AZARATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
Re: AZARATH
niektórzy to są chyba głusi. necrosodom zjada nudne burczenie bruna jednym charknięciem
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
nuda coraz wieksza z kazdym przesluchaniem. bebny jak zwykle mistrzostwo,ale brzmienie je tlumi i to mnie najbardziej wkurwia. wokal tez bez zastrzezen.posluchalem zaraz po infernal blasting i blasphemers wypada bladziutko. jak juz pisalem,wszystko za co lubilem azarath, gdzies sie ulotnilo. nie ma juz ognia. taki azarath light. mi styknie tej plyty. chetnie odsprzedam kto nie ma. ew. wymienie na morowe,bo zamierzam kupic.
niech to miejsce niebawem zniknie
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jest w tym wiele prawdy.Pacjent pisze:Problem w tym, że zrobił to akurat w Azarath, który na każdej z poprzednich płyt miał lepsze wokale.
Jest w tym wiele nieprawdy... :-)Vitriol pisze:niektórzy to są chyba głusi. necrosodom zjada nudne burczenie bruna jednym charknięciem
Zrobiłem dzisiaj odsłuchy wszystkich płyt Azarath jedna po drugiej i odczucia moje są podobne. "Blasphemers M" są DLA MNIE lepsze tylko od jedynki. Mnie jeszcze tylko zastanawia jak to się stało, że Bart - zajebisty gitarzysta, nie zagrał ani jednej solówki na tej płycie, co jest mega skandalem!pr0metheus pisze:nuda coraz wieksza z kazdym przesluchaniem. bebny jak zwykle mistrzostwo,ale brzmienie je tlumi i to mnie najbardziej wkurwia. wokal tez bez zastrzezen.posluchalem zaraz po infernal blasting i blasphemers wypada bladziutko.
all the monsters will break your heart
-
ok, wracaj do traumy:)
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
to już jutro, w trakcie picia słucham jazzu :-)Vitriol pisze:ok, wracaj do traumy:)
all the monsters will break your heart
- FENIKS
- w mackach Zła
miałem okazję przesłuchać nowy album jadąc z necrosodomem do poznania na deicide. Z jednego przesłuchania nie podeszło, wokalnie miazga ale całość to nie azarath. Pewnie minie sporo przesłuchań zanim zaakceptuje ten album co nie znaczy że będzie to płyta wysoko w moim rankingu.
Osobiście czekam na inny zespół który niedługo wyda ep!kę.
Osobiście czekam na inny zespół który niedługo wyda ep!kę.
No bez przesady, Bruno ma piękny zwierzęcy ryk. Po prostu śpiewaja w zupełnie inny sposób.Vitriol pisze:niektónecrosodom zjada nudne burczenie bruna jednym charknięciem
FENIKS, Necrosodom z Wami jeszcze gra?
- FENIKS
- w mackach Zła
Tak, jak do tej pory pomaga nam na koncertach na drugim wiośle.
- pr0metheus
Solowki na nowej plycie sa zdecydowanie zbyt lagodne. no grzecznie po prostu jest,oczywiscie jak na standarty do jakich zdazyli przyzwyczaic.nicram pisze:Zrobiłem dzisiaj odsłuchy wszystkich płyt Azarath jedna po drugiej i odczucia moje są podobne. "Blasphemers M" są DLA MNIE lepsze tylko od jedynki. Mnie jeszcze tylko zastanawia jak to się stało, że Bart - zajebisty gitarzysta, nie zagrał ani jednej solówki na tej płycie, co jest mega skandalem!
niech to miejsce niebawem zniknie
- Castor
Feniks, w jakim Ty zespole się udzielasz?FENIKS pisze:Tak, jak do tej pory pomaga nam na koncertach na drugim wiośle.Conflagrator pisze:FENIKS, Necrosodom z Wami jeszcze gra?

-
- mistrz forumowej ceremonii
Phoenix Suns. ;)
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Słucham ponownie, jest coraz lepiej :)
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Nerwowy
Rozkurwia ta płyta i tyle ;) Nie mia się do czego przyczepić. Najlepszy Azarath.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Maleficio
- Kontakt:
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
+1
Pozorna brutalność i zezwierzęcenie jakoś z niej ulatują z kolejnymi odsłuchami, chociaż wokale w rzeczy samej, zacne.
Pozorna brutalność i zezwierzęcenie jakoś z niej ulatują z kolejnymi odsłuchami, chociaż wokale w rzeczy samej, zacne.
The madness and the damage done.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
nic nie ulatuje. agresja na tej plycie jest bardziej ukierunkowana niz zwierzeca i to slychac od samego poczatku. bardzo dobra rzecz
- FENIKS
- w mackach Zła
Zespół pieśni i tańca :) wódko pozwól żyć :)Castor pisze:Feniks, w jakim Ty zespole się udzielasz?
- Maleficio
- Kontakt:
Tak sobie porównuję do jedynki Necrophobic właśnie, bo jakoś obie płyty dla mnie mają podobną atmosferę. Piekło u Szwedów jest niestety o 2 klasy lepsze. Nowy Azarath jest taki jakiś równy, nie ma wybitnych kawałków, nic tak naprawdę się nie wyróżnia... Po wyłączeniu pozostaje jakaś taka pustka i nie pamiętam już co przed chwilą słuchałem.Kurt pisze:Pozorna brutalność i zezwierzęcenie jakoś z niej ulatują z kolejnymi odsłuchami, chociaż wokale w rzeczy samej, zacne.
- Xapapote
nie mam pytań. genialna płyta.
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
- Nerwowy
Boze jaki rozkurw.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.