DEATHSPELL OMEGA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Scaarph
- zahartowany metalizator
- WaszJudasz
Re: DEATHSPELL OMEGA
Czy "Boża Inwazja' Philipa Dicka jest wobec tego napisana na POWAŻNIE i czy to jest TEN poziom, czy jakiś jednak jakiś niższy? Pytania (zapewniam) nie bez związku z pewnymi zasadniczymi kwestiami poruszanymi przez DsO , jakby kto pytał.Drone pisze:Recz polega na czym innym. DsO tworzy dzieło, które należy traktować POWAŻNIE, a nie jako jakieś jebane przymrużenie oka. Gdy św. Jan Apostoł pisał Apokalipsę, robił to poważnie, Gdy św. Augustyn pisał "Wyznania", robił to POWAŻNIE. Gdy Leibniz tworzył "Teodyceę", robił to POWAŻNIE. To samo robi DsO.
I niech nikt mi nie mówi, że to nie ten sam format działalności, że to nie ten poziom, bo to jest TEN poziom.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Pozna tworczosc Dicka jest zdecydowanie napisana na "POWAŻNIE" 

- Realista
- weteran forumowych bitew
Im więcej człowiek obcuje z Parakletą tym bardziej ta płyta wciąga, każde następne przesłuchanie tego materiału dostarcza nowych wrażeń i odkrywa piekno tej płyty, daleki jestem od duchowych ekscytacji jakie przeżywa Drone, ale przyznaje rację ta płyta jest WIELKA.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Realista
a czemu nie masz? 

- Riven
- Kontakt:
nie mam pojecia. za slaba ta plyta jest jak na moj gust.
this is a land of wolves now
- Realista
To na szczęście Twój problem nie mój 

- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
No nie?Realista pisze:To na szczęście Twój problem nie mój

Ostro nową DsO katowałem przez jakieś dwa tygodnie, ale ostatnio wyluzowałem bo nowy DI6 się napatoczył. Muszę doń wrócić, no i zrobić też sobie maraton od SMRC w górę.
I dream of colour music,
And the intricacies of the machines that make it possible
And the intricacies of the machines that make it possible
- Realista
Od pierwszego przesłuchania uważałem ta płytę za dobrą, dzisiaj uważam że to wspaniały album, może nie robi na mnie takiego wrażenia jak w swoim czasie SMRC, ale to nie zmienia faktu że to kapitalny materiał.Wódz Dziesięć Niedźwiedzi pisze:No nie?Realista pisze:To na szczęście Twój problem nie mój
Ostro nową DsO katowałem przez jakieś dwa tygodnie, ale ostatnio wyluzowałem bo nowy DI6 się napatoczył. Muszę doń wrócić, no i zrobić też sobie maraton od SMRC w górę.
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
Pewnie dlatego, ze to płyta bardziej techniczna od poprzedniej i jednocześnie mniej techniczna od poprzedniejRealista pisze: Od pierwszego przesłuchania uważałem ta płytę za dobrą, dzisiaj uważam że to wspaniały album.

- Realista
z pewnością masz racje i zarazem nie masz racjiMajor pisze:Pewnie dlatego, ze to płyta bardziej techniczna od poprzedniej i jednocześnie mniej techniczna od poprzedniejRealista pisze: Od pierwszego przesłuchania uważałem ta płytę za dobrą, dzisiaj uważam że to wspaniały album.

- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
z pewnością coś w tym jest co piszecie i zarazem nie jest 

- koreaniec
- w mackach Zła

i jeszcze ten podpis pod filmikiem "Sorry about the mistakes."
Lefthandpathyoga
- Riven
- Kontakt:
- Maleficio
- Kontakt:
Nie wiem czemu ale dokładnie tak sobie wyobrażałem fanów DsO
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
- a ja tak.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
masa krytyczna.szczególnie w mediach,wystarczy przejrzec ten zasrany youtube, wideo recenzje jakis pedraków,niby smieszne felietony,na tropie deathspell omega,w poszukiwaniu prawdziwej tozsamosci tajemniczych francuzów i jednego fina.
niby z przumruzeniem oka i lekka cyna ale zespól,jako zjawisko juz sie masom przejada, i ,o ironio,w momencie gdy wydaja tak doskonala plyte,otwiera sie wór z komentarzami;
zawsze wiedzialem,ze ich fani to cioty
zawsze wiedzialem,ze pija piwo przez slomke
zawsze wiedzialem,ze w kocu wydzadza ckliwa,banalna plyte,do której mozna by sobie poplakac.

niby z przumruzeniem oka i lekka cyna ale zespól,jako zjawisko juz sie masom przejada, i ,o ironio,w momencie gdy wydaja tak doskonala plyte,otwiera sie wór z komentarzami;
zawsze wiedzialem,ze ich fani to cioty
zawsze wiedzialem,ze pija piwo przez slomke
zawsze wiedzialem,ze w kocu wydzadza ckliwa,banalna plyte,do której mozna by sobie poplakac.

If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Bloodcult
sprzedali się, teraz to już komercha !
- wombat
- zaczyna szaleć
nie wiem po co te pierdolenie, skoro i tak FAS > all ?