Niemieckie media opisują skandal z udziałem niemieckiej policjantki. Judy S. (27 l.) miała odurzyć dwóch mundurowych, których poznała w jednym z klubów w Berlinie. Następnie miała ich wykorzystać seksualnie. Szczegółu tej sprawy szokują opinię publiczną.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Ostatnio pod przedszkolem gdzie w "godzinach szczytu" jest dosyć spory ruch, a miejsca mało, bo uliczka na uboczu do tego jednokierunkowa, podjechała baba, która coś tam robiła w swoim SUVie i postawiła fotelik z niemowlakiem obok samochodu co wydało mi się dosyć niebezpieczne bo przy manewrowaniu trzeba niekiedy wykręcać na żyletkę. W ostatniej chwili zobaczyłem ten fotelik w bocznym lusterku.
^ polska wersja: jestem handlarzem skupujacym wszystko jak leci na discogs (bo prowadze muzyczny szrot w przejsciu podziemnym na dworcu w skierniewicach) i sram sie o najmniejsza ryskę na płycie (za ktora zapłaciłem całe 3euro) dodanej do jakiejs gazety 30 lat temu