KATHARSIS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- rasowy masterfulowicz
Re: KATHARSIS
bo przed VVVVE nie było warto;)
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
to oni cos nagrali przed VVVVE???!
- Scaarph
- zahartowany metalizator
Re: Re:
Scaarph pisze:a mnie to całe katharsis nudzi strasznie, ten kruzifixxion to takie męczenie buły, że daj pan spokój i idź w pizdu
skutecznie mnie zniechęcił do obadania world without end.
So_It_Is_Done pisze:to dobrze, boSo_It_Is_Done pisze:To muzyka nie dla pedzi.
So_It_Is_Done pisze:VVVVE natomiast to może i zgiełk, ale też i efekciarstwo i nuda
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Gratuluję, zostałeś trzecim czy czwartym detektywem kopaczem. Widać, że zdjęcie z kilofami jednak zrobiło ślad na psychice ludzi tutaj. Jesteście dosłownie żenujący:)
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- Adrian696
biedny SIID - najpierw wypisuje kosmiczne głupoty, której najczęściej przeczą same sobie a potem zdziwiony, że całe forum z niego jebie
do Rzecznika Praw Obywatelskich napisz ćwoku 

Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- hcpig
- Adrian696
czasami tak
i dzis jest ten dzień
bo od wielu tygodni mi sie zajebiście nie chciało 

Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Całe szczęście, że cała reszta niezarejestrowanych ma pompe z ciebie i twoich fumfli od Satyricon, bo już zaczynałem tracić wiarę w swoje słowa, zderzywszy się z przeogromnym idiotyzmem użytkowników tego forum.Adrian696 pisze:biedny SIID - najpierw wypisuje kosmiczne głupoty, której najczęściej przeczą same sobie a potem zdziwiony, że całe forum z niego jebiedo Rzecznika Praw Obywatelskich napisz ćwoku
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- Skaut
Wytłumacz mi jedno. Obnosisz się z tą swoją skostniałą wizją "jedynego słusznego" bm, masz trudności z napisaniem choć jednego logicznego zdania, lejesz na wszelkie nowe kapele, większość generalnie ma z Ciebie zajebisty ubaw i nie traktuje Cię poważnie, Ty, z milionem niezarejetrowanych ponoć macie "pompe" z użytkowników tego forum - jesteś jakimś masochistą, że nadal piszesz na masterfulu?So_It_Is_Done pisze:Całe szczęście, że cała reszta niezarejestrowanych ma pompe z ciebie i twoich fumfli od Satyricon, bo już zaczynałem tracić wiarę w swoje słowa, zderzywszy się z przeogromnym idiotyzmem użytkowników tego forum.Adrian696 pisze:biedny SIID - najpierw wypisuje kosmiczne głupoty, której najczęściej przeczą same sobie a potem zdziwiony, że całe forum z niego jebiedo Rzecznika Praw Obywatelskich napisz ćwoku
Coś tam było! Człowiek!
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- Adrian696
i psychiatrów...So_It_Is_Done pisze:Tak jest, piszę specjalnie dla was.
swoja droga - szkoda, że taki Infernal Death lub Fucking Bitch zdechł, bo miałbyś tam swoja stała rubryke

- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Adrian696 pisze:i psychiatrów...So_It_Is_Done pisze:Tak jest, piszę specjalnie dla was.
swoja droga - szkoda, że taki Infernal Death lub Fucking Bitch zdechł, bo miałbyś tam swoja stała rubryke
So_It_Is_Done pisze:przecież to ty jestes fucking bitch hehehe
POLEGŁEM
- warlust
- rozkręca się
NED wlasnie wypuscila reedki Kruzifixxion i WorldWithoutEnd na winylach, jesli ktos potrzebuje
- Bloodcult
ciekawe kiedy reedycja "Salvation".
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
nowy Katharsis zarządza!
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- PrzemoC
- postuje jak opętany!
Te ziny wyprały mi mózg za młodu, heheheheheh. Może wyszperam kiedyś z szafy.Adrian696 pisze:swoja droga - szkoda, że taki Infernal Death lub Fucking Bitch zdechł, bo miałbyś tam swoja stała rubryke
- Herezjarcha
- w mackach Zła
"Fourth Reich" rządzi, choć trochę inaczej niż prześwietna "VVE"
Nie jest tak efektowna ale równie efektywna. Wielka to sztuka nagrać blackmetalowy krążek bez popadania w banał / kicz, a Niemcom udało się w 100%.
Nie jest tak efektowna ale równie efektywna. Wielka to sztuka nagrać blackmetalowy krążek bez popadania w banał / kicz, a Niemcom udało się w 100%.
-
- świeżak
muzyce KATHARSIS daleko do jakiegokolwiek pojęcia bm