ARMAGEDON - wielki powrót?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: ARMAGEDON - wielki powrót?
Okładka zajebista, nie mam sie do czego przyczepić, a płytę kupię w ciemno.
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
ta okladke robil ten sam 3D arytysta co robil okladke Gortal nie?
- Saymoon
- zaczyna szaleć
Zgadza się. XAAY - Michał Loranc. Fantastyczny młody artysta. Polecam zajrzeć tu - http://www.xaay.deviantart.com
"Jadą chłopcy z gitarami, będą walczyć z wiatrakami"
- Maleficio
- Kontakt:
prace zupelnie nie w moim guscie, za duzo 3D, Photoshopa i innych cudow ale przyznaje, ze ma zajebisty warsztat techniczny ten kolo. Sam bym chcial tak umiec.Saymoon pisze:Zgadza się. XAAY - Michał Loranc. Fantastyczny młody artysta. Polecam zajrzeć tu - http://www.xaay.deviantart.com
- Saymoon
- zaczyna szaleć
Premiera już 16 lutego.
Ze strony mystic: Każda płyta zaopatrzona jest w wysokiej jakości plakat, naklejkę oraz naszywkę.
A ja bym wolał koszulkę.
Ze strony mystic: Każda płyta zaopatrzona jest w wysokiej jakości plakat, naklejkę oraz naszywkę.

A ja bym wolał koszulkę.
- 4m
- weteran forumowych bitew
SuperSaymoon pisze:Każda płyta zaopatrzona jest w wysokiej jakości plakat, naklejkę oraz naszywkę.![]()

from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Konzerwativ
- świeżak
http://www.armagedon.net.pl/death_then_nothing.mp3 - dziś uploadowany kawałek otwierający album - Death Then Nothing (do zassania).
- Maleficio
- Kontakt:
fajne, taki niby Behemoth niby coś innego... hmmm... tęsknie za starym Armagedon chyba bardziej.Konzerwativ pisze:http://www.armagedon.net.pl/death_then_nothing.mp3 - dziś uploadowany kawałek otwierający album - Death Then Nothing (do zassania).
- Saymoon
- zaczyna szaleć
Jestem potwornie rozczarowany...
Byłem przekonany początkowo, że coś się pomyliło w opisie i leci jakiś odrzut z ostatniego Sinister i musiałem się upewnić, że jednak nie...
Mam bardzo mieszane uczucia i raczej wstrzymam się z wydaniem kaski. Nawet sentyment nie pomoże, jak reszta materiału będzie taka średnia i mało indywidualna. Coś czuję, że chłopaki przespali ostatnie kilkanaście lat...
Byłem przekonany początkowo, że coś się pomyliło w opisie i leci jakiś odrzut z ostatniego Sinister i musiałem się upewnić, że jednak nie...
Mam bardzo mieszane uczucia i raczej wstrzymam się z wydaniem kaski. Nawet sentyment nie pomoże, jak reszta materiału będzie taka średnia i mało indywidualna. Coś czuję, że chłopaki przespali ostatnie kilkanaście lat...
-
- rasowy masterfulowicz
Posłuchałem wczoraj tego wałka-eeee nie, Panie. Smętne to jakieś i bez polotu. Śmierć metal jakiego wiele.
- 4m
Ani ziębi, ani grzeje, ani w sam raz.
from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form
-
- rozkręca się
Bez jakiejś rewelacji, ale nie jest źle jak niektórzy to przedstawiają, kupcie sobie oryginalną płytkę i posłuchajcie na przyzwoitym sprzęcie i dopiero ferujcie wyroki, a nie słuchacie jakichś jebanych mp3 na plastykowych głośniczkach z Auchan. Ewentualnie pozostaje wam koncert Madonny do której bardziej mentalnie pasujecie niż do Armageddon. Eksperci od mp3 buhahaha.
- Maleficio
- Kontakt:
A co ma PIERDnik do wiatraka? Jezeli muza jest chujowa, nawet na najlepszym sprzecie bedzie brzmiala chujowo... w formie "mp3" Armagedon jak narazje daje dupy na calego...
- Saymoon
- zaczyna szaleć
Ktoś tu chyba nie skumał o czym mowa. Przecież się nie rozchodzi o brzmienie, tylko o utwory. Są płyty, których mogę słuchać ze zjechanej stylonki i wali mnie, czy dźwięk faluje, trzeszczy, skrzypi czy coś jeszcze innego. Liczy się magia utworów i moc w nich zaklęta.
Po 16 latach czekania mam prawo oczekiwać prawdziwych KOMPOZYCJI, które spowodują totalny opad szczęki, a nie średnich kawałków, które jednym uchem wpadną, a drugim wylecą jeszcze szybciej.
Wobec niektórych oczekiwania są bardzo wygórowane, ale też i sami zainteresowani wieki temu postawili sobie poprzeczkę bardzo wysoko.
Po 16 latach czekania mam prawo oczekiwać prawdziwych KOMPOZYCJI, które spowodują totalny opad szczęki, a nie średnich kawałków, które jednym uchem wpadną, a drugim wylecą jeszcze szybciej.
Wobec niektórych oczekiwania są bardzo wygórowane, ale też i sami zainteresowani wieki temu postawili sobie poprzeczkę bardzo wysoko.
-
- rozkręca się
mocne słowa jak na 13 latkaMaleficio pisze:A co ma PIERDnik do wiatraka? Jezeli muza jest chujowa, nawet na najlepszym sprzecie bedzie brzmiala chujowo... w formie "mp3" Armagedon jak narazje daje dupy na calego...
no masz racje, Armageddon nagrał kilka piosenek harcerskich do ogniska, zapisz się do koła fanatyków DSO, tam znajdziesz spełnienie, po DSO nie ma już nic i nic się już nie liczy, stay deadSaymoon pisze:Ktoś tu chyba nie skumał o czym mowa. Przecież się nie rozchodzi o brzmienie, tylko o utwory. Są płyty, których mogę słuchać ze zjechanej stylonki i wali mnie, czy dźwięk faluje, trzeszczy, skrzypi czy coś jeszcze innego. Liczy się magia utworów i moc w nich zaklęta.
Po 16 latach czekania mam prawo oczekiwać prawdziwych KOMPOZYCJI, które spowodują totalny opad szczęki, a nie średnich kawałków, które jednym uchem wpadną, a drugim wylecą jeszcze szybciej..
- Saymoon
- zaczyna szaleć
Nie wiem, może i nagrał. Nie słucham Armageddon. A może o innym zespole mówimy? Nie pomyliły ci się fora? Fora ze dwora?Jesus Satan pisze: Armageddon nagrał kilka piosenek harcerskich do ogniska
- Najprzewielebniejszy
mógłbyś pisac na temat?Jesus Satan pisze: cośtam pierdłeś..
nic mądrego jak na razie nie powiedziałeś i nie podałeś żadnego argumentu

- Kingu
Dobry numer, choć Dead Code lepszy. Podoba mi się to brzmienie i ta produkcja, a z CD będzie mi się podobało jeszcze bardziej. Grają w Olsztynie z reaktywowanym Moon, mógłby ktoś to nagrać na video, ze 2 kawałki chociaż.