DIMMU BORGIR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Tymothy
- postuje jak opętany!
Re: dimmu borgir - in sorte diaboli
O co wam chodzi? Kawałek w 100% dimmuburgerowy, chyba niczego innego się po nich nie spodziewaliście, niż to co jest na tym singlu? Chyba, że byliście naiwni i wierzyliście, że z kolejną płytą stworzą wiekopomne dzieło, które na stałe zapisze się w annałach muzycznych, jako to, które zmieniło historie metalu na zawsze, wskazując nowe tory dla tego gatunku 

Hello darkness, my old friend
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
nie, mnie po prostu ciekawi jak mozna nagrywac takie smieszne gowno i mienic sie kapela black metalowa. jebac, ktos tu marudzi ze 20 stron - dla mnie taki watek to przedluzenie tematu "debilizmy". zreszta ten teledysk ze zlota zbroja i rzucaniem kostkami jest smieszniejszy niz polowa stuffu wrzucanego do tamtego topicu 

this is a land of wolves now
- Deathless King
- weteran forumowych bitew
Wlasnie posluchalem tego numeru i kumpel z ktorym pijemy piwko stwierdzil, ze to powinien byc numer na olimpiade w chinach i powinien sie nazywac Free Tibet 

Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- Riven
- Kontakt:
panie, od Tibeta to sie odpierdolic prosze z takim badziewiem

- Deathless King
Panie, pan nie myl pojec, takie mylenie pojec to Pan sobie wez i wsadz... w dupe 

- Riven
- Kontakt:
juz tylko pobiegne po lubrykant i nowe cd dimmu borgir 

- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Fajne, mi się podoba. Czuć wczesny Celtic Frost.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Deathless King
Ja bym powiedzial nawet, ze czuc inspirecje wczesnym bluesem z delty missisipi 

- Riven
- Kontakt:
- Carnal_Malefactor
- zaczyna szaleć
Jak dla mnie trochę za dużo tutaj Cradle of Filth, ale poza tym ujdzie. I już na pierwszy rzut ucha słychać, że będzie lepiej niż na niesławnym In Sorte Diaboli.
Jeg reiser til mørkets dyp der alt er dødt
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Zarówno jako moderator jak i zwykły użytkownik wolałbym, żeby na forum posty pojawiały się wręcz sporadycznie, ale zawsze prezentowały wysoką wartość merytoryczną.Alsvartr pisze:No bo ile kurwa mozna pisac "No, ta płyta jest zajebista. No a ten kawałek to już w ogóle. I jakie oni kurwa graja koncerty!". O wiele ciekawie jest ponarzekac na gówno, pośmiac się, i zauwazyc jakie gówna umie wypluc scena metalowa. Przynajmniej cos sie dzieje na tym forum. Widziałem juz takie, na którym chcieli pisac tylko o muzyce. Poszło w piach po paru miesiącach z braku zainteresowania.
Zaznaczam, że doskonale pamiętam również swoje wybryki sprzed kilku lat. Zdarzało się pisać po pijanemu, albo na złość komuś, nie na temat itp., ale jaki widać można z tego wyjść.

PS. Jestem świadom, że powyższy post też jest nie na temat, ale to wyjątek.

Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Deathless King
No moim zdaniem forum to cos na zasadzie siedzenia przy piwie - troche na powaznie, troche na luzie... Oczywiscie, trollowanie to przesada, ale jesli zrobimy z forum miejsce czysto teoretycznej wiedzy i rozprawek nt. gatunkow/plyt/artystow to bedzie troche nudno 

- Scaarph
tak właśnie, dlatego mimo wszystko lubię to forum, lubię tu pisać, lubię tutejszych ludzi (no, przynajmniej ich część
). można pogadać o muzyce i o pierdołach, pożartować sobie, i nikt na nikogo za byle offtopa na czerwono nie nakrzyczy że ostrzeżenie i w ogóle.
a właśnie: można jakoś zmniejszyć swój poziom ostrzeżeń?

a właśnie: można jakoś zmniejszyć swój poziom ostrzeżeń?

- Deathless King
tak jeszcze offtopujac (ostatni post) - to samo mi sie tu podoba
Zanim tu wszedlem to kumpel ktory tu sie udzielal kiedys ostrzegal - a widze ze siedza kolesie ktorzy na ogol maja pojecie o dobrej muzie i ciete poczucie humoru 

- Castor
-
- postuje jak opętany!
To dlatego naklepali już tyle stron o tak chujowej płycie.Deathless King pisze:tak jeszcze offtopujac (ostatni post) - to samo mi sie tu podobaZanim tu wszedlem to kumpel ktory tu sie udzielal kiedys ostrzegal - a widze ze siedza kolesie ktorzy na ogol maja pojecie o dobrej muzie i ciete poczucie humoru

Urodziłem się Hebrajczykiem, ale potem przeszedłem na narcyzm. (W. Allen)
-
- świeżak
w ich kategoriach kawałek bardzo dobry moim zdaniem 

- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Ogólnie masz rację ale coraz częściej proporcje między spamem a pisaniem o muzyce przechylają się za bardzo w stronę tego pierwszego, więc życzenie moda Mańka nabiera sensuScaarph pisze:tak właśnie, dlatego mimo wszystko lubię to forum, lubię tu pisać, lubię tutejszych ludzi (no, przynajmniej ich część). można pogadać o muzyce i o pierdołach, pożartować sobie, i nikt na nikogo za byle offtopa na czerwono nie nakrzyczy że ostrzeżenie i w ogóle.

Yare Yare Daze
- Scaarph
jasne, ale jak czasem przypadkiem trafię na jakieś forum, gdzie jak ktoś tylko raz, na chwilę delikatnie przyofftopi i pod spodem moderski dopisek wielkimi literami: TRZYMAJ SIĘ KURWO TEMATU, NIE OFFTOPUJEMY, MASZ OSTRZEŻENIE, JESZCZE JEDEN TAKI WYBRYK I STRZAŁ W POTYLICĘ, to jakoś i czytać mi się odechciewa...
edit: ja poza tym lubię taką formułę: temat topiku jako ogólny rdzeń dyskusji, a nie jedyna możliwa rama. nierzadko offtopy zamieniają się w ciekawsze dyskusje niż sam temat.
edit: ja poza tym lubię taką formułę: temat topiku jako ogólny rdzeń dyskusji, a nie jedyna możliwa rama. nierzadko offtopy zamieniają się w ciekawsze dyskusje niż sam temat.