MORBID ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Scaarph
- zahartowany metalizator
Re: MORBID ANGEL
ja nie wiem, czym tu się podniecać. przecież morbid angel nagrał już swoje najlepsze płyty. czy wy na serio myślicie, że to będzie coś na miarę blessed are the sick?
- Adrian696
u mnieCastor pisze:mam pytanie. Nie wiecie gdzie można posłuchać tych utworów z bonusowego dysku dołączonego do Heretic'aKiedyś tego słuchałem, ale to było tak dawno że już nie kojarzę co i jak.

Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Ja tak nie myślę. Ale jak pierdolną coś na poziomie najsłabszego IMO z pierwszych czterech płyt "Covenant" to będę kontent. A myślę że jest to jak najbardziej możliwe.Scaarph pisze: czy wy na serio myślicie, że to będzie coś na miarę blessed are the sick?
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
-
- mistrz forumowej ceremonii
Ależ nie. Ja na nic wielkiego nie liczę. Zachowanie 'przyzwoitości' mi wystarczy.Scaarph pisze:czy wy na serio myślicie, że to będzie coś na miarę blessed are the sick?
- Adrian696
oczywiście, że nie - ale tak dobrego obiadu, jak w dzieciństwie gotowała Ci mamuńcia już nie zjesz, a mimo to ciągle coś na ruszt wrzucaszScaarph pisze:ja nie wiem, czym tu się podniecać. przecież morbid angel nagrał już swoje najlepsze płyty. czy wy na serio myślicie, że to będzie coś na miarę blessed are the sick?

Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Xapapote
- weteran forumowych bitew
a dlaczego nie? to zdolni ludzie.Scaarph pisze:ja nie wiem, czym tu się podniecać. przecież morbid angel nagrał już swoje najlepsze płyty. czy wy na serio myślicie, że to będzie coś na miarę blessed are the sick?

...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
- Castor
spoko. A na necie tego nigdzie nie maAdrian696 pisze:u mnieCastor pisze:mam pytanie. Nie wiecie gdzie można posłuchać tych utworów z bonusowego dysku dołączonego do Heretic'aKiedyś tego słuchałem, ale to było tak dawno że już nie kojarzę co i jak.

- Scaarph
ja tam bym chciał, żeby zajebali coś na miarę covenant. diabeł mi świadkiem. ale te wszystkie powroty jakoś mnie nie nastrajają pozytywnie. a zamiast płyty na trzy odsłuchy i zapomnienie wolałbym chyba już, żeby w ogóle nie wchodzili do studia.
choć z drugiej strony nawet heretic mi się podobał, więc może pierdolę farmazony.
choć z drugiej strony nawet heretic mi się podobał, więc może pierdolę farmazony.
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
blasty na dwie stopy nie są prawdziweDon't worry — there is plenty of blast beats and blazing double bass as well!
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
A ja w takiej chwili zwątpienia patrzę na półkę, widzę plastikowy grzbiet z piękny napisem Celtic Frost - Monotheist i mi momentalnie przechodziScaarph pisze:ja tam bym chciał, żeby zajebali coś na miarę covenant. diabeł mi świadkiem. ale te wszystkie powroty jakoś mnie nie nastrajają pozytywnie. a zamiast płyty na trzy odsłuchy i zapomnienie wolałbym chyba już, żeby w ogóle nie wchodzili do studia.

“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Xapapote
blasty generalnie nie są prawdziwe. widział kto tak napierdalać? no łej.Bonny pisze:blasty na dwie stopy nie są prawdziweDon't worry — there is plenty of blast beats and blazing double bass as well!
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
- Scaarph
na ale ja jestem pozer - ani cf ani nawet tryptikon jeszcze ani razu nie zdążyłem ściągnąć z półki.Alsvartr pisze:A ja w takiej chwili zwątpienia patrzę na półkę, widzę plastikowy grzbiet z piękny napisem Celtic Frost - Monotheist i mi momentalnie przechodziScaarph pisze:ja tam bym chciał, żeby zajebali coś na miarę covenant. diabeł mi świadkiem. ale te wszystkie powroty jakoś mnie nie nastrajają pozytywnie. a zamiast płyty na trzy odsłuchy i zapomnienie wolałbym chyba już, żeby w ogóle nie wchodzili do studia.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
przeciez jest temat o powrotach i padlo tam sporo typow , ktore w ogole nie maja nic wspolnego z odgrzewaniem kotleta.
ja tez mam obawy co do nowego MA, najbardziej marzy mi sie mix Covenant z Formulas ; ) malo mozliwe ale pomarzyc mozna.
ja tez mam obawy co do nowego MA, najbardziej marzy mi sie mix Covenant z Formulas ; ) malo mozliwe ale pomarzyc mozna.
this is a land of wolves now
- Scaarph
to inaczej: ja chciałbym, żeby już nie było więcej płyt morbid angel. to, co zostawili jest wyjebiste i mi tam więcej nie trzeba. nie chciałbym w pewnym momencie powiedzieć: o, zobaczcie, ale ten motyw to jednak jest chujowy.
i tak zamiast nowej będzie lepiej sobie zapuścić a czy b czy c.
i tak zamiast nowej będzie lepiej sobie zapuścić a czy b czy c.
-
O rzesz kurwa, toż to doprawdy zacne marzenieRiven pisze:najbardziej marzy mi sie mix Covenant z Formulas ; )

- longinus696
Myślę, że to będzie mega chujnia.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Kto wie...poczekać trzeba aż wyjdzie...longinus696 pisze:Myślę, że to będzie mega chujnia.
- Scaarph
- longinus696
O kurwa! To już wolę żeby była mega chujnia.Skaut pisze: myślę, że to będzie zwyczajna płyta
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel