DODHEIMSGARD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
no ja pierdolę, tylko pare dni mnie nie było i takie herezje tu piszą
))
DHG lubię bardzo, bez wyjątku, nie spalam się na nowa płytę, bo nie wierzę, że będzie to arcydzieło i cos oryginalnego, ale na pewno, powtarzam - na pewno ta płyta wyląduje na mojej półce - po prostu i już.

DHG lubię bardzo, bez wyjątku, nie spalam się na nowa płytę, bo nie wierzę, że będzie to arcydzieło i cos oryginalnego, ale na pewno, powtarzam - na pewno ta płyta wyląduje na mojej półce - po prostu i już.
Ludwiku Dorn i Sabo, nie idźcie tą drogą !!!
- bloodwritten
- rozkręca się
- Kontakt:
-
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
- Left-Hand-Path
- postuje jak opętany!
- bloodwritten
- rozkręca się
- Kontakt:
http://www.myspace.com/zweizzmusick
Zweizzzzzz...tak. muzyk związany ongiś z DHG
tutaj można usłyszec zajawke nowego materiału - Yawn of The New Age , który anonsowany jest na przyszły rok...ekperimentalelectronicsatanikkkożesztykurwajegomacterrorist
pewnie większoś z was ma to w cipie, ale jest szansa iz kilku psychopatów połknie przynęte
nie ma mowy o jakimś zachwycie , ale są to interesujące poszukiwania..no, przynajmiej dla mnie.
Zweizzzzzz...tak. muzyk związany ongiś z DHG
tutaj można usłyszec zajawke nowego materiału - Yawn of The New Age , który anonsowany jest na przyszły rok...ekperimentalelectronicsatanikkkożesztykurwajegomacterrorist

pewnie większoś z was ma to w cipie, ale jest szansa iz kilku psychopatów połknie przynęte

nie ma mowy o jakimś zachwycie , ale są to interesujące poszukiwania..no, przynajmiej dla mnie.
Friday, September 15, 2006
SUPERVILLAIN OUTCAST album update
"The album is finished and the last, final touches are being made to the mastering and also the artwork.
Because of Moonfog's schedule, the album release date has been put back to January 2007.
This is due to the labels need to prepare and promote the release in the manner that it deserves.
We hope to have some samples up on this page in the next months.
We value and appreciate your committed and continuing support.
Forever indebted to hell."
SUPERVILLAIN OUTCAST album update
"The album is finished and the last, final touches are being made to the mastering and also the artwork.
Because of Moonfog's schedule, the album release date has been put back to January 2007.
This is due to the labels need to prepare and promote the release in the manner that it deserves.
We hope to have some samples up on this page in the next months.
We value and appreciate your committed and continuing support.
Forever indebted to hell."
- Left-Hand-Path
- postuje jak opętany!
- Left-Hand-Path
- postuje jak opętany!
nowy numer !!!
http://www.myspace.com/dodheimsgard
interesujacy, choć bez przesady..ciekawy na ile reprezentatywny dla całej płyty
http://www.myspace.com/dodheimsgard
interesujacy, choć bez przesady..ciekawy na ile reprezentatywny dla całej płyty
- Trojan
- postuje jak opętany!