Christ Illusion vs World Painted Blood
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
Re: Christ Illusion vs World Painted Blood
Cieszy mnie, że wynik głosowania nie jest jednostronny. Mimo że partia wyznaczyła jedynie słuszny kierunek dla ludu pracującego miast i wsi, ten postanowił myśleć samodzielnie ;)
-
- mistrz forumowej ceremonii
Co raczej rzadko się zdarza. ;D
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Castor
Co ma piernik do wiatraka? :)streetcleaner pisze:Ale Ty za to masz wszystko INFERNAL WAR, myślę że Adrian doceni ten fakt...Castor pisze:ja mam 16 :( Nawet jakbyśmy połączyli swe siły, nic by to nie dało;)streetcleaner pisze:ja mam 17 ;(

- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
e tam, tak jest najczesciej, takie spostrzezenia nasuwaja sie tylko tym dzialaczom partyjnym, ktorych programu lud nie chce realizowac :)
this is a land of wolves now
Przy całym szacunku, stwierdzam, że megalomania uderza Wam ("Starszyźnie") mocno do głów:)
- H-K44
Głos na "World Painted Blood". Bo jest lepsze. Po prostu.
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
-
- w mackach Zła
Mądrego to i miło poczytać. ;)Conflagrator pisze:Jak dla mnie to płyta jest idealnym połączaniem starszego Slayer z tym nowoczesnym ciężarem, który można znaleźć na DIM i GHUA.IRONMIL pisze: na Christ Illusion bardzo chcieli znów grać jak stary dobry Slayer
Nie no, spoko, właśnie tak stawiałem. ;)Adrian696 pisze:Nie przeoczyłeś - jestem w mniejszości, ale nie chciało mi się uzasadniać. :DRaf pisze:Ciekawy jestem, na który album oddał głos kolega Adrian696, chyba że coś przeoczyłem ;)
Poza tym, staram się nie denerwować, więc unikam polemiki w tym temacie. ;)
Ale poprzedza rewolucję, która zwykle kończy się obaleniem dotychczasowej władzy. ;)[V] pisze:Co raczej rzadko sie zdarza. ;Dmad pisze:Cieszy mnie, że wynik głosowania nie jest jednostronny. Mimo że partia wyznaczyła jedynie słuszny kierunek dla ludu pracującego miast i wsi, ten postanowił myśleć samodzielnie ;)
- Adrian696
- zahartowany metalizator
chyba Trocak jeszcze sie nie wypowiadał, wiec nie wiadomo kto po jakiej stronie barykady, ale dla wielu to bardzo wazne ;)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- antek_cryst
- postuje jak opętany!
Zdecydowanie WPB. Najbardziej lubię slayera punkowego, napierdalającego na złamanie karku a tego typu petard więcej jest na WPB
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
- Frosthark
- rozkręca się
A ja na obie płyty mam wyjebane. Obie mi tak samo nie pochodzą i już. Właściwie, jak dla mnie to ich najsłabsze płyty w dyskografii.
Dziękuję, do widzienia.
Dziękuję, do widzienia.
- Triceratops
Nie sadze, zebym mial tak liczny fanklub, bo tez nigdy o niego nie zabiegalem, a ty za to jestes mistrzem wazeliniarstwa, lizusostwa i wlazidupstwa, wiec z kolei moze twoja suburbianska aparycja sprzedawcy warzyw z podwarszawskiej prowincji zawazyla na wyniku glosowania :)Drone pisze:Szacuję, że ok. 1/3 głosów oddana na CI to w rzeczywistości głosy oddane przeciwko mojej skromnej osobie przez jakichś cichych wielbicieli Tricokompleksa, ewentualnie przez nieudaczników z Polski C, którym wadzi moja światowość i erudycja ;)
woodpecker from space
- koreaniec
- w mackach Zła
- Triceratops
moze wszyscy sie boja ze bedzie ogorki wciskal jak ktos nie zaglosuje na plyte slabsza?
woodpecker from space
- Adrian696
burak wciska ogórki?? ostro ;)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Co prawda głosując Na Christ Illusion zostałem zaliczony do "Twojej" grupy, ale zastanawia mnie eksploatowanie wątku "sprzedawcy warzyw". Weź napisz , czym Ty się zajmujesz to coś "fajnego" wymyślę ,żeby Ci też było miło przez parę dni:)), albo choć wytłumacz czym Ci warzywa zawiniły:)Triceratops pisze:moze wszyscy sie boja ze bedzie ogorki wciskal jak ktos nie zaglosuje na plyte slabsza?
- Scaarph
to akurat nie przejdzie.Drone pisze: Znowu mi przypisujesz swoją psychologię prowincjusza. Doprawdy zabawne. Cały czas przekonujesz wszystkich, że DURAN DURAN > BLASPHEMY
tablice rejestracyjne LBL to kult.Drone pisze:Jaką masz tablicę rejestracyjną? LBL?
tylko jakiś skończony chuj albo kretyn mógł wymyślić, żeby spierdolić jakieś miasto torami tramwajowymi.Drone pisze: Umiesz przejechać przez skrzyżowanie z torami tramwajowymi, czy mam cię znowu opierdolić, jak zablokujesz ruch?
-
Podwójny wpierdol po obu stronach barykady. Takim to najgorzej.Frosthark pisze:A ja na obie płyty mam wyjebane. Obie mi tak samo nie pochodzą i już. Właściwie, jak dla mnie to ich najsłabsze płyty w dyskografii.
Dziękuję, do widzienia.
- Triceratops
Hehe widze podwarszawskowiejski macku, ze juz nie rozmawiasz o plycie a jedynie zaczynasz swoje rojenia, kompleksy i obsesje, ktore niewiele maja wspolnego z rzeczywistoscia :) Jak zwykle kiedy konczy sie repertuar argumentow to zaczynasz bredzic klaunie :)Drone pisze:Znowu mi przypisujesz swoją psychologię prowincjusza. Doprawdy zabawne. Cały czas przekonujesz wszystkich, że DURAN DURAN > BLASPHEMY, a przecież nawet dziecko w przedszkolu wie, że to tylko rojenia napinaczy z małych mieścin. Jaką masz tablicę rejestracyjną? LBL? Umiesz przejechać przez skrzyżowanie z torami tramwajowymi, czy mam cię znowu opierdolić, jak zablokujesz ruch?Triceratops pisze:Nie sadze, zebym mial tak liczny fanklub, bo tez nigdy o niego nie zabiegalem, a ty za to jestes mistrzem wazeliniarstwa, lizusostwa i wlazidupstwa, wiec z kolei moze twoja suburbianska aparycja sprzedawcy warzyw z podwarszawskiej prowincji zawazyla na wyniku glosowania :)Drone pisze:Szacuję, że ok. 1/3 głosów oddana na CI to w rzeczywistości głosy oddane przeciwko mojej skromnej osobie przez jakichś cichych wielbicieli Tricokompleksa, ewentualnie przez nieudaczników z Polski C, którym wadzi moja światowość i erudycja ;)
woodpecker from space
- Scaarph
tak się składa, że napisał :)Drone pisze: Jeszcze raz zapytam: czy Tricodupex napisał kiedyś choć jeden rozsądny post o muzyce metalowej?
- Triceratops
no poplacz sie jeszcze ciotko :)Drone pisze:zakompleksione ple ple ple
Otoz rozmawiam o tym o czym mam ochote ale niekoniecznie za wszelka cene, nie robie z siebei alfy i omegi i nie pisze tytulow utworow Slayera, ktore nie istnieja :D.Drone pisze: Jeszcze raz zapytam: czy Tricodupex napisał kiedyś choć jeden rozsądny post o muzyce metalowej? O jakiejś ekstremie? Jakie są jego poglądy na temat BLASPHEMY, PROTECTOR czy SODOM? A jakie na temat QUEEN czy DURAN DURAN?
woodpecker from space