Koncert IMPALED NAZARENE wreszcie w Polsce!!!:-)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- weteran forumowych bitew
Koncert IMPALED NAZARENE wreszcie w Polsce!!!:-)
Wreszcie nareszcie Impaled Nazarene zagra u Nas koncert akurat w Chorzowie w klubie Carmen 18-go grudnia 2010 r.,
co mnie ogromnie, niezmiernie i wyjątkowo cieszy!!!:-)
ps. najpierw były plany, że zagrają trasę z Mardukiem w 1998-mym roku i do Nas zawitają (w końcu Marduk
zagrał wtedy trasę z Mystic Circle i pierwszy swój koncert u Nas w klubie Park); następnie mieli zagrać
we Wrocławiu w klubie W-Z promując album "Pro Patria Finlandia" (koncert został niestety odwołany,
jak i duża część Ich koncertów w jej ramach), a także nieco później na Black Metal Fest wraz m.in.
z Mayhem i Mardukiem w stodole (fest został odwołany), więc do 3(4)-ech razy sztuka; widziałem
Impaled Nazarene na żywo dwa razy akurat w Republice Czeskiej: na Brutal Assault w 2004-tym roku
na Środkowych Morawach w miejscowości Hvozd u Konice w byłym kamieniołomie i zagrali zajebiście
(pojechałem tam zresztą z kolegą głównie specjalnie po to, żeby Ich wreszcie zobaczyć na żywo, a zagrali
wtedy dokładnie taki set jak na Swojej oficjalnej koncertówce "Death Comes in 26 Carefully Selected Pieces"),
a następnie na Obscene Extereme Fest w Trutnovie w 2008-mym roku i zagrali wtedy już krócej, ale również
miażdżąco!!!:-)
co mnie ogromnie, niezmiernie i wyjątkowo cieszy!!!:-)
ps. najpierw były plany, że zagrają trasę z Mardukiem w 1998-mym roku i do Nas zawitają (w końcu Marduk
zagrał wtedy trasę z Mystic Circle i pierwszy swój koncert u Nas w klubie Park); następnie mieli zagrać
we Wrocławiu w klubie W-Z promując album "Pro Patria Finlandia" (koncert został niestety odwołany,
jak i duża część Ich koncertów w jej ramach), a także nieco później na Black Metal Fest wraz m.in.
z Mayhem i Mardukiem w stodole (fest został odwołany), więc do 3(4)-ech razy sztuka; widziałem
Impaled Nazarene na żywo dwa razy akurat w Republice Czeskiej: na Brutal Assault w 2004-tym roku
na Środkowych Morawach w miejscowości Hvozd u Konice w byłym kamieniołomie i zagrali zajebiście
(pojechałem tam zresztą z kolegą głównie specjalnie po to, żeby Ich wreszcie zobaczyć na żywo, a zagrali
wtedy dokładnie taki set jak na Swojej oficjalnej koncertówce "Death Comes in 26 Carefully Selected Pieces"),
a następnie na Obscene Extereme Fest w Trutnovie w 2008-mym roku i zagrali wtedy już krócej, ale również
miażdżąco!!!:-)
Re: Koncert IMPALED NAZARENE wreszcie w Polsce!!!:-)
Zajebiście. W zeszłym roku byłem o krok od zobaczenia IN na Litwie, ale ostatecznie dostałem za mało wolnego i chuj wszystko strzelił.
-
- zaczyna szaleć
na ile pewne że znów nie odwołają koncertu ?
Kobiety są jak mleko. Dobre są trzyletnie, dwuletnie i półroczne!!!
- Castor
jeśli tylko ten świński ryj Ryszard N. nie zwęszy sprawy i nie zacznie swych haniebnych działań, mających na celu odwołania tego gigu, to może koncert się odbędzie 

- PrzemoC
- postuje jak opętany!
Trzeba sie będzie wybrać, perkele mać
.

- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Zajebiście!
Ale jako że jestem Polakiem, to muszę pomarudzić. Płeny skład wygląda następująco: IMPALED NAZARENE, WITCHMASTER, AZARATH, FURIA, EXHALATION, BLAZE OF PERDITION, ENCLAVE, DIMIDIUM MEI no i kurwa pierwsze co się w oczy rzuca, to to, że poza Imp Naz i w zasadzie Witchmasterem grają te same kapele, które grają ciągle te same kapele i zaliczyć je to nie jest żaden rarytas. Ja się kurwa pytam: czy zamiast rozmieniać się na drobne i wydawać piniędze na gaże dla azarath, furia, exhalation, predition, enclave i dominium mei nie można w końcu dojebać z grubej rury i zaprosić jedną albo dwie kapele z zagranicy które też albo nigdy albo dawno u nas nie grały? No i druga sprawa, to oczywiście to że Chorzów daleko i w ogóle he he
Ale jako że jestem Polakiem, to muszę pomarudzić. Płeny skład wygląda następująco: IMPALED NAZARENE, WITCHMASTER, AZARATH, FURIA, EXHALATION, BLAZE OF PERDITION, ENCLAVE, DIMIDIUM MEI no i kurwa pierwsze co się w oczy rzuca, to to, że poza Imp Naz i w zasadzie Witchmasterem grają te same kapele, które grają ciągle te same kapele i zaliczyć je to nie jest żaden rarytas. Ja się kurwa pytam: czy zamiast rozmieniać się na drobne i wydawać piniędze na gaże dla azarath, furia, exhalation, predition, enclave i dominium mei nie można w końcu dojebać z grubej rury i zaprosić jedną albo dwie kapele z zagranicy które też albo nigdy albo dawno u nas nie grały? No i druga sprawa, to oczywiście to że Chorzów daleko i w ogóle he he
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Azarath nigdy za mało, ale co do reszty to się zgodzę. Szczególnie nie wiem po ki chuj wszędzie te biedne zapychacze jak jakiś Enclave.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Albo Furia. Wkurwia mnie ta cała modę na Furię, Morowe i Dziady Borowe.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Furii na żywo nie widziałem, wystarczą mi płyty. Mam dziwne wrażenie, że niektóre zespoły przez te częste granie na żywo zabijają swój kult. 

Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Popatrzyłem na listę supportów i aż mnie wątroba zabolała.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Chyba się nawet przejadę 

“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Block69
- zahartowany metalizator
Trzeba ! Za dużo tych supportów. 2 - 3 by stykły, ale blisko i pewnie wpadne.Czesław pisze:Zajebiście!
Ale jako że jestem Polakiem, to muszę pomarudzić.
PENIS METAL
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Zostawic Witchmaster i Azarath, resztę wypierdolic i będzie ok 

- Husar
E tam nie ma co marudzić poprostu się wejdzie na furie i już. Co za różnica czy ktoś tam jeszcze gra czy nie jak mnie tam nie będzie 

Live is Thrash! Thrash of the Dead!
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Utwory z My Space wskazują, że EXHALATION wydano (?) miesiąc temu bardzo ciekawy debiut. Tak więc ja bym się wstrzymał z tym skreślaniem kolejnych nazw z afisza. Myślę, że akurat ci panowie bardzo dobrze by się w roli rozgrzewacza przed Finami sprawdzili. Obejrzałbym ich tym chętniej, że jeszcze nie miałem przyjemności, a na przykład AZARATH już sześciokrotnie (przy czym tu zaszły ostatnio bardzo istotne zmiany w składzie).
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Castor
Witchmaster chętnie bym zobaczył, a Azarath po ostatniej płycie już nie koniecznie. Nie wiem jak Ty ale ja Furii jeszcze nie widziałem i z przyjemnością obaczę. Widziałem za to BLAZE OF PERDITION i zrobili na mnie naprawdę dobre wrażenie. Może tym razem krew będzie świeżaAlsvartr pisze:Zostawic Witchmaster i Azarath, resztę wypierdolic i będzie ok

- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Poprostu nie słyszałem ani sekundy ich muzyki (nie licząc jakiegos jednego kawałka Furii, który kumpel mi puszczał, ale nic z tego nie pamiętam)Castor pisze:Witchmaster chętnie bym zobaczył, a Azarath po ostatniej płycie już nie koniecznie. Nie wiem jak Ty ale ja Furii jeszcze nie widziałem i z przyjemnością obaczę. Widziałem za to BLAZE OF PERDITION i zrobili na mnie naprawdę dobre wrażenie. Może tym razem krew będzie świeżaAlsvartr pisze:Zostawic Witchmaster i Azarath, resztę wypierdolic i będzie okPoza tym ciekaw jestem Enclave oraz EXHALATION i DIMIDIUM MEI, których w ogóle nie znam. Trochę przesadzasz ze swoim negatywnym stosunkiem do reszty supportów

- Castor
posłuchaj "płoń" myślę, że to najlepszy sposób by się do nich przekonać
Ich popularność nie bierze się znikąd 

- Deathless King
Nie ma to jak pomarudzic - sa koncerty to zle bo za duzo kapel, nie ma koncertow to zle
Ja sie pewnie nie przejade bo zbyt leniwa ze mnie menda zeby sie tak daleko ruszac, a fanem IN az takim nigdy nie bylem
Ale fajnie ze jest koncert, oby wiecej!

Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- shesnotcominghome
- rozkręca się
imo zdecydowanie za dużo supportów. ciekawe po ile będą bilety przy takiej ilości kapel i jak organizator to czasowo rozegra: czy koncert zacznie się o 16, czy może skończy nad ranem.
Poznaję więcej muzyków, a co za tym idzie - świat backstage'u - z czego ogromnie się cieszę.