ISVIND
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Re: ISVIND
Gęba się cieszy:)Mógłby już w końcu wyjść ten 2lp `Intet Lever`.
Destroy your life for Noisecore!
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Też mam takie wrażenie, dodatkowo te zespoły nie grają norweskiego BM takim jakim był wcześniej. Gdybym ich posłuchał nie wiedząc skąd są to nie poznałbym, że to norweski metal (poza MARE). Wszystkie prezentują podobny poziom i styl, który jest zupełnie odmienny i nowy jednak pozbawiony brutalności i jadu.FENIKS pisze:na to własnie czekam .mam nadzieje ze na brutalu zapierdola cos nowego.Kingu pisze:14.10.2011 wychodzi Legion HelveteFENIKS pisze:Klasyczny norweski black metalowy album.brakuje teraz takich płyt.z kapel co wymieniłeś mógłbym przyłożyć rękę do Celestial... i Mare.Alsvartr pisze:Jak brakuje?Przecież ostatnio mozna zaobserwowac wysyp klasycznego, norweskiego BM. Dodsengel, Sarath, Mare, Kaosritual, Celestial Bloodshed, jak to nie są rzeczy utrzymane w starym duchu Norsk Bm to ja juz nie wiem ;)FENIKS pisze:Klasyczny norweski black metalowy album.
Owszem wychodzą ale nie wiem dlaczego mam wrażenie że to wszysko czasem bez jadu, mocy, rozpierdolu, o zgrozo finezji..
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
Udostępnili ten album do kupienia tylko w necie (7$), tylko w mp3 i dumnie ogłosili to na swoim Twitterze i Facebooku... Jak widać są bardzo nowocześni.Blackwinged pisze:Gęba się cieszy:)Mógłby już w końcu wyjść ten 2lp `Intet Lever`.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
w takim razie niech spierdalaja :)
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- maciek z klanu
Siedza w lasach, tylko w tych lasach chyba internet maja. <pathetic>
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Nowocześni są bo udostępnili album w necie, lepiej jakby rozesłali znajomym i tyle. Dobrze natomiast, że nie zawracali sobie dupy współpracą z jakąś nowomodną wytwórnią ku większej promocji. Z próbek wynika, że jest bardzo przyzwoicie. Tak czy inaczej mam nadzieję, że uzbierają teraz hajs i wydadzą jakiś limit własnym sumptem.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- Morbid Marcin
- weteran forumowych bitew
To co, ukazala sie ta plyta gdzies w fizycznej formie?
http://www.discogs.com/seller/morbidmarcin?limit=50 NOWE RARY SIĘ CZAJĄ....
- Lykantrop
Niet. Ale skoro już odezwałeś się w tym temacie to powiedz mi czy "Dark Waters..." wydane w jewelu to boot i czy też tego był limit, jak digisraka, 1000 kopii? :-)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Morbid Marcin
jak dostawalem w momencie premiery digi, to nikt nie mowil o jewel case. ale wtedy nie bylo takich infosow jak dzis, gdzie nastolatkowie opowiadaja ze swada, w jakim formacie ukazywaly sie plyty z 1989 roku ;)
http://www.discogs.com/seller/morbidmarcin?limit=50 NOWE RARY SIĘ CZAJĄ....
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
jak dla mnie rewelacja. czysty, nieskażony, kanoniczny wręcz norweski BM zagrany tak, jak pan Fenriz na 3 i 4 płycie przykazał. może za dużo patentów prawie zerżniętych z "THunger" ale jak dla mnie to piękny powrót!
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Jakiś czas temu Zbyszek z 7gates sprzedawał żydelkejs na allegro i jak zapytałem o to samo powiedział, że to nie boot, bo dostał bezpośrednio od kola z Solistitium.Lykantrop pisze:Niet. Ale skoro już odezwałeś się w tym temacie to powiedz mi czy "Dark Waters..." wydane w jewelu to boot i czy też tego był limit, jak digisraka, 1000 kopii? :-)
- Realista
Bardzo dobry ten nowy materiał, słucham go od paru dni i kompletnie mi sie nie nudzi, obok ToK najlepszy materiał z Norwegii wydany w ciągu ostatnich 4 miechów jaki słyszałem.
- COFFIN
- COFFIN
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
Throne of K to nie ma startu do ostatniego Isvind. W ogóle nie rozumiem fenomenu tego zespołu (mowa o ToK).Realista pisze:Bardzo dobry ten nowy materiał, słucham go od paru dni i kompletnie mi sie nie nudzi, obok ToK najlepszy materiał z Norwegii wydany w ciągu ostatnich 4 miechów jaki słyszałem.
"And the scars I will see
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
A to jest jakiś fenomen ToK ?
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Realista
Ty tak uważasz, ja uważam że oba zespoły nagrały bardzo dobre krążki.black_lava pisze:Throne of K to nie ma startu do ostatniego Isvind. W ogóle nie rozumiem fenomenu tego zespołu (mowa o ToK).Realista pisze:Bardzo dobry ten nowy materiał, słucham go od paru dni i kompletnie mi sie nie nudzi, obok ToK najlepszy materiał z Norwegii wydany w ciągu ostatnich 4 miechów jaki słyszałem.
- winterforest
- postuje jak opętany!
- COFFIN
No i Aptorian Demon w końcu:) Dobre info:
'For those unaware of what Aptorian Demon is, Ghash the main individual behind, is the original Keep of Kallesin singer/guitarist from the demo and 2 first albums which later the rest members stole the name and continued their own gay path.'
Sova, będziesz coś kombinował? ;)
'For those unaware of what Aptorian Demon is, Ghash the main individual behind, is the original Keep of Kallesin singer/guitarist from the demo and 2 first albums which later the rest members stole the name and continued their own gay path.'
Sova, będziesz coś kombinował? ;)
'Come the Blessed Madness'