GRAVE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
- Gore_Obsessed
Obejrzałem sobie DVD ze Stodoły. Bardzo dobry koncert i realizacja. Bardzo dobry zestaw utworów (nic z "Hating Life", większość z trzech pierwszych). Nowe utwory to kilery. Jedyna rzecz, która mnie trochę razi to Lindgren mylący tekst do "Christi(ns)anity".
Nawet nie zauważyłem, że w czasie "Into The Grave" wyłączyła się gitara i bas.
Nawet nie zauważyłem, że w czasie "Into The Grave" wyłączyła się gitara i bas.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- lucass
- weteran forumowych bitew
- Najprzewielebniejszy
Niedawno widzialem DVD Grave krecone podczas zeszlorocznego koncertu z Obituary w Warszawie... i powiem tak... Gravowe dvd morduje... Obituarowe nuuuudzi... w kazdym razie mnie.
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Gore_Obsessed
- lucass
Na zywca nie pamietam Catamenii - nie placze z tego powodu bynajmniej.
SINISTER zagral ok ale bez rewelacji - z perspektywy czasu DVD utwierdzilo mnie w przekonaniu, ze to nie ten sam Sinister co dawniej.
GRAVE zajebali bardzo dobrze. Chociaz widzialem ich w jeszcze lepszej formie. Mimo to swietny koncert. Same hiciory. DVD mam i tez swietnie. Oddaje atmosfere live.
Obituary zajebali bardzo dobrze chociaz troche za dlugo.
SINISTER zagral ok ale bez rewelacji - z perspektywy czasu DVD utwierdzilo mnie w przekonaniu, ze to nie ten sam Sinister co dawniej.
GRAVE zajebali bardzo dobrze. Chociaz widzialem ich w jeszcze lepszej formie. Mimo to swietny koncert. Same hiciory. DVD mam i tez swietnie. Oddaje atmosfere live.
Obituary zajebali bardzo dobrze chociaz troche za dlugo.
LEGALISE DRUGS & MURDER
- Block69
Obejrzałem fragment ( [url]http://pl.youtube.com/watch?v=8moOS1H8vaU[/url] ) i faktycznie dobre to jest chociaż realizacja jest typowa dla DVD Metal Mindu.
PENIS METAL
głos na "Into The Grave" choć "You'll Never See" nie ustepuje debiutowi."Souless" bardziej chwytliwa i hiciarska też daje rade."Hating Life" najsłabsza w całej dyskografii,dupiaste brzmienie ,brak wokalu Jorgena i generalnie płyta nagrana na odpierdol. "Fiendish Regression" jak i "As Rapture Comes" średniaki, raz na miesiąc można posłuchać.
- Gore_Obsessed
Biere sie za nich. W tym tygodniu przyszły "Back From The Grave" oraz "Fiendish Regression". Lecą już do mnie "As Rapture Comes" i reedycja debiutu. Niedługo przyjdzie czas na reedycję dwójki i "...And Here I Die...".
"Back From The Grave" morduje. Na takiego następcę "Soulless" czekałem trzynaście lat. Powinni to wydać już w '96 r i nie drażnić ludzi. Że też nabyłem to dopiero teraz... Dla mnie w tej chwili murowane miejsce na podium w dyskografii Szwedów. Ciekawe jak tam "Fiendish...".
"Back From The Grave" morduje. Na takiego następcę "Soulless" czekałem trzynaście lat. Powinni to wydać już w '96 r i nie drażnić ludzi. Że też nabyłem to dopiero teraz... Dla mnie w tej chwili murowane miejsce na podium w dyskografii Szwedów. Ciekawe jak tam "Fiendish...".
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- lucass
- Gore_Obsessed
- Gore_Obsessed
- Gore_Obsessed
- Gore_Obsessed