Właśnie się kurwa złapaliście kolejny już raz.
Zakon
Ostrzezenia/Bany
Moderator: Gore_Obsessed
- Order_of_Nine_Angels
- zaczyna szaleć
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Ostrzezenia/Bany
Zawsze też można to miejsce zostawić tylko dla nich. Zakładając, że trollownia jest wszędzie.nagrobek pisze: ↑07-07-2026, 20:03wydaje mi się że nikt tutaj specjalnie nie łapie się na pierdolenie kilku idiotów tak by mogli osiągnąć jakikolwiek „efekt”, pozostaje ignorowanie lub ciśnięcie szydery od czasu do czasu, to chyba lepiej działa i jest zdrowsze niż podnoszenie sobie ciśnienia. mam w dupie czy ich stąd wypierdola po raz kolejny czy nie bo i tak zaraz wrócą..tak się to kręci.
Mam taką jeszcze jedną obserwację. Co do tego "wracania". Ta choroba rzeczywiście toczy cały internet. Tylko, że to miejsce w założeniu miało dotyczyć muzyki. Myślę, że warto jednak o tym pamiętać i czasem sobie o tym przypomnieć.
08.07.2026
lys på slutten av lys
dra til helvete
lys på slutten av lys
dra til helvete
- KKK
- postuje jak opętany!
Heh, to oczywiste przecieżŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑07-07-2026, 11:24To ja tez na wszelki wypadek daje znac, ze ozob bawi sie w ciuciubabke pod ta nazwa Order of the nine angels. Z perspektywy czasu to w sumie dosc oczywiste sie zdaje![]()
- Ascetic
Pojawiłeś się tutaj po miesiącach niepisania aby przekierować sprawę na inne tory?
Jaśniutko będzie, bo widzę, że jest takie zapotrzebowanie xD Głos forum jest jasny. Bez względu na to czy jakiś kolejny frajer nie wpadnie rozmyć temat LOL
Jaśniutko będzie, bo widzę, że jest takie zapotrzebowanie xD Głos forum jest jasny. Bez względu na to czy jakiś kolejny frajer nie wpadnie rozmyć temat LOL
08.07.2026
lys på slutten av lys
dra til helvete
lys på slutten av lys
dra til helvete
- KKK
- postuje jak opętany!
Jaśniutko będzie: Od FRAJERskich akcji biegania i donoszenia do adminów nie ja tu jestem specjalistą. LOL
Od karmienia ruskich trolli też nie.
Btw zagwozdka na dziś: co jest większym frajerstwem?
- Ascetic
Jaśniutko: ma miejsce ciąg dalszy odciągania uwagi od tematu utemperowania 3 trolli. Z tego co pamiętam drugi taki sam manewr u frajera ma miejsce.
Kończąc aby nie karmić odciągacza i rozmywacza. Bez reakcji nie widzę tego.
Kończąc aby nie karmić odciągacza i rozmywacza. Bez reakcji nie widzę tego.
08.07.2026
lys på slutten av lys
dra til helvete
lys på slutten av lys
dra til helvete
- Mol
- zahartowany metalizator
Gdzies tam zasugerowalem by wypierdolic tematy polityczne w pizdu. Dawalbym jeszcze ostrzezenia, a potem bany za polityczne wstawki w tematach muzycznych. Serio, jestem tu ponad 20 lat i przez te ciagle polityczne wrzuty nie chce mi sie tu zagladac.
- KKK
- postuje jak opętany!
No podziwiam determinację. Tym bardziej, że sami admini mają totalnie chuj w to.
- Ascetic
Zasadniczo obstawiam, że mało kogo obchodzi co tam podziwiasz a czego nie podziwiasz. Ciekawsze zakładam, że może być to z czym się tutaj wtarabaniłeś i jak sprzeczne komunikaty z siebie wydaliłeś, co dla rozmydlenia tematu jest nie bez znaczenia, jest też symptomatyczne przy takich działaniach. Jak nie zrozumiałeś co przez to przekazałem, bo jak sam przyznałeś nie rozumiesz zdań złożonych, zawierających kilka wątków, to będzie extra tłumaczonko dla iepa: nie da się tak jak ty to widzisz. Nie da się i uj. Nie da się też udawać, nawet używając zwrotu „ ruskie trolle”, że się ma intencje których się nie ma. Ta, wiem. Chciałeś łopatologicznie. Jak na rusztowaniu na budowie. Tak też nie będzie, jakbyś tam nie stękał i nie burczał. Jak dalej nie potrafisz doczytać i zrozumieć, znajdź se tłumacza. Nara.
Ostatnio zmieniony 08-07-2026, 01:02 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
08.07.2026
lys på slutten av lys
dra til helvete
lys på slutten av lys
dra til helvete
- KKK
- postuje jak opętany!
Zieeeeew.Ascetic pisze: ↑08-07-2026, 00:56Zasadniczo obstawiam, że mało kogo obchodzi co tam podziwiasz a czego nie podziwiasz. Ciekawsze zakładam, że może być to z czym się tutaj wtarabaniłeś i jak sprzeczne komunikaty z siebie wydaliłeś, co dla rozmydlenia tematu jest nie bez znaczenia, jest też symptomatyczne przy takich działaniach. Jak nie zrozumiałeś co przez to przekazałem, bo jak sam przyznałeś nie rozumiesz zdań złożonych zawierających kilku wątków, to będzie extra tłumaczono dla iepa:
- Ascetic
Jasne. Robote zrobiłeś. Teraz czekać do kolejnego zalogowania za pół roku. Zobaczymy czy nastepba próba rozmycia tematu będzie równie czytelna.KKK pisze: ↑08-07-2026, 01:01Zieeeeew.Ascetic pisze: ↑08-07-2026, 00:56Zasadniczo obstawiam, że mało kogo obchodzi co tam podziwiasz a czego nie podziwiasz. Ciekawsze zakładam, że może być to z czym się tutaj wtarabaniłeś i jak sprzeczne komunikaty z siebie wydaliłeś, co dla rozmydlenia tematu jest nie bez znaczenia, jest też symptomatyczne przy takich działaniach. Jak nie zrozumiałeś co przez to przekazałem, bo jak sam przyznałeś nie rozumiesz zdań złożonych zawierających kilku wątków, to będzie extra tłumaczono dla iepa:
08.07.2026
lys på slutten av lys
dra til helvete
lys på slutten av lys
dra til helvete