Animosity
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Re: Animosity
apropo Florydy, czy ktoś wie co się dzieję z Acheron? Czy ta kapela jeszcze istnieje?
- Mol
Znam ten zespol, niestety niczym nie porywaja, takich kapel teraz sa setki. Jestem na nie.
- Block69
ACHERON ma sie dobrze i jeszcze w tym roku będzie nowa płyta (już jest nagrana).Maleficio pisze:apropo Florydy, czy ktoś wie co się dzieję z Acheron? Czy ta kapela jeszcze istnieje?
A tego całego ANIMOSITY to ni chuja nie znam.
PENIS METAL
- Scaarph
- Maleficio
- Kontakt:
- Gore_Obsessed
Doceniam umiejętności, jednak taka stylistyka mnie w ogóle nie przekonuje. Zmęczenie czuję już po 2-3 minutach.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Niestety bardzo przecietne i malo przekonywujace granie.Brak w tym ognia-nudza-szkoda.
- Scaarph
pedałków to sobie w rodzinie znajdź buraku.Tampon pisze:jaka zgodna parka pedałków
- Block69
Słabiutkie to. I nie ma tu żadnego death metalu. Wystarczy spojrzeć na ich zdjęcie.
PENIS METAL
-
- postuje jak opętany!
gdyby mieli długie baty, glany i skóry to wtedy byłby death metal? LOL, dobrze wiedzieć
- Block69
Ktoś rzuca hasło: zajebisty death metal z Florydy, młoda krew, sprawdź to ! Wchodzisz se na strone, widzisz zdjęcie i od razu zaczyna coś nie pasować. Jak z takim wyglądem można grać zajebisty death metal nawet będąc z Florydy ? Jak ktoś sie zna w temacie pt. "Death Metal" to wiadomo o co chodzi (patrząc na tematy jakie kiedyś założyłeś to ciężko powiedzieć byś sie znał). No ale nieważne. Odpalasz polecony kawałek i okazuje sie, że ani to death metal, ani goście nie są z Florydy.
Chcesz se posłuchać prawdziwego death metalu to wpadnij w sierpniu do Stodoły.
Chcesz se posłuchać prawdziwego death metalu to wpadnij w sierpniu do Stodoły.
PENIS METAL
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
Metalcore z naleciałościami death metalu (sekcja rytmiczna). Nudne w chuj, wokal to dramat, a wygląd "chłopców" pozostawię bez komentarza. .
-
- postuje jak opętany!
nie no, jebać wygląd, chyba, ze wyglądają, jak emo i są christian ;] a co do muzy, to mi też nie pasi - własnie przez ten chujowy metalkor
- Block69
W takim razie pomyliłeś fora. i w dodatku jara cie wegetarianizmTampon pisze:a w ogóle death metal z naleciałościami metalcore lub odwrotnie to jest to!
PENIS METAL
-
- rasowy masterfulowicz
Parafrazując słowa tytana polskiego intelektu- przeciętna przeciętność.
Szkoda czasu.
Szkoda czasu.
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
LOL, Tampon zbastuj chłopcze. Chyba twoja właścicielka ma okres 
Po pierwsze jesteś głuchy jeśli uważasz że te wokale są "prawie takie same". Po drugie sugeruję nie reagować na moją krytykę piaskownicą pod tytułem 'zespół w którym grasz to...' Typowa zabawna reakcja skrzywdzonego wrażliwego chłopaka z liceum... Siedzę na tym forum jako fan metalu i tylko z tej pozycji przedstawiam swoje zdanie.

Po pierwsze jesteś głuchy jeśli uważasz że te wokale są "prawie takie same". Po drugie sugeruję nie reagować na moją krytykę piaskownicą pod tytułem 'zespół w którym grasz to...' Typowa zabawna reakcja skrzywdzonego wrażliwego chłopaka z liceum... Siedzę na tym forum jako fan metalu i tylko z tej pozycji przedstawiam swoje zdanie.
-
- postuje jak opętany!
weź już, kurwa, zbastuj, bo spinasz się plujesz, jak Kmiołek. Ja też słucham innej muzy, ale nie wrzucam tu tego na siłę - ty tak robisz, a potem ci przed kompem adrenalinka skacze. Nervosol, panie
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
Zrobić z ciebie pajaca bardzo łatwo, bo na dzień dobry piszesz brednie, zapluwasz monitor i klawiaturę, egzaltujesz się jakimiś ładnymi chłopakami z college'u jak nastolatka nowymi mp3 Feel. Poza tym jesteś dla mnie anonimowym chłopczykiem, który w realu mówiłby do mnie per pan.Tampon pisze: chciałem skontrować twoje pierdolenie to jak to miałem niby zrobić? gadać o twojej starej?? raczej nie. To ,,tylko'' forum intyernetowe więc z każdego można zrobic pajaca jak ty teraz ze mnie
Jesteś na tyle głupi, że nie zauważasz, że argument odnośnie wyglądu padł jako ostatni. Nie jesteś dla mnie partnerem do dyskusji, szkoda mi nawet na ciebie bardziej wyszukanych inwektyw jełopie ... tak więc kończę tą krótką wymianę zdań staropolskim wypierdalaj.Tampon pisze: dla mnie metal to pasja siła energia i żywioł i tak dalej, dla ciebie to chyba tylko smród tanich fajek ćwieki i długie pióra i niby co daje etykietka ,, fan metalu '' ? możliwośc gnojenia kapeli która nie wyglada jak Benton?
-
- postuje jak opętany!
zgadza się, ta kapela to taki DM jak i Job for a cowboy, są blasty jest darcie ryja ale Dm bym tego nie nazwałBlock69 pisze:Słabiutkie to. I nie ma tu żadnego death metalu. Wystarczy spojrzeć na ich zdjęcie.
Trzeba wezwać pomoc, nadamy sygnał H-U-J alfabetem Downa !
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
Wyskocz dzieciaku z takim tekstem IRL, będziesz skomlał jak pies potrącony przez samochód. A jak nie to zamknij ryj. Mamusia nie kupiła pasty do zębów i jebie ci z pyska jak od bezdomnego.