Jakbyś nie zauważył to są święta, więc wszystko się zgadza - mylisz sięScaarph pisze:to jedna z tych kapel, których nazwa mówi mi od razu: "spierdalaj jak najdalej, bo nic tu dla ciebie ciekawego nie ma". wiem, głupio się uprzedzać do zespołu po samej nazwie, ale w tych sprawach mylę się tylko od święta
Textures
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- 4m
- weteran forumowych bitew
Re: Textures
from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form
- Scaarph
- zahartowany metalizator
jakie święta, czyje święta?:)4m pisze:Jakbyś nie zauważył to są święta, więc wszystko się zgadza - mylisz sięScaarph pisze:to jedna z tych kapel, których nazwa mówi mi od razu: "spierdalaj jak najdalej, bo nic tu dla ciebie ciekawego nie ma". wiem, głupio się uprzedzać do zespołu po samej nazwie, ale w tych sprawach mylę się tylko od święta
hehe to taki mój mały psikus - pierwotnie miało być "w tych sprawach nie mylę się w jakichś 99%" ;)a tak poważniej, to ja jeszcze jestem przekonany, że w tym wypadku się nie mylę, więc sorry, nic z tego
- Deathless King
- weteran forumowych bitew
Moze nie plyta roku, ale album, jak i kapela, zajebiste. Sauat - ja Ci to wyslalem, a mnie Mały tym "zarazil" 
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
-
Some serious shit?
- postuje jak opętany!
możliwe ;]
- Set
- postuje jak opętany!
-
Some serious shit?
- postuje jak opętany!
nic mi o tym nie wiadomo ;]
- Set
- postuje jak opętany!
Sorry, niektórzy zwracają się do Ciebie Sauat jak widze, a takiego maila miał rzeczony Bastard. Dlatego pytam, ale skoro tak to nie było pytania:-)
NECRO SKINS SOCIETY