Tak się składa, że pracuję w fabryce papy i paniGrey nigdy w naszym zakładzie nie widziałem....dziwne....Conflagrator pisze:Biorą pod uwagę fakt ile rolek papy w niej wcześniej było to nie jest to nic, czego można zazdrościć.Riven pisze: a poza tym byl blizej cipy sashy grey niz my kiedykolwiek bedziemy
DEATHSPELL OMEGA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- rasowy masterfulowicz
Re: DEATHSPELL OMEGA
Celem życia nie jest przeżycie.
- Deathless King
- weteran forumowych bitew
A bo to jedna fabryka papy na swiecie?
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- Wielki Hektor
- rozkręca się
tu kiedyś w zakładzie u mojego chłopa u którego pracuje na tokarce i frezarce leżało dużo papy i chłop powiedział że jak chce to sobię ją mogę wziąść, bo ona zdarta była skąśd z dachów już i wziąłem ją. Przyniosłem i babce w kuchni postawiłem i jak babka to zobaczyła to pogoniła mnie szmatą bijąc po plecach. I wziąłem tą pape i do siebie do pokoju postawiłem i do tej pory leży.Deathless King pisze:A bo to jedna fabryka papy na swiecie?
- Melepeta
- w mackach Zła
Pewnie z babką wykorzystacie papę na chłodne wieczory. Można nią podszyć KOŁUdrę (!!!). Tak robią ludzie na wsiach - inni jak Ci miastowi!!!!
Six o clock.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
co tak temat przycichł ? przecież Paracletus nadleci lada dzień !
trwajcie w modlitwie !
trwajcie w modlitwie !
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Bloodcult
gdzie jest rip !?

- Morph
- Kontakt:
Jebane żabojady strajkują to i płyty wolniej chodząRiven pisze:no właśnie, gdzie ten rip?

Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Lykantrop
Trwamy, trwamy. Zastrzyki hialuronowe w każdy poniedziałek aplikujemy w kolana, żeby od klęczek nie popaść w odrętwienie. Mam cichą nadzieję, że tym razem nie będzie żadnych poślizgów u sprzedającego i w okolicach premierowych dostanę PanaKleksa do rąk własnych.Bloodcult pisze:co tak temat przycichł ? przecież Paracletus nadleci lada dzień !
trwajcie w modlitwie !
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- hcpig
- Lykantrop
Po przeczytaniu wstępu nie mam nawet krzty ochoty czytać tego dalej.DEATHSPELL OMEGA is a Black Metal band that was formed in 1998 by Shaxul and Mikko Aspa and comes straight from the cold vast lands of Poitiers-France...
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- zekke
dziwne ze pierdolac o zastrzykach w kolana jednoczesnie takie zdanie cie odrzucilo
- Deathless King
Może pomyślał że to napisali Ci z tvn-u?
- grot
niezły kleks, w dobie internetu żeby problemem było sprawdzenie kto i kiedy...Lykantrop pisze:Po przeczytaniu wstępu nie mam nawet krzty ochoty czytać tego dalej.DEATHSPELL OMEGA is a Black Metal band that was formed in 1998 by Shaxul and Mikko Aspa and comes straight from the cold vast lands of Poitiers-France...

- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- Lykantrop
Taka z dupy trochę ta Twoja riposta, mistrzu.Może pomyślał że to napisali Ci z tvn-u?
Dziwne, że nie odrzuca Ciebie jeszcze debilizm zawarty we lwiej części Twoich postów.dziwne ze pierdolac o zastrzykach w kolana jednoczesnie takie zdanie cie odrzucilo
- Deathless King
"odpowiedzialem mu, ze gdybym wiedzial ze bede mial okazje mu ripostowac to bym sie przygotowal ale ja i tak wiem swoje"Lykantrop pisze:Taka z dupy trochę ta Twoja riposta, mistrzu.Może pomyślał że to napisali Ci z tvn-u?
- Lykantrop
Jasne, omnipotentny królu malinowy, mistrzu składni i riposty. Gdybym oglądał TVN za pewne miałbym przepustkę do elit różowego saloonu, które nauczyłyby mnie gotowych wzorów na merytoryczną dyskusję i wpoiły zasady współczesnego savoir vivre. A tak nie czuję się na siłach, wybacz. Pozwolę sobie skończyć ten off-top, bo i tak już złotych myśli w tym temacie nie brakuje, a szkoda mi zwyczajnie czasu na takie kopanie dołków i plucie sobie do talerza. Zgryźliwość to paskudna cecha.
- Deathless King
Wolę brzoskwinki od malin.
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
Otóż to.Lykantrop pisze:Po przeczytaniu wstępu nie mam nawet krzty ochoty czytać tego dalej.DEATHSPELL OMEGA is a Black Metal band that was formed in 1998 by Shaxul and Mikko Aspa and comes straight from the cold vast lands of Poitiers-France...