Straszne gówno ta płyta. Niczego od nich nie oczekiwałem, ale to co usłyszałem było żenujące. Jakiś czas temu zrobiłem sobie sesyjkę z Cryptopsy i w sumie płyty 3 i 4 zdecydowanie najlepiej mi robią, na tyle, że w przyszłości postawię na półce.Mol pisze:matko boskaDrone pisze:W sumie najlepsza jest jednak ostatnia, cokolwiek by nie mówić o czystych wokalach itp. itd.
CRYPTOPSY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: Cryptopsy -
- Mol
- zahartowany metalizator
Re: CRYPTOPSY
swoja droga troche zaskakuje mnie to, ze wchodzi Ci ten zespol bo z tego co widze to raczej nie obracasz sie w takich klimatach 
a na tekst Drona o ostatniej plycie moge zareagowac tylko swistem opadajacych rak

a na tekst Drona o ostatniej plycie moge zareagowac tylko swistem opadajacych rak

Ja generalnie staram sie obracać w klimatach muzyki dobrejMol pisze:swoja droga troche zaskakuje mnie to, ze wchodzi Ci ten zespol bo z tego co widze to raczej nie obracasz sie w takich klimatach

- Glene
- weteran forumowych bitew
Nowa płyta cryptopsy jest srednia ma pare bardzo dobrych momentow, moimi ulubionymi sa plyty 2 i 3 . Dawno juz ich nie sluchalem i czas nawyzszy sobie odswiezyc .
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
pozwoliłem sobie przekleić:
a dla tych co nadal wierzą:
ależ wiem, że nie, śmieję się. Po prostu dziwi mnie, że z uporem maniaka chciałeś na siłę wszystkich do ostatniego krążka przekonywać (i w sumie do zespołu też), aż tak dobrego proszku do prania niestety nie masz;)Drone pisze:Nie, aż tak to nie. Po prostu całe CRYPTOPSY i taka stylistyka przejrzałego death metalu mnie nudzi. A już najbardziej mnie odstręczają dwie pierwsze płyty. O wiele bardziej wolę okres z dresiarzem.Skaut pisze:nic tylko czekać aż zmienisz zdanie o DsODrone pisze:Zastanawiam się, czemu broniłem tak zajadle tego CRYPTOPSY. Przecież cały ten zespół to kiła.
a dla tych co nadal wierzą:
Cryptopsy is about to enter the studio to record 3 new songs. We consider those songs as a mixture of Old School Cryptopsy (Blasphemy Made Flesh to And Then You'll Beg... era) and a refreshing new brand of Extreme Music. Thank you for your endless patience. You guys and girls are awesome, and we really appreciated all constructive and positive comments! Brutality is about to be released again!!!
Coś tam było! Człowiek!
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
- Morph
- Kontakt:
Conflagrator pisze:Jaka płyta, takie foto.
Drone pisze:Płyta jest kapitalna.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Foto Też.Morph pisze:Conflagrator pisze:Jaka płyta, takie foto.Drone pisze:Płyta jest kapitalna.

- Mol
- Grindead
- postuje jak opętany!
Molu drogi, dlaczego sie nie przyznales ze dolaczyles do Cryptopsy (drugi od lewej)? 

some additional disfigurement... some additional disfigurement... some additional disfigurement...
- Mol
- Rattlehead
- mysticcum
- postuje jak opętany!
Dwie pierwsze najlepsze.
- Najprzewielebniejszy
+1
i jeszcze daje rade "once.." z Robalem ponownie za sitkiem.
Byłaby lepsza gdyby nie jego zjebane wokale.Analripper pisze:+1
- Najprzewielebniejszy
fakt,nie sa najwyzszych lotów, jak na niego,ale i tak demoluja na dzien dobry pozostalych krzykaczy w tym zespole.
-
mam trzecią i czwartą płytę, które bardzo cenię. natomiast wszystkie pozostałe mogłyby, jak dla mnie, nie istnieć
- mysticcum
- postuje jak opętany!
I jeszcze dobra koncertówka - jak z reguły koncertówki olewam tak tą bardzo lubię.
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Z Lordem płyty najlepsze, ostatnia do bani. Te czyste wokale są masakrycznie wkurzające.