NUCLEAR DEATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
NUCLEAR DEATH
Ona skromna dziewczyna z Arizony, On pewnie kowboj w kapeluszu i szpiczastych butach z zawsze przypiętymi ostrogami. Zawsze śmierdział obornikiem i kaczym gównem. W oborniku zgwałcił ją kilka razy, gdy nie zdążyła uciec w tłum syczących gęsi. Odeszła od kościoła, choć wielbiła świętego Krzysztofa. Tworzyła dźwięki o których twórcy Wielkiego Scum, mogą powiedzieć, bez krzty ironii,że to brutalny bezkompromisowy materiał. Laura Bravo. I jej Nuclear Death, moja miłość i pasja, Wasza nienawiść i słabość. Zapraszam, Wszyscy zostaniecie wysłuchani... Boniek uderzaj nie pierdol!!!
- TORTURER
- w mackach Zła
Re: NUCLEAR DEATH
Nie wstydzić się chłopcy. Kochacie tych wszystkich "umięśnionych" długowłosych osobników, a małej dziewczynki kasującej ich w przedbiegach nie łaska?
- Kraft
- weteran forumowych bitew
Nie no, Lory to huragan, podobnież Corrine czy Zdenka Prado, choć te już miały gorszy backup muzyczny. Szanuję, nie wielbię, jeśli o laski chodzi wolę Girlschool z Lemmym ;)
Nie chcę być złośliwy, ale muszę o to zapytać. Czy według Ciebie James jest lepszym wokalistą (a może-stką) od Laury? Wszak jest jednym z najlepszych -tych metalowych, co jasno wynika z , wbrew pozorom,kompletowanej skrupulatnie dokumentacji. Powiedz Pan jak to jest z tym wokalem.
- Kraft
Naprawdę musisz w to Metę mieszać? :) Powiedzmy, że kiedyś pozwoliłbym jej zastąpić Newsteda, o.
Przecież wszyscy jestesmy w TO od dawna zamieszani. Ja , Kolega z Gdyni, Kolega ze Świecia 5, Ty, który zapewne jesteś skądinąd znanym mi Kolegą, Kolega ze Stradomia, Kolega z Opola, Kolega Ołówek "gołębi lombard" i do tego jeszcze prawdopodobnie setki innych Kolegów. Apeluję więc do wszystkich (Kolegów) o większe poczucie wspólnoty i godności, bo śmierć skosi wszystkich i nie będzie wybierać, a w szczególności ta Nuklearna...
- ultravox
- zahartowany metalizator
Jeden z najlepszych zespołów w ogóle. No i jeden z najpiękniejszych kobiecych głosów ;) Większość chłopaczków drących ryja przy tej pani nie istnieje. Choroba nieuleczalna. Oczywiście uwielbiam.
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
- megawat
Konkretne rzygi. Nie powiem, żebym słuchał ich tak często jak kiedyś Impetigo albo Blood, ale lubię, nawet bardzo. Tape trade'ingowa rzeczywistość pozwalała mi poznać tylko "All Creatures Great and Eaten ", teraz w końcu przyjdzie pora na "Bride of Insect" i "Carrion fo Worm". Trochę zapomniałem o tym zespole a wstyd. Zajebiście potrzebny temat.
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
Widzę posucha w temacie. Wielcy nie odwiedzili. Nie dziwię się , lepiej porównywać sobie wzrost , wagę i Pesele, a także długości. Chłopcy Wasze Mamy odejdą, bądź już to zrobiły. Czas zapłacić SWÓJ pierwszy w życiu rachunek, podciągnąć majtki (te co Wam Mama, w ostatnim geście rozpaczy kupiła) i zanużyć się ...
- Gore_Obsessed
Szczerze powiedziawszy mnie to nigdy specjalnie nie ruszało.
Jest taka kapela z Australii - SADISTIK EXEKUTION się nazywają... No! - to co innego...
Jest taka kapela z Australii - SADISTIK EXEKUTION się nazywają... No! - to co innego...
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Herezjarcha
- w mackach Zła
Pytanie: Czy ktokolwiek pamiętał by o Nuclear Death gdyby nie babka na wokalu? Śmiem wątpić.
- Adrian696
Przestań, oni przekraczali granice ekstremy, a nawet w tamtym czasie, nie było to łatwe... Lori poza tym, że była płci pizdowej, to miała wokal który był bardzo oryginalny...
i nawet nie mysl zeby napisac, iz Bolt Thrower jest znany bo maja basistke ;)
i nawet nie mysl zeby napisac, iz Bolt Thrower jest znany bo maja basistke ;)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Bolt
Te późniejsze (The Planet Cachexial i Harmony Drinks of Me) są coś warte?
I was born in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
- Herezjarcha
- w mackach Zła
Przekraczanie granic to jedno, a robienie dobrej muzyki to drugie. Tego drugiego w ND to na mój (nieobiektywny) gust za wiele nie ma.
O Bolt Thrower mogę pisać tylko z pozycji kolan (w sumie o Acrostichon też) a jeszcze nie podniosłem się banią z ziemi po wczorajszym karnawale.
O Bolt Thrower mogę pisać tylko z pozycji kolan (w sumie o Acrostichon też) a jeszcze nie podniosłem się banią z ziemi po wczorajszym karnawale.
- Glene
Moim zadniem robia ekstremalnie dobra muzyke. Dzicz niewyslowiona.
-
Mam ich Bride of Insect i Carrion.....,które gdzieś tam kiedyś kupiłem po okazji.Niestety nie umiem się do tego przekonać całkowicie niestrawny nakurw.
- ultravox
No co innego, grają właściwie zupełnie inaczej.Gore_Obsessed pisze:Szczerze powiedziawszy mnie to nigdy specjalnie nie ruszało.
Ja pierdolę...Herezjarcha pisze:Pytanie: Czy ktokolwiek pamiętał by o Nuclear Death gdyby nie babka na wokalu? Śmiem wątpić.
Tak, ale z metalem niewiele to ma wspólnego.Bolt pisze:Te późniejsze (The Planet Cachexial i Harmony Drinks of Me) są coś warte?