Metallica, Slayer Warszawa Lotnisko Bemowo 16.06.2010
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Husar
- weteran forumowych bitew
Re: Metallica, Slayer Warszawa Lotnisko Bemowo 16.06.2010
ciekawe czy beda dymy miedzy fanami Slaya i Mety
a po srodku fani behemotha (13 letnie dziewczynki w korpsepaintach)

Live is Thrash! Thrash of the Dead!
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
a za kim byście byli ? za Metalliką ? czy za Slayerem ? 

- Husar
Jak cos to za Slayerem 

Live is Thrash! Thrash of the Dead!
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
ja będę się bil za The Flaming Lips
- młody_zakapior
- zaczyna szaleć
wszystko na to wygląda, że slayer będzie grał jeszcze za dnia?
- Herezjarcha
- w mackach Zła
Bardziej prawdopodobna jest (i chwalebna byłaby zapewne) bitwa Slayer+Metallica z jednej strony. Młodzież Wszechpolska+kibole Legii+moherowe berety+okoliczna żulia z drugiej 

- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Tak głupi tekst, że nie wiem co ci odpisać, cyber liścia chyba tylko można by dać za głupotę.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
-
- zaczyna szaleć
To Pogoń w tym momencie będzie musiała olać zgodę 

- rob
- w mackach Zła
a ja się będę napierdalał bo lubię, i za The Flaming Lips i Behemoth, jakby coś to Maryjana poproszę o pomoc, będę w żółtej koszulce z licem Buce LeeMaleficio pisze:ja będę się bil za The Flaming Lips
jebać frajerów
- Maleficio
- Kontakt:
z Marianem, to najwyżej możesz sobie potańczyć do Czesława Spiewa... nagi do pasa... z kolesiami z Anthrax.rob pisze:a ja się będę napierdalał bo lubię, i za The Flaming Lips i Behemoth, jakby coś to Maryjana poproszę o pomoc, będę w żółtej koszulce z licem Buce LeeMaleficio pisze:ja będę się bil za The Flaming Lips
- młody_zakapior
- zaczyna szaleć
tą okoliczną żulernie to bym wpierdolił do pierwszego koszykaHerezjarcha pisze:Bardziej prawdopodobna jest (i chwalebna byłaby zapewne) bitwa Slayer+Metallica z jednej strony. Młodzież Wszechpolska+kibole Legii+moherowe berety+okoliczna żulia z drugiej

- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
I racja, ale niektórym, albo nawet większości metalofczyków bliżej do frajerstwa i bycia pizdami niż ostrej żulerii. Takie właśnie pizdowate postrzeganie zademonstrował ten herezchuja.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- rob
- w mackach Zła
brałeś coś?Maleficio pisze:z Marianem, to najwyżej możesz sobie potańczyć do Czesława Spiewa... nagi do pasa... z kolesiami z Anthrax.rob pisze:a ja się będę napierdalał bo lubię, i za The Flaming Lips i Behemoth, jakby coś to Maryjana poproszę o pomoc, będę w żółtej koszulce z licem Buce LeeMaleficio pisze:ja będę się bil za The Flaming Lips
jebać frajerów
- Herezjarcha
- w mackach Zła
Kwestia smaku, a raczej może rynsztoka na którego poziomie emocje wzbudziła wizja "sojuszu zdrowych moralnie sił narodu przeciwko najazdowi brudasów na stolicę"młody_zakapior pisze:
tą okoliczną żulernie to bym wpierdolił do pierwszego koszyka
-
Mam kolegę, który był na dwudniowym koncercie Metallki w bardzo egzotycznym miejscu, a mianowicie w Dżakarcie,
czyli w stolicy Indonezji w kwietniu 1993-go roku (był tam wtedy na placówce razem ze swoimi rodzicami); pierwszego
dnia doszło do regularnej, długotrawałej i bardzo ostrej bitwy z policją i wojskiem-finał był taki, że każdy kto chciał
wejść na ten koncert, a nie miał kasy na bilet zrobił to; drugiego dnia wojska, policji, psów oraz sprzętu-transporterów
opancerzonych, czołgów i polewaczek było tak dużo, a kordon wokół miejsca, gdzie odbywał się ten koncert był tak
szczelny, że było już to niemożliwe, a do powtórki z rozrywki z poprzedniego dnia jednak nie doszło!!!:-)
czyli w stolicy Indonezji w kwietniu 1993-go roku (był tam wtedy na placówce razem ze swoimi rodzicami); pierwszego
dnia doszło do regularnej, długotrawałej i bardzo ostrej bitwy z policją i wojskiem-finał był taki, że każdy kto chciał
wejść na ten koncert, a nie miał kasy na bilet zrobił to; drugiego dnia wojska, policji, psów oraz sprzętu-transporterów
opancerzonych, czołgów i polewaczek było tak dużo, a kordon wokół miejsca, gdzie odbywał się ten koncert był tak
szczelny, że było już to niemożliwe, a do powtórki z rozrywki z poprzedniego dnia jednak nie doszło!!!:-)
-
- rasowy masterfulowicz
Metallica, Slayer, Megadeth, and Anthrax . . . the rumors are true!
You've been posting and chatting about it for months and we're here now to confirm it . . . Metallica, Slayer, Megadeth, and Anthrax will all share the same stage for the first time EVER! Look for the four of us at the Sonisphere shows in Warsaw, Poland and Prague, Czech Republic on June 16 and 19, 2010 with a few more of the festival dates still in the works, you can be sure these shows won't be the only ones.
In the words of Lars: "Who would have thought that more than 25 years after its inception, thrash metal's big 4 would not only still be around and more popular than ever, but will now play together for the first time...what a mindfuck! Bring it on!"
What more can we say??
http://metallica.com/index.asp?item=602847
You've been posting and chatting about it for months and we're here now to confirm it . . . Metallica, Slayer, Megadeth, and Anthrax will all share the same stage for the first time EVER! Look for the four of us at the Sonisphere shows in Warsaw, Poland and Prague, Czech Republic on June 16 and 19, 2010 with a few more of the festival dates still in the works, you can be sure these shows won't be the only ones.
In the words of Lars: "Who would have thought that more than 25 years after its inception, thrash metal's big 4 would not only still be around and more popular than ever, but will now play together for the first time...what a mindfuck! Bring it on!"
What more can we say??
http://metallica.com/index.asp?item=602847
- Maleficio
- Kontakt:
mam nadzieje, ze Slayer zagra pierwszy bo nie chce mi się reszty słuchać... i co Mastodon nie zagra?
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
ale jaja, Rudy też zagra 

-
To bdb wiadomość, a taka kolejność akurat mi odpowiada, chociaż najlepiej gdyby Slayer zagrał na końcu,
a pozostałe zespoły wg uznania, natomiast jako pierwszy zespół zamiast Behemotha mógłby zagrać
Razor albo Sadus!!!:-)))
a pozostałe zespoły wg uznania, natomiast jako pierwszy zespół zamiast Behemotha mógłby zagrać
- Maleficio
- Kontakt:
niby czemu ma Slayer grac na koncu? Chcesz zeby fani Slayera przezyli tortury?Death in another way pisze:To bdb wiadomość, a taka kolejność akurat mi odpowiada, chociaż najlepiej gdyby Slayer zagrał na końcu,