MALEVOLENT CREATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Re: MALEVOLENT CREATION
''Living in fear'' !!!!!
- dzik
- zahartowany metalizator
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
no tylko patrzeć w Agonii, zespół na fejsie już zapowiada 

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Mol
-
- postuje jak opętany!
- Morbid Marcin
- weteran forumowych bitew
Ciekawe, bo przecież pierwsze trzy albumy właśnie zostały wznowione na winylach przez Listenable.
Wysłane z mojego SM-S928B przy użyciu Tapatalka
http://www.discogs.com/seller/morbidmarcin?limit=50 NOWE RARY SIĘ CZAJĄ....
- Mol
Zostaly wznowione juz wczesniej o ile mnie pamiec nie myli. Moze byc ta sama sytuacja co z Suffocation czyli: Listenable robi kolejny dotlok bez wiedzy zespoluMorbid Marcin pisze: ↑28-10-2024, 07:52Ciekawe, bo przecież pierwsze trzy albumy właśnie zostały wznowione na winylach przez Listenable.

- Morbid Marcin
- weteran forumowych bitew
Możliwe, trudno się połapac w meandrach licencyjnych
bardziej mnie ciekawi, kto zrobi remastery i jakiej będą jakości.

http://www.discogs.com/seller/morbidmarcin?limit=50 NOWE RARY SIĘ CZAJĄ....
-
- postuje jak opętany!
Z tego co mi wiadomo, to te 3 albumy dla agonii masterował Haldor. I Stillborn ma brzmienie jakiego mu brakowało.Morbid Marcin pisze: ↑28-10-2024, 07:55Możliwe, trudno się połapac w meandrach licencyjnychbardziej mnie ciekawi, kto zrobi remastery i jakiej będą jakości.
- Mol
a to ciekawe jak bedzie brzmial ten krazek. Przyzwyczailem sie do oryginalnego brzmienia i absolutnie nic mi w nim nie przeszkadza, nie jest to taka tragedia jak Breeding the Spawn czy Unholy Requiem 

-
- postuje jak opętany!
Jak go odpalam to jest ok, ale jeśli go odpalę po innej płycie MC to mnie razi to brzmienie

- Żułek
od Phila 

We know that many of you people have been asking, wondering and guessing who would be handling vocals for our upcoming Asian Tour and the wait is over. 90% of your guesses were correct, and bassist Jesse Jolly will be handling vocals/bass for this tour. Anyone that is familiar with Jesse knows he is also a well seasoned Death/Black Metal Vocalist as well as a killer bassist. So this will surely be the heaviest Malevolent Creation Band has ever sounded onstage. We are still listening and watching the video's some of you have submitted for the vocal and guitar position and are encouraging more people to submit video's of themselves performing MC songs on vocals/guitar. We will be making a decision over the holidays on whether or not we will need a vocalist/guitarist so Vocalists that believe they can cut the mustard send in your video's!! We may get blown away and drag you down to Florida for a proper audition. Everyone and Anyone is welcome. Asia, we will see you soon. Send all audition videos to Philip Fasciana
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
-
- postuje jak opętany!
Pojawiają się nagrania z azjatyckich koncerótw MC z Jessiem na wokalu:
- Mol
nie brzmi to zle, ale te solowki bez gitary rytmicznej pod spodem mogliby sobie odpuscic bo bieda.
-
- postuje jak opętany!
zakladam, ze nie znalezli 2. gitary na trasę, ale po powrocie wznowią poszukiwania
- when_in_sodom
- postuje jak opętany!
Ja z kolei nie wyobrażam sobie odgrywanie materiału na trasie bez solowek. To dopiero byłaby bida. Wyglądałoby to tak, że Philowi się nie chce, albo nie jest w stanie. Poza tym na żywo też jest inny odbiór, ten bas jest lepiej słyszalny i stanowi podkład pod solo. Wiele kapel tak gra na codzień, bez giej gitary... Co nie zmienia faktu, że jej zwyczajnie brak, w tym przypadku...
-
Niech zbierze skład i nagra w końcu nowy album. A co do grania live bez solówek - też nie wyobrażam sobie takiej sytuacji. Solówki są dość istotne w ich utworach, więc muszą być. Sądzę, że dobierze jakiegoś muzyka do grania na żywo - teraz goniły go terminy więc by nie dać plamy pojechali bez drugiej gitary.
-
Natrafiłem na takiego starocia. Brzmienie jak na VHS całkiem ok. Rok 1995, trasa po Europie. Nie wiem, czy przypadkiem nie jest to trasa, na której Jason założył pechową koszulkę KKK 
Miłego oglądania

Miłego oglądania

- Mol
-
Grali wtedy w Polsce z Oppressorem i Vaderem. Solstice był na plakacie, ale niestety nie dojechał.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.