VITAL REMAINS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
[quote][i]Wysłane przez Block69[/i]
Ten Nazarejczyk to jest biedny. Znowu taki wpierdol zbierze, że robi się go powoli szkoda
[/quote]
sympatyzujesz z chrześcijańską zarazą??!!
Ten Nazarejczyk to jest biedny. Znowu taki wpierdol zbierze, że robi się go powoli szkoda

sympatyzujesz z chrześcijańską zarazą??!!
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Husar
- weteran forumowych bitew
No tak ale otoczka otoczka ale co to jes?? to jest totalny kicz .Np dechristianize ma zajebista oladke i tez mroczna i tru....a ten mlotek z 666 i ten pierscionek z medalikiem lazara??:|co za badziewie oby muza byla zajebista to plyte kupie i tak i tak ale koszulki z trasy chyba nie ...no chyba ze z samym logiem i rozpiska:P
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
-
- postuje jak opętany!
-
- starszy świeżak
- EM
- zaczyna szaleć
[quote][i]Wysłane przez Veresil[/i]
Dla mnie okładka jest zajebista, podoba mi się kolorystycznie i, mimo oklepanego motywu z kolesiem na krzyżu, jest jakaś inna od pozostałych - wyróżnia się. Tylko ta łapa trzymająca młot faktycznie jest do dupy. [/quote]
Wyglada praktycznie jota w jote jak okladka demowki pewnej kapeli z Stanow o nazwie Adumus..
Dla mnie okładka jest zajebista, podoba mi się kolorystycznie i, mimo oklepanego motywu z kolesiem na krzyżu, jest jakaś inna od pozostałych - wyróżnia się. Tylko ta łapa trzymająca młot faktycznie jest do dupy. [/quote]
Wyglada praktycznie jota w jote jak okladka demowki pewnej kapeli z Stanow o nazwie Adumus..
-
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
- Melepeta
- w mackach Zła
A mnie się podoba, przypomina mi klimat grafik z konca lat 80tych i początku 90tych gdzie na bookletach nie królowały tak jak obecnie zdjęcia tudzież piękne wymuskane (ale jakże chłodne) komputerowo dopieszczone cudeńka. Prosta, treściwa, lekko kiczowata, czuć oldschool. Panie Suzuki czekam kurwa na normalne bębny i będzie zajebiście. Jeśli nie to będe katował dalej "Forever Underground" a pan może przerzucać ziemniaki z przyczepy żuka do worów bo takie brzmienie dają triggery. Kurwa nie lubię i chuj!!! Pamiętam moje wielkie rozgoryczenie z chwilą ukazania się Immolation "Failures For Gods" gdzie zimniory sypały się niemiłosiernie (ależ to spierdolili). Baniaki i ich naturalne brzmienie to podstawa. Beaty (bity:P), brzdęki i plastik to nie ta muza a to co wbrew naturze jest chujowe zwyczajnie.