trójka mi nie działo na klawiaturzeBlock69 pisze:To co, jedynka i dwójka okej a jedna z ich najciekawszych płyt "Maximum Violence" to już kabaret ? W kierym miejscu ?est pisze:SFU to (oprócz 1i2) taki deathmetalowy kabaret, którego najlepszym skeczem było nagranie Graveyard Classics II.
SUFFOCATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
est
- mistrz forumowej ceremonii
Re: SUFFOCATION
- Block69
- zahartowany metalizator
No bo bulgot Barnesa to podstawa muzyki SFU. To tak jakby powiedzieć, że jakby nie Benton to nikt by nie zwrócił uwagi na DEICIDE. Odkrycie godne piosenki "Wszystko sie może zdarzyć". No pewnie kurwa, że wszystko sie może zdarzyć jak to Bolec powiedział
SFU jest zajebiste i koniec tematu z mojej strony. Dalej będą nagrywać fajne materiały, płyty nadal sie będą świetnie sprzedawać, na koncertach jak zawsze będzie kupa ludzi a reszta niech se narzeka i po cichu gdy nikt nie patrzy odpala muze Barnesa i spółki 
PENIS METAL
-
est
Na koncert bym się wybrał, nie powiemBlock69 pisze:No bo bulgot Barnesa to podstawa muzyki SFU. To tak jakby powiedzieć, że jakby nie Benton to nikt by nie zwrócił uwagi na DEICIDE. Odkrycie godne piosenki "Wszystko sie może zdarzyć". No pewnie kurwa, że wszystko sie może zdarzyć jak to Bolec powiedziałSFU jest zajebiste i koniec tematu z mojej strony. Dalej będą nagrywać fajne materiały, płyty nadal sie będą świetnie sprzedawać, na koncertach jak zawsze będzie kupa ludzi a reszta niech se narzeka i po cichu gdy nikt nie patrzy odpala muze Barnesa i spółki
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
ja wcale nie slucham tego rodzaju deathu ale z ciekawosci odpalilem i muzyka jest ok, tylko wkurwia mnie ten nudny jak skurwysyn wokal.
this is a land of wolves now
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
pierdole to , pasuje. cos jest w tym wokalu co nie pozwala mi sluchac dluzej niz 15 minut.
this is a land of wolves now
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
ja się na dwójce zatrzymałem i tak jest po dziś dzień ... jakoś nie mogę się zahaczyć o kolejne albumy, zawsze coś jest bardziej priorytetowego do zakupu 
- twoja_stara_trotzky
fajna płyta
- Block69
Konkret, jest dużo lepiej niż myślałem. Jak usłyszałem pare początkowych numerów to nawet na 90% byłem pewien, że Trockiemu sie spodoba haha.
PENIS METAL
- Mol
-
Pelson
- rasowy masterfulowicz
Dopiero jedno przesłuchanie, ale figury, które wycina bas są niesamowite, + 5 do mocy. Nawet w wiadomym formacie brzmienie jest potężne. Oprócz tego od razu słychać, że wolniej i mniej hipnotycznego blastowania.
-
Mort
- rasowy masterfulowicz
Wiele moich plyt rippuje i slucham z ipoda i nigdy nie uslyszalem roznicy miedzy mp3 o wysokim bitrate(czyli 256+) a plyta audio.Pelson pisze:Nawet w wiadomym formacie brzmienie jest potężne.
Mam 5 numerow z nowej plyty :+) - wiecej nie potrzebuje, czekam do 7 lipca. Brzmienie bardzo dobre, krystalicznie czyste, ciezkie i cholernie selektywne
I AM MORBID
- twoja_stara_trotzky
?Mol pisze:twoja_stara_trotzky pisze:fajna płyta![]()
![]()
![]()
o kurwa
![]()
![]()
![]()
![]()
no FAJNA. to bardzo odpowiednie słowo. byłaby nawet bardzo fajna, jakby brzmiała jak ostatnie Katharsis / Teitanblood. tak jest tylko FAJNA - melodyjna, miła, taka młodzieżowa, ale fajna
- Mol
- twoja_stara_trotzky
no ok ok - brzmi znośnie, w zasadzie, poza tragicznymi plastikowymi stopkami, to reszta mogłaby zostać, jak jest.
- Mol
- hcpig
iTunes version will have two other bonus tracks as well :
11. Undeserving (Rough mix un-mastered)
12. Marital Decimation (Instrumental version)
Pewne bonusy tylko w wersji mp3
11. Undeserving (Rough mix un-mastered)
12. Marital Decimation (Instrumental version)
Pewne bonusy tylko w wersji mp3
Yare Yare Daze
- Scaarph
- hcpig
Tak, ale to nie zmienia faktu, że to praktyka dość niespotykana wśród metalowych wydawnictw.
BTW sama płyta bardzo dobra, z feelingiem.
BTW sama płyta bardzo dobra, z feelingiem.
Yare Yare Daze
- Scaarph
no raczej. a ja trochę nie doczytałem, i zamiast "pewne bonusy..." przeczytałem "pewnie bonusy...", co ze znakiem zapytania na końcu zmieniło delikatnie wymowę całego zdania 
a chuj z takimi bonusami.
a chuj z takimi bonusami.