WATAIN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Re: WATAIN
Powiedzmy sobie szczerze, te ćpunskie wybryki nie zaszkodzą Mayhem, bo Mayhem nie istnieje wiadomo odkąd :) Teraz to zabawa, eksperymenty i narkotyki.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Jak sie jest najwiekszym zespolem w dziejach gatunku to mozna sobie pozwolic na takie fanaberie. Necrobutcher u tego pastora, pijany Necrobutcher udzielajacy wywiadu, Blasphemer i jego kokainowe trele morele, Atilla i jego przebrania, to wszystko plus wiadome wydarzenia z odleglej przeszlosci buduja wizerunek tego zespolu, zespolu kurewsko zdeterminowanego, odwaznego, niebanalnego, ale równoczesnie posiadajacego tez punkowe FUCK OFF attitude, dystans i specyficzne poczucie humoru. W Watain tego nie znajdziesz. Nie sa wyjatkowi, nie sa charyzmatyczni ida w totalny banal i ja tego nie kupuje.Conflagrator pisze:Patent z królikiem był zabawny, bo fajnie jest poczytac jak świat jakiegoś blackmetalowca się zawalił po obejrzeniu tych zdjęć, ale jestem pewien, że nawet gdyby Atilla wyskoczył przebrany za Alladyna a Hellhammer za cygańskiego króla to i tak znalazłby się ktoś, kto zachwyciłby się ich zdystansowanym podejście i odkrył drugie dno nawet tam gdzie go nie ma ;)[V] pisze:Mayhem,którzy moga sie przebrac w strój królika i wpierdalac na scenie marchewke.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
-
idz porysuj jakies logówki debilu.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- Only_True_Believers
- zahartowany metalizator
Tak ale Mayhem, do czasu odejścia Maniaka to też niby totalny banał, silenie się na złych i brak poczucia humoru, nie widzę różnicy. Watain jest taki sam jak było Mayhem w ich wieku.[V] pisze:Jak sie jest najwiekszym zespolem w dziejach gatunku to mozna sobie pozwolic na takie fanaberie. Necrobutcher u tego pastora, pijany Necrobutcher udzielajacy wywiadu, Blasphemer i jego kokainowe trele morele, Atilla i jego przebrania, to wszystko plus wiadome wydarzenia z odleglej przeszlosci buduja wizerunek tego zespolu, zespolu kurewsko zdeterminowanego, odwaznego, niebanalnego, ale równoczesnie posiadajacego tez punkowe FUCK OFF attitude, dystans i specyficzne poczucie humoru. W Watain tego nie znajdziesz. Nie sa wyjatkowi, nie sa charyzmatyczni ida w totalny banal i ja tego nie kupuje.Conflagrator pisze:Patent z królikiem był zabawny, bo fajnie jest poczytac jak świat jakiegoś blackmetalowca się zawalił po obejrzeniu tych zdjęć, ale jestem pewien, że nawet gdyby Atilla wyskoczył przebrany za Alladyna a Hellhammer za cygańskiego króla to i tak znalazłby się ktoś, kto zachwyciłby się ich zdystansowanym podejście i odkrył drugie dno nawet tam gdzie go nie ma ;)[V] pisze:Mayhem,którzy moga sie przebrac w strój królika i wpierdalac na scenie marchewke.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Dragazes
- w mackach Zła
Może się narażę, ale lubię Watain. Sworn to the Dark i Lawless to są dla mnie bardzo dobre płyty. Casus również mi się podoba. Na moją opinię o zespole nie wpływa to jakie robią sobie słit fotki i jak się wypowiadają w wywiadach (a Danielsson był bardzo pretensjonalny w wywiadzie dla WitchingHour). Cóż i tak wszystko sprowadza się do tego co słyszę, a nie do tego co widzę czy o czym czytam, a jak mówiłem ich muzyka mi się podoba.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
-
Powyzsza wymiana zdan z konfituatorem dotyczyla aspektu medialno-wizerunkowego.
- twoja_stara_trotzky
Otóż to. Masz moje pełne poparcie (nie wiem, czy zauważyłeś, ale odkąd jesteśmy tetrykami, to się częściej zgadzamy :D).Conflagrator pisze:Nie rozumiem tylko dlaczego nikt się tak nie krzywił jak Marduk wydawał kolejne płyty DVD. Z dystansem podchodziłem do szału jaki był wokół nich 10 lat temu i tak samo podchodzę teraz kiedy Watain nie jest już trendy. Ten zespół jest bardziej wiarygodny i prawdziwy w tym co robi niż większość samozwańczych elit z podziemia.
Ja popieram Attilę przebranego za drzewo, lub występującego w roli księdza z rozbitą głową , machającego zniczem i kosą. Popieram najebanego Necrobutchera. Krótko mówiąc popieram punkowe FUCK OFF. Mnie to bawi, a że dla kogoś to zdrada (sic!) ideałów (sic!)...Mama mówiła, w stosownym czasie, bym szedł na psychologię. Wolałem zostać nikim i nie umiem w tej kwestii doradzić.
...ale tu o zdradzie ideałów akurat nikt nie pisał.535 pisze:Krótko mówiąc popieram punkowe FUCK OFF. Mnie to bawi, a że dla kogoś to zdrada (sic!) ideałów (sic!)...
-
Twoje ziomki z Behemoth jada na tym samym wózku, wiec trudno zebys myslal inaczej. :Dtwoja_stara_trotzky pisze:Otóż to. masz moje pełne poparcie (nie wiem, czy zauważyłeś, ale odkąd jesteśmy tetrykami, to się częściej zgadzamy :D)Conflagrator pisze:Nie rozumiem tylko dlaczego nikt się tak nie krzywił jak Marduk wydawał kolejne płyty DVD. Z dystansem podchodziłem do szału jaki był wokół nich 10 lat temu i tak samo podchodzę teraz kiedy Watain nie jest już trendy. Ten zespół jest bardziej wiarygodny i prawdziwy w tym co robi niż większość samozwańczych elit z podziemia.
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Z dystansem podchodziłeś kiedyś do Watain? No jakoś kurwa pamiętam, że na mhouse żeś się tym zachwycał jak wszyscy panie kłamczuszek.Conflagrator pisze:Nie rozumiem tylko dlaczego nikt się tak nie krzywił jak Marduk wydawał kolejne płyty DVD. Z dystansem podchodziłem do szału jaki był wokół nich 10 lat temu i tak samo podchodzę teraz kiedy Watain nie jest już trendy. Ten zespół jest bardziej wiarygodny i prawdziwy w tym co robi niż większość samozwańczych elit z podziemia.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
...a przez co "się zawalił świat jakiegoś blackmetalowca"? Przecież ubiór królika to jawna zdrada ideałów. Jeszcze, żeby był czarny...Conflagrator pisze:...ale tu o zdradzie ideałów akurat nikt nie pisał.535 pisze:Krótko mówiąc popieram punkowe FUCK OFF. Mnie to bawi, a że dla kogoś to zdrada (sic!) ideałów (sic!)...
- brb
- postuje jak opętany!
nie wiem czemu ale czego nie zrobili by goscie z watain to i tak mam wrazenie ze sa zajebiscie szczerzy, przwdziwi w tym co robia i bardzo oddani calej swojej muzyce
porownanie z behemothem do mnie nie trafia. w kwesti samej muzyki to behemoth jest daleko w tyle za watain, a w kwesti wsi watain jest daleko w tyle za behemothem
porownanie z behemothem do mnie nie trafia. w kwesti samej muzyki to behemoth jest daleko w tyle za watain, a w kwesti wsi watain jest daleko w tyle za behemothem
- twoja_stara_trotzky
Oj, na innym, oni się kolegują dość mocno i Watain to może jedzie na takim wózku jak Zbyszek, bo Adaś to już na zupełnie innym i generalnie oni przy nim jak banda prawdziwków się prezentują. :D[V] pisze:Twoje ziomki z Behemoth jada na tym samym wózku, wiec trudno zebys myslal inaczej. :D
Zbyszek to mógłby w Nifelheim grać ;)
Bardzo cenię sobie Mayhem, bo to cały czas kawał świetnej muzyki i w gruncie rzeczy dość bezkompromisowa postawa. Po prostu prywatnie bliższe mi jest to co prezentuje Watain niż Mayhem. Nie chodzi mi tu oczywiście o muzykę ani nawet wizerunek ;)
No taki blackmetalowiec to nie ktoś tylko nikt ;) Myślałem o dorosłych ludziach.535 pisze:...a przez co "się zawalił świat jakiegoś blackmetalowca"?Conflagrator pisze:...ale tu o zdradzie ideałów akurat nikt nie pisał.535 pisze:Mnie to bawi, a że dla kogoś to zdrada (sic!) ideałów (sic!)...
Bardzo cenię sobie Mayhem, bo to cały czas kawał świetnej muzyki i w gruncie rzeczy dość bezkompromisowa postawa. Po prostu prywatnie bliższe mi jest to co prezentuje Watain niż Mayhem. Nie chodzi mi tu oczywiście o muzykę ani nawet wizerunek ;)
-
no w detale nie wnikam,mówie tylko z perspektywy takiego obserwatora z zewenatrz,prawdziwki,szatany,ale takie z cepelii troche,wcisniete miedzy krasnale ogrodowe.Takie jest wrazenie.W przypadku wyglupów starych wyjadaczy(vide Mayhem,Darkthrone) takiego wrazenia nie ma.
- twoja_stara_trotzky
KAŻDY prawdziwek jest z celeplii trochę :D
na tym polega bycie prawdziwkiem :D
no a Mayhem i Darkthrone to przecież nie są właśnie prawdziwki, to lewactwo black metalowe :DDD
no a Mayhem i Darkthrone to przecież nie są właśnie prawdziwki, to lewactwo black metalowe :DDD
-
Troche tak .WATAIN bardzo bardzo. strefa tandety niebezpiecznie blisko.twoja_stara_trotzky pisze:KAŻDY prawdziwek jest z celeplii trochę :D