się odbywa, prawda?
PLASTIK NIE JEST METALEM
-
W sumie chyba tak, bo w niedzielę to mógłbyś im tylko pomóc sprzątać.
- bartwa
Znalazłem, 05.06 czwartek. Jak będę w okolicy i będą jeszcze bilety, to czemu nie.
PLASTIK NIE JEST METALEM