Dyskografia szalenie obszerna,mam jedynie pare pozycji,jednak jak domniemywam, z wszystkim warto sie zmierzyć;)
Kochacie.albo nie znacie.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Opis taki, że dziwie sie, że nikt sie jeszcze na to nie napalił. Bardzo ciekawe. Biore sie za poszukiwanie całościWódz Dziesięć Niedźwiedzi pisze:jazda po różnych odcieniach jazzu, od opętanego free, aż do zadziwiająco poukładanego fusion. Tu migną echa Bitches Brew, tam Mahavishnu Orchestra, zaraz kakofonia z Saturna.
Aha i plus za przepuszczenie wszystkiego przez wschodni filtr, przez co czuć nieco semickich klimatów.
Bo dziś na forum na fali jest heavy metal i Roxy MusicBlock69 pisze:Opis taki, że dziwie sie, że nikt sie jeszcze na to nie napalił. Bardzo ciekawe. Biore sie za poszukiwanie całościWódz Dziesięć Niedźwiedzi pisze:jazda po różnych odcieniach jazzu, od opętanego free, aż do zadziwiająco poukładanego fusion. Tu migną echa Bitches Brew, tam Mahavishnu Orchestra, zaraz kakofonia z Saturna.
Aha i plus za przepuszczenie wszystkiego przez wschodni filtr, przez co czuć nieco semickich klimatów.
Masz priva więc.Block69 pisze:To bym poprosił bo coś same trefne linki mi sie trafiają. Jutro przesłucham dokładnie, ale już wiem, że będzie bardzo dobre.
Maria Konopnicka pisze:... cholera, miałem na myśli niemiecki zespół black metalowy ZORN)))