Dotychczas udowodnił swoją konsekwencję i jak to ująłeś świadomość artystyczną. Nie sądzę aby zmiana barw coś w tej kwstii zmieniła. Cel jest zdaje się jeden. Zasiew nieświętego ziarna myślą, słowem i czynem na większym polu niż dotychczas.koreaniec pisze:Skoro już o Watain mowa, to podobnie jak w ich przypadku, lekko obawiam się, że zmiana barw na Season of Mist może trochę zaszkodzić, nie mam obaw co do muzyki, bardziej chodzi mi o aurę, czy nie zaczną się jakieś sesje zdjęciowe wywiady dla popularnych mediów, mam nadzieję, że szefowie tej wytwórni zdają sobie sprawę z tego, że w przypadku tego zespołu im mniej wiadomo tym lepiej. Zresztą Aspa też jest chyba na tyle świadomym ARTYSTĄ, że nie dał się wplątać w jakieś badziewne zapisy kontraktowe, które mogłyby zaszkodzić zespołowi... pod względem twórczym oczywiście.trup pisze: W temacie: Okładka wróży bardzo zacną całą oprawę wizualną. Jakości muzyki także się nie obawiam. Sądzę, że w tej chwili Deathspell Omega i Watain są daleko przed resztą peletonu.
źródło http://www.season-of-mist.com/band/deta ... pell-omega
DEATHSPELL OMEGA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: DEATHSPELL OMEGA
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
ewangelizacja 

- trup
tak jest.twoja_stara_trotzky pisze:ewangelizacja

- koreaniec
- w mackach Zła
a to ci innego,Riven pisze: SoM bedzie ich wydawac w USA, w Europie nadal NED.
DsO trafia pod Amerykańskie strzechy- z tego mogą wyniknąć trzy rzeczy: coś dobrego - muza trafi na podatny grunt i Hamerykańce twórczo rozwiną formułę DsO (tak jak onegdaj brytyjski HM ewoluował za oceanem do kilku twardszych form), coś złego (to co stało się z 2 falą BM po przepuszczeniu przez gust Amerifagów ) albo nic - i tego sobie i Wam życzę.
Lefthandpathyoga
- Scaarph
- zahartowany metalizator
no, takie funeral mist to może watain co najwyżej świeczki do boxów wkładać.trup pisze:Sądzę, że w tej chwili Deathspell Omega i Watain są daleko przed resztą peletonu.
- koreaniec
- w mackach Zła
zara, zara a może odwrotnie - sądząc po Twoim siguScaarph pisze:no, takie funeral mist to może watain co najwyżej świeczki do boxów wkładać.trup pisze:Sądzę, że w tej chwili Deathspell Omega i Watain są daleko przed resztą peletonu.
no wiem - dwuznaczność języka polskiego

Lefthandpathyoga
- twoja_stara_trotzky
jeżeli chodzi o ten nowsze kapelki, to:
DsO >>>>>>>>> Funeral Mist > Katharsis >>>>>>>> reszta
- Scaarph
nie no, zdanie jest jednoznaczne, tyle że delikatnie wykpiewczekoreaniec pisze:zara, zara a może odwrotnie - sądząc po Twoim siguScaarph pisze:no, takie funeral mist to może watain co najwyżej świeczki do boxów wkładać.trup pisze:Sądzę, że w tej chwili Deathspell Omega i Watain są daleko przed resztą peletonu.
no wiem - dwuznaczność języka polskiego

-
- postuje jak opętany!
Dorzuć jeszcze Clandestine Blaze to się zgodzę:)
- trup
nie mówię o gustach, a o rozmachu i wyprzedzaniu reszty zespołów. Ja wiem, ze "Maranatha" to jest niesamowita płyta. Ale jednak całkowity dorobek Watain jest znacznie bardziej zaawansowany niż Funeral Mist.Scaarph pisze:no, takie funeral mist to może watain co najwyżej świeczki do boxów wkładać.trup pisze:Sądzę, że w tej chwili Deathspell Omega i Watain są daleko przed resztą peletonu.
Co do Kthrss zgodzę się że jedzie razem z Deathspell Omega i Watain. Mój błąd.
- Scaarph
zaawansowany w czym?trup pisze: nie mówię o gustach, a o rozmachu i wyprzedzaniu reszty zespołów. Ja wiem, ze "Maranatha" to jest niesamowita płyta. Ale jednak całkowity dorobek Watain jest znacznie bardziej zaawansowany niż Funeral Mist.
- Scaarph
jaxyyz pisze:...A kto z was kocha Deathspell Omega najbardziej?

- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Jedyne w czym oni sa bardziej zaawansowani od Ariocha, to objętość dyskografii i niedobór hormonu wzrostu.trup pisze: Ale jednak całkowity dorobek Watain jest znacznie bardziej zaawansowany niż Funeral Mist.
.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- grot
- weteran forumowych bitew
O wpływ SOM byłbym spokojny, przecież nie każdy band w tej wytwórni "miękknie",o ile mnie pamięć nie myli ostatni Mayhem też był z tej wytwórni. A wywiady czy zdjęcia to bez przesady, żadna wielka rzecz. Parę wywiadów nie zabije tej muzyki, co najwyżej parę prawdziwków się zapowietrzy.
xyyz - wprawdzie coś w tym jest, że czasem tu na forum to wygląda jak licytacja kto bardziej kocha muzykę, ale taki już urok internetu, heh.
xyyz - wprawdzie coś w tym jest, że czasem tu na forum to wygląda jak licytacja kto bardziej kocha muzykę, ale taki już urok internetu, heh.
Ostatnio zmieniony 05-09-2010, 22:35 przez grot, łącznie zmieniany 1 raz.
- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Znasz całą resztę?twoja_stara_trotzky pisze:jeżeli chodzi o ten nowsze kapelki, to:
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- Morph
- Kontakt:
Nie że jest lepsza tylko że mi się bardziej podoba, do chuja Wacława, ciężkiej cholery i stu miliardów trędowatych krasnoludków. Skończ pan wreszcie trollować bo się to powoli już nudne robi. Część DsO jest w chuj lepsza od tej S.V.E.S.T. ale dalej wolę sobie posłuchać części S.V.E.S.T. bo mi bardziej robi.Drone pisze:Tak.twoja_stara_trotzky pisze:jeżeli chodzi o ten nowsze kapelki, to:
Przypomniało mi się przy okazji, jak to Morph twierdził, że ze splitu SVEST/DsO lepsza jest część SVEST. Jaką to trzeba mieć fantazję
No na Boga, wkurwić się idzie przy takich tekstach. Fantazję to trzeba mieć żeby pierdolić w kółko te same głupoty i próbować usprawiedliwiać ostatnie Krypto Psy.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Nerwowy
Cokolwiek Funeral Mist > cokolwiek Watain. (nie bawiąc się w demka).Drone pisze:To jakiś absurd.trup pisze:Ale jednak całkowity dorobek Watain jest znacznie bardziej zaawansowany niż Funeral Mist.
Jeszcze Antaeus z Blood Libels się łapie do tej elity i to chyba będzie wszystko.

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
jaScaarph pisze:jaxyyz pisze:...A kto z was kocha Deathspell Omega najbardziej?
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- trup
Pozorny absurd.Drone pisze:To jakiś absurd.trup pisze:Ale jednak całkowity dorobek Watain jest znacznie bardziej zaawansowany niż Funeral Mist.