KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Paysage d'Hiver
- w mackach Zła
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
trzeba było zamawiać LP
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Widocznie brzydko piszesz... :-)kregozmyk pisze:Ze mną mailują na bieżąco, ale plakatu do Azaratha nie dostałem. :(
all the monsters will break your heart
-
- postuje jak opętany!
Pewnie już było na ten temat, ale ponieważ nie chcę mnie sieu przeglądać wątku: robił już ktoś zakupy w takt dwaiściacztery? Widziałem, że rozkręcają się na allegro i póki co same pozytywy. Z jakichś dawnych wypowiedzi na forum wynikało najwyraźniej, że poprzednie wcielenie sklepu właśnie na allegro dawało radę. Jakbym miał więc coś kupować to raczej chyba tą drogą. No chyba, że lepiej nią nie iść.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Kupowałem u nich niedawno. Złożyłem zamówienie za pobraniem i czekałem dobry miesiąc na realizację. Tak więc, jeśli lubisz czekać...
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
- zaczyna szaleć
Plakat to tylko do pierwszych 100 sztuk na winylu. Ja digibook'a dostałem. Jak dla mnie, wszystkie płyty mogą być tak wydawane.kregozmyk pisze:Ze mną mailują na bieżąco, ale plakatu do Azaratha nie dostałem. :(
- nicram
Kupowałem od nich już 3 razy i zawsze wywiązywali się z realizacją w terminie. Zauważ, że przy każdej płycie podają szacunkowy czas realizacji. Ja nie mogę o nich powiedzieć na razie złego słowa.Lykantrop pisze:Kupowałem u nich niedawno. Złożyłem zamówienie za pobraniem i czekałem dobry miesiąc na realizacje. Tak więc, jeśli lubisz czekać...Aegir pisze:Pewnie już było na ten temat, ale ponieważ nie chcę mnie sieu przeglądać wątku: robił już ktoś zakupy w takt dwaiściacztery? Widziałem, że rozkręcają się na allegro i póki co same pozytywy. Z jakichś dawnych wypowiedzi na forum wynikało najwyraźniej, że poprzednie wcielenie sklepu właśnie na allegro dawało radę. Jakbym miał więc coś kupować to raczej chyba tą drogą. No chyba, że lepiej nią nie iść.
-
- w mackach Zła
Ja po ponad miesięcznym czekaniu dostałem w końcu przesyłkę bez jednej płyty.
Jedna z płyt miała czas oczekiwania 20 dni, ale i to nie wystarczyło, więc zwrócili kasę za nią.
Można kupować, ale trzeba uzbroić się w cierpliwość i od czasu do czasu się z nimi kontaktować.
Jedna z płyt miała czas oczekiwania 20 dni, ale i to nie wystarczyło, więc zwrócili kasę za nią.
Można kupować, ale trzeba uzbroić się w cierpliwość i od czasu do czasu się z nimi kontaktować.
-
- postuje jak opętany!
A kupowałeś przez allegro?nicram pisze: Kupowałem od nich już 3 razy i zawsze wywiązywali się z realizacją w terminie. Zauważ, że przy każdej płycie podają szacunkowy czas realizacji. Ja nie mogę o nich powiedzieć na razie złego słowa.
- nicram
Nie, przez Allegro nie kupowałem.
- metalized
- weteran forumowych bitew
Mi się chyba zdażyło i problemików nie stwierdzono .Aegir pisze:A kupowałeś przez allegro?nicram pisze: Kupowałem od nich już 3 razy i zawsze wywiązywali się z realizacją w terminie. Zauważ, że przy każdej płycie podają szacunkowy czas realizacji. Ja nie mogę o nich powiedzieć na razie złego słowa.
P.J.E.C.
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
- panthyme
- w mackach Zła
Sami się trafili:)
011011000110010101110000011100100110100101100011011011110110010001100101
http://www.myspace.com/bloodfeastpl
http://www.facebook.com/bloodfeastpl
http://www.myspace.com/bloodfeastpl
http://www.facebook.com/bloodfeastpl
- nicram
Omnio.pl jak sądzę został wykupiony od poprzednich właścicieli.
- night_goat
- zaczyna szaleć
Mam pytanie a propos Morbid Wrath. Stronka już nie istnieje, ostatnie logowanie na majspejsie w 2009 też nie rokuje dobrze. Jak się z nimi skontaktować?
Hide behind your crosses
Throw your holy water
Recite your senseless verses
Let the darkness hour turn
When witches burn
Throw your holy water
Recite your senseless verses
Let the darkness hour turn
When witches burn
-
- w mackach Zła
Witching Hour ma u mnie plus :). Wszystko zapakowane porządnie, dobry kontakt i przede wszystkim szybka wysyłka :).
- Husar
jeszcze w biedronce ostatnio kupowałeś tani żółty ser dla motłochu i zupke chińską o przeniczno buraczanym smaku (nowość).
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
- nicram
Bardzo pozytywne mam wrażenia z tego sklepu, choć akurat tam głownie kupuję książki i filmy. Czasami mają zajebiste promocje.Drone pisze:Kilka słów o sklepach internetowych, w których kupowałem po raz pierwszy:
amazonka.pl - kupiłem kilka płyt, powyżej 150 zł wysyłka kurierem. Niestety - jak mogłem się spodziewać - jednej czy dwóch pozycji nie mieli (co ciekawe akurat takie, które są dystrybuowane w Polsce przez Mystic, ale w samym Mysticu droższe niż u nich) - ale wysłali i tak kurierem. Czas realizacji zgodny z podanym na stronie.
- mysticcum
- postuje jak opętany!
Owszem, bardzo ładnie. Ja płaciłem zaliczkę tylko za pierwszym razem, potem nigdy chociaż różne dziwne rzeczy mi sprowadzali.Drone pisze:fan.pl - zamówiłem nową ASVĘ i dziś oto przyszedł mail, że już jest (po 3 tygodniach od zamówienia), płaciłem 20 zeta zaliczki, bardzo ładnie to chyba u nich funkcjonuje.
- pogodancer
- martyrdoom
- postuje jak opętany!
Malignant Voices - wzorowo!