dokladnie to samo pomyslalem. ta plyta nie ma nawet momentowBlock69 pisze:Po fragmencie "Prayer" spodziewałem sie solidnej płyty a tu taki zawód. Nijakie to w chuj, nudnawe, wymuszone i w ogóle niech jeszcze Kapelusz wróci za mikrofon.
GORGOROTH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- brb
- postuje jak opętany!
Re: koniec gorgoroth
- Block69
- zahartowany metalizator
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
A tam, pewnie że ma. Rip-offy konkretnie.brb pisze:ta plyta nie ma nawet momentow
Yare Yare Daze
- Carnal_Malefactor
- zaczyna szaleć
Ma momenty, tak ze dwa, może trzy przez cały czas trwania. Na plus wokale Pesta, naprawdę fajnie się komponują z muzyką. Co do samej muzyki... hmm. "Aneuthanasia" to świetny, choć prosty jak konstrukcja cepa kawałek. Potem jest już tylko słabiej. Nie wyszło to "rebith of gorgoroth". Jest o klasę gorzej niż na "Twilight of the Idols" czy w szczególności "Ad Majorem Sathanas Gloriam".
Jeg reiser til mørkets dyp der alt er dødt
...które też były co najwyżej dobre. Wniosek prostyCarnal_Malefactor pisze:Jest o klasę gorzej niż na "Twilight of the Idols" czy w szczególności "Ad Majorem Sathanas Gloriam".

- Nerwowy
Ja tam za Gorgoroth nigdy zbytnio nie przepadałem, ale tak jak ich 2 ostatnie są dla mnie całkiem słuchalne to obcowanie z nowym "dziełem" sprowadza się już do wyczekiwania końca z utęsknieniem.Conflagrator pisze:...które też były co najwyżej dobre. Wniosek prostyCarnal_Malefactor pisze:Jest o klasę gorzej niż na "Twilight of the Idols" czy w szczególności "Ad Majorem Sathanas Gloriam".
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Kingu
- weteran forumowych bitew
Może wcale nie pisał, wszedł do studia i nagrał z marszu. Musiał nagrać płytę, to nagrałkregozmyk pisze: Czy ktoś z was może wie, co Infernus porabiał przez te 3 lata kiedy pisał riffy na nową płytę?

- Block69
Ta płyta jest tak cienka, że cokolwiek Gaahl nagra to będzie to lepsze. Znowu pedały górą 

PENIS METAL
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
nie jestem fanem gorgoroth, wiec jakbyscie pisali, ze jest dobra, to bym olal. jakbyscie pisali, ze jest srednia, to tez bym olal. ale ze wszyscy ja tak konsekwentnie jebia, to az sprawdze co oni odjebali 

this is a land of wolves now
- brb
- postuje jak opętany!
haha mam dokladnie tak samo. a sampel zapowiadal sie tak fajniekregozmyk pisze:Z ręką na sercu. To będzie pierwsza płyta zespołu, który lubię i cenię, zwłaszcza za wcześniejsze dokonania, a której nie kupię w oryginale, bo mi się po prostu nie chce tego mieć.

- hcpig
No niestety Incipit Satan ani Destroyer to to nie jest ale bez dramatu.kregozmyk pisze:Z ręką na sercu. To będzie pierwsza płyta zespołu, który lubię i cenię, zwłaszcza za wcześniejsze dokonania, a której nie kupię w oryginale, bo mi się po prostu nie chce tego mieć.
Yare Yare Daze
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Destroyer ??????? toż to najwiesze kupsko jakie nagrali nie licząc tej nowej mega kupy.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- hcpig
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Kiepskie brzmienie, nuda i zachowawczość. Nie ma startu ani do Under the Sign of Hell ani do niedocenianego Incipit Satan.paintothebone pisze:Uzasadnij, bez tego ciężko mi się w ogóle odnieść.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- hcpig
Destroyer jest właśnie najbardziej antymuzyczny i to w nim najbardziej cenię - no i po raz pierwszy w GORGOROTH pojawiają się dobre wokale. A że Incipit Satan jest niedoceniany to mało powiedziane - ja ten album po prostu uwielbiam, od muzyki przez brzmienie po sesję zdjęciową i okładkę, jedna z najoryginalniejszych i najlepszych płyt black metal. Zaraz po nim właśnie Destroyer potem jedynka, dalej już bez kolejności dwa, trzy i siedem, Zmierzch Bogów mnie ominął za to.
Aha, najlepszym ich wokalistą IMHO jest... Bard Faust, wiadomo za który numer.
Aha, najlepszym ich wokalistą IMHO jest... Bard Faust, wiadomo za który numer.
Yare Yare Daze
- Scaarph
mówię gorgoroth, myślę pentagram, antichrist i under the sign of hell. reszta dla mnie właściwie mogłaby nie istnieć. wiem, że dla niektórych to dosyć kontrowersyjne podejście, ale chuj mnie to obchodzi 

- hcpig
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Po tym co piszesz , wiedze ze jest spora szansa, ze będziesz go uwielbiałpaintothebone pisze:, Zmierzch Bogów mnie ominął za to.

- twoja_stara_trotzky
Destroyer to ich zdecydowanie najlepsza płyta. najwięcej hałasu, najmniej kompromisów.Nif pisze:Destroyer ??????? toż to najwiesze kupsko jakie nagrali nie licząc tej nowej mega kupy.
- TORTURER
- w mackach Zła
Destroyer -jedna z najlepszych rzeczy z logiem Gorgoroth,brud,syf i minimalizm,swietny album! Oczywiście nieprzystepny dla zakochanych w "dobrym" brzmieniu,ale to jest atut tej płyty,esencjonalne wydawnictwo i jak dla mnie jeden z ostatnich norweskich blackowych albumow zawierajacych TĘ magię.
Death Dwells in Love