Behemoth v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Behemoth v.2
Nie mam żadnych wątpliwości, że to najlepsza płyta od "The Satanist". Akurat znacznie bardziej nie trawię "I Loved You at Your Darkest". "Opvs Contra Natvram" znośna, ale sporo zapychaczy. I ostatni punkt - zgadzam się, że Watainowy. 

all the monsters will break your heart
- Wasyl
- weteran forumowych bitew
Wideoklip całkiem niezły.
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
myślę. że książeczka mogła by nie wejść w jewel;
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Mierzi mnie współczesna promocja Behemotha, kiedyś byli lepsi marketingowcy:
Slava! Potęga Potężnego Behemotha nie zna granic! Chyle głowe przed geniuszem Gromowłądnego Nergala, że posłużył się podstempem niczym wódz słowiańskich plemion wciągając germańską watahę najeźdzców w otchłań bagien prasłowiańskiej puszczy, że niue ujawnił do tej pory prawdziwej okładki, a tacy hipisi jak stary podniecają się obrazkiem zrobionym na przekur internetowym dzieciom słuchającym mp3 z komputera! Musze jednocześnie powiedzieć, iż ostatnio spełniło się moje najgłębsze marzenie - otórz chciałem się poznać bliżej z Potężnym Nergalem, Wodzem Sparty Metalu - Potężnego Behemotha!!! Wiedziałem jednak, że jest zapracowany i nże w gróncie rzeczy nie ma czasu na spotkania z nawet z tak oddanymi sprawie Wojny fanatykami Aryksjiego Terroru jak ja. Dlatego też postanowiłem osiągnąc Mistyczne Zespolenie z duchem Negrala, niczym pogańscy bogowie wypełzający z głębin R'leh i jak sam Yog-Sothoth, potężny Przedwieczny oblekający czernią świat, postarałem się przekazać część siebie Potężnemu Nerglaowi. Dzieki znajomemu z Urzędu Miasta, dowiedziałem się, gdzie Ci, któzy Spłodzili Bestię, czyli rodzice Negrala, mają ogródek działkowy. Przez cały marzec, kwiecień i teraz jeszcze na początku maja chodziłem tam dwa - trzy razy w tygodniu i leżałem pośród zagonów - Pogańskich Darów Natury,, a także wzorem Smoczych Wojowników, Wikingów, oddawałem mocz na warzywa tam rosnące. Teraz wiem, że Nergal jedząc u swoich Ojców sałatę albo pomidory z ogórkiem, przejmuje część mnie, pochłania niczym Azgothgothoth ektoplazmą, co czyni mnie zajebiście silnym i gotowym do walki o Aryjskie Imperium! Slava! Ku wojnie!
Yare Yare Daze
- Asia Tuchaj-Bejowicz
- postuje jak opętany!
Mierzi? Mało Powiedziane. Jprdle jaki to jest bełkot...hcpig pisze: ↑21-09-2025, 08:25Mierzi mnie współczesna promocja Behemotha, kiedyś byli lepsi marketingowcy:
Slava! Potęga Potężnego Behemotha nie zna granic! Chyle głowe przed geniuszem Gromowłądnego Nergala, że posłużył się podstempem niczym wódz słowiańskich plemion wciągając germańską watahę najeźdzców w otchłań bagien prasłowiańskiej puszczy, że niue ujawnił do tej pory prawdziwej okładki, a tacy hipisi jak stary podniecają się obrazkiem zrobionym na przekur internetowym dzieciom słuchającym mp3 z komputera! Musze jednocześnie powiedzieć, iż ostatnio spełniło się moje najgłębsze marzenie - otórz chciałem się poznać bliżej z Potężnym Nergalem, Wodzem Sparty Metalu - Potężnego Behemotha!!! Wiedziałem jednak, że jest zapracowany i nże w gróncie rzeczy nie ma czasu na spotkania z nawet z tak oddanymi sprawie Wojny fanatykami Aryksjiego Terroru jak ja. Dlatego też postanowiłem osiągnąc Mistyczne Zespolenie z duchem Negrala, niczym pogańscy bogowie wypełzający z głębin R'leh i jak sam Yog-Sothoth, potężny Przedwieczny oblekający czernią świat, postarałem się przekazać część siebie Potężnemu Nerglaowi. Dzieki znajomemu z Urzędu Miasta, dowiedziałem się, gdzie Ci, któzy Spłodzili Bestię, czyli rodzice Negrala, mają ogródek działkowy. Przez cały marzec, kwiecień i teraz jeszcze na początku maja chodziłem tam dwa - trzy razy w tygodniu i leżałem pośród zagonów - Pogańskich Darów Natury,, a także wzorem Smoczych Wojowników, Wikingów, oddawałem mocz na warzywa tam rosnące. Teraz wiem, że Nergal jedząc u swoich Ojców sałatę albo pomidory z ogórkiem, przejmuje część mnie, pochłania niczym Azgothgothoth ektoplazmą, co czyni mnie zajebiście silnym i gotowym do walki o Aryjskie Imperium! Slava! Ku wojnie!
- Żwirek i Muchomorek
- postuje jak opętany!
To nie jest współczesny marketing Behemotha, tylko coś, co ze dwadzieścia lat temu napisał na Masterfulu koleś o nicku BOJĄ SIĘ NAWET JEGO KONI. Jester ma po prostu napad nostalgii za złotymi czasami forume.
- hcpig
Jak bardzo przyszłość rozminęła się z prognozami Konia : / Może za mało Nergal zjadł tej ektoplazmatycznej mizerii przez co Behemocz nie mógł zespolić się z duchem B_S_N_J_K i spotężnić swoją potęgę.
Yare Yare Daze
- TheDude
^
Zajmij się swoim serialem o dziewczynce z grzywką od miski i starymi komputerami i nie zaśmiecaj forum.
Zajmij się swoim serialem o dziewczynce z grzywką od miski i starymi komputerami i nie zaśmiecaj forum.
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Słuchaj ty skurwysynu, który umieściłeś ten post. Albo to zdejmiesz, albo cię dojadę i będziemy rozmawiać inaczej, że rozumu naskoczy. Jak jeszcze raz takie coś umieścisz to zobaczysz i wreszcie nauczę cię żeby publicznie nie dodawać świństw ty zjebie genetyczny. Skurwysynski typie zboczony. Tyczy się to hcpig. Co to ma znaczyć. Walnąć cię w łeb?hcpig pisze: ↑21-09-2025, 08:25Mierzi mnie współczesna promocja Behemotha, kiedyś byli lepsi marketingowcy:
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 0980252592
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦