O na przyklad tak -Alsvartr pisze:Uhuu, jaka lista. CIekawe tylko jak takie, było nie było długie i dosyć klimatyczne kompozycje wypadaja na żywca.
lub tak
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
O na przyklad tak -Alsvartr pisze:Uhuu, jaka lista. CIekawe tylko jak takie, było nie było długie i dosyć klimatyczne kompozycje wypadaja na żywca.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
26.04 premiera, a kupic mozna narazie glownie on-line, np http://www.emp.de/bin/shop.php?prog=sho ... in=0MBPRIM; znanym mi wyjatkiem jest sklep Into The Void Records w Dublinie, gdzie LP juz sa; CD mialy tez byc, ale cos dostawa sie opoznila...IRONMIL pisze:Ten nowy Primordial to już wyszedł? Gdzie go można kupić?
na allegro sprzedaje napiórkowska.IRONMIL pisze:Ten nowy Primordial to już wyszedł? Gdzie go można kupić?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Jestem gdzieś w połowie i spodziewałem się nieco więcej Running Wild (tego znanego z Heathen Tribes na przykład). Bardzo wolna ta płyta jest póki co, bardzo refleksyjna, rozbujana. Inna niż poprzednia. Są ciary, jest klimat. Plus za różnorodność wokali, facet jest niesamowity.twoja_stara_trotzky pisze:running wild momentami na całego ;)
Wódz Dziesięć Niedźwiedzi pisze:...rozbujana. Inna niż poprzednia. Są ciary, jest klimat. Plus za różnorodność wokali, facet jest niesamowity.